wydaje mi sie ze post "mithrandir" odnosi sie do mojego poprzedniego postu wiec pozwole sobie odpisac
Śmieszne jest, że osoby, które nie mają zielonego pojęcia o funkcjonowaniu tego forum i stanowiska na jakim jest Przemo krzyczy o zawieszeniu go w funkcjach moderatora
zadne tu osoby nie
krzyczy
tylko ja mowie o zawieszaniu ale ze nie zrozumiales o co chodzi to specjalnie dla Ciebie powiem to inaczej:
gdyby to bylo MOJE forum to JA bym tak zrobil
rozumiesz? nie krzycze, tylko przedstawilem swoja opinie, a zrobilbym tak zeby byl lad i porzadek i zeby userzy widzieli ze ktos sie nimi zajal
osoby, które nie mają zielonego pojęcia o funkcjonowaniu tego forum i stanowiska na jakim jest Przemo
nawet mi sie nie che liczyc ile osob posadziles o analfabetyzm... ale ze tylko ja sie poczulem urazony, ja odpisze: uwazasz ze nie jestem w stanie zrozumiec regulaminu?
nie no zartuje

przeciez kazdy wie ze sa tajemne zasady i protokoly traktujace o
funkcjonowaniu tego forum i stanowiska na jakim jest Przemo
ktorych zwykly user zrozumiec nie moze...
ale nikt nie wie, że wszyscy są ludźmi a nie zaprogramowanymi botami
no patrz.. rzeczywiscie.. lol
przemo sam pisal wiele razy ze "regulamin i regulamin", nie to ze sam wymysla zasady tylko "regulamin i regulamin", troche wiesz, mechanicznie, wiec jezeli to zdanie mialo go bronic (nie wiem przed czym) to hmm no lipa

a jezeli mowisz o modach w l.mn. to to bylo przyznanie sie do tego ze jakies bledy jednak byly?
a jezeli chodzi o cyferki, to dla prawie 70% glosujacych cos tu smierdzi

(socjotechnika rlz!

)