Napisano 08.04.2008 - 21:24
Napisano 08.04.2008 - 21:29
Napisano 08.04.2008 - 21:44
Napisano 08.04.2008 - 21:47
Eeee, jak dla mnie trochę za często je wlepiasz, chociaż ja jakimś cudem jeszcze od Ciebie nie dostałam. Owszem będzie to wywierać presję, ale może pozytywną.Moim zdaniem to zły pomysł. Nie muszę być jasnowidzem, żeby wiedzieć, że to będzie wywierać presję na moderatorach. Bo przecież lepiej wstrzymać się od warna niż narazić się na krytykę.
Ja nie mówię o zastosowaniu się do życzeń użytkowników, ale jeżeli dużo odpowiedzi byłoby negatywnych w ankiecie to zastanowiłabym się co jest nie tak i ewentualnie starałabym się to zmienić.Moderatorowi nie wolno stosować się do życzeń użytkowników, tylko do Regulaminów forum. (w tym wewnętrznego).
Ano był taki okres, ale będę sobie pozwalać na mam nadzieję konstruktywną krytykę żeby nie było, że się zachowuję jak jakiś neokid.Aylinn, mam dla Ciebie ogromny szacunek. Głównie za to, że potrafiłaś się przyznać do swojej orientacji. Bo wiele osób tego nie potrafi. Był okres, że atakowałaś nie tyle wszystko co napisałem, ale mnie. Myślę jednak, że to już przeszłość. W wielu tematach mamy podobne zdanie.
O tym nie pomyślałamRównie dobrze może być ogłoszenie na forum o zmianach.
Napisano 08.04.2008 - 21:55
Jakoś na forum gunsnroses.com.pl (które jest mniej więcej tak samo popularne co VRP) takie tematy funkcjonują już od zarania dziejów i nikomu one nie przeszkadzają, a wypowiedzi osób lekko mówiąc niedojrzałych są z nich usuwane.Moim zdaniem to zły pomysł. Nie muszę być jasnowidzem, żeby wiedzieć, że to będzie wywierać presję na moderatorach. Bo przecież lepiej wstrzymać się od warna niż narazić się na krytykę.Pomysł z wprowadzeniem ankiety dla każdego moda uważam za bardzo dobry tylko co potem?
Napisano 12.04.2008 - 16:50
Napisano 06.06.2008 - 10:52
Napisano 06.06.2008 - 11:31
Napisano 06.06.2008 - 22:53
teraz to użytkownicy wolą powstrzymać się z krytyką żeby nie dostać warnaMoim zdaniem to zły pomysł. Nie muszę być jasnowidzem, żeby wiedzieć, że to będzie wywierać presję na moderatorach. Bo przecież lepiej wstrzymać się od warna niż narazić się na krytykę.Pomysł z wprowadzeniem ankiety dla każdego moda uważam za bardzo dobry tylko co potem?
Napisano 06.06.2008 - 23:01
Napisano 06.06.2008 - 23:40
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych