czyli Twoim zdaniem ten temat nie ma sensu, nie ma zadnego problemu i wszystko jest ok?wyłapywać potknięcia i robić z tego aferę.
Napisano 12.06.2008 - 09:12
czyli Twoim zdaniem ten temat nie ma sensu, nie ma zadnego problemu i wszystko jest ok?wyłapywać potknięcia i robić z tego aferę.
Napisano 12.06.2008 - 12:07
o następny, userzy będą robić to co im się podoba, jeśli w regulaminie niema punktu "zabrania się krytykowania moderatorów" to będziemy was krytykować i nic nam nie możecie zrobićA gdzie ich nie było ? Sam popełniłem parę, ale nie uważam się za nieomylnego. Userzy zamiast skupiać się nad pisaniem postów i dyskutowaniem, wolą wyłapywać potknięcia i robić z tego aferę.
Napisano 12.06.2008 - 12:55
czyli Twoim zdaniem ten temat nie ma sensu, nie ma zadnego problemu i wszystko jest ok?
chciałbyś żeby obecnie PO zabroniła wszystkim ludziom krytykowania rządu i kazała skupić się na pracy ?
Napisano 12.06.2008 - 13:56
Tak. Przynajmniej problem nie jest na tyle duzy aby z tego powodu odwolywac (!) moderatorow
Napisano 13.06.2008 - 12:58
Napisano 13.06.2008 - 13:31
Z takiego, bardzo zresztą głupiego i zgoła błędnego założenia wychodzą i userzy i moderatorzy, dlatego, ( jak to miał w swoim wiekopomnym opisie na GG pewien smod o malutkim rozumku) "Jest jak jest"Niestety każdym forum, stroną, rządzi władza. Trzeba się z tym liczyć. Nie masz znajomości to zginiesz. Także najlepiej siedzieć cicho i odpowiadać jak jak inni by tego chcieli. I się nie wychylać kilku tak zrobiło i ich zbanowali.
Napisano 13.06.2008 - 13:39
Napisano 13.06.2008 - 16:40
Guzik prawda, wystarczy znać regulamin i go przestrzegać.Nie masz znajomości to zginiesz.
Napisano 13.06.2008 - 20:49
- wielokrotnie obrażała moderatorów oraz użytkowników VRP, przykładowo Przema nazywając "debilem" a mnie "dzieciakiem"
Mad_Death_Dragon, sorry ale trochę przesadzasz. Piszesz, że nasza koffana jak uj ingusia nie zrobiła nic dla VRP - owszem, zrobiła, napisała kilka artykułów, trochę pomoderowała, wzbogacała też fundusze na opłacenie serwera.
Czy to możliwe, żeby zataił te informacje z premedytacją, chcąc się nacieszyć "jadem" postu Ivelliosa lub pasąc oczy moimi banami?
Piszesz dalej domorosły detektywie, że:
- wielokrotnie obrażała moderatorów oraz użytkowników VRP, przykładowo Przema nazywając "debilem" a mnie "dzieciakiem"
Napisano 13.06.2008 - 22:45
A ciekawe dlaczego ty nas wszystkich o tym nie poinformowałaś? A może to Eury ma nas informować o wszystkim, co to mu inga powiedziała?Ciekawe dlaczego was o tym nie raczył poinformować drodzy moderatorzy? Czy to możliwe, żeby zataił te informacje z premedytacją, chcąc się nacieszyć "jadem" postu Ivelliosa lub pasąc oczy moimi banami?
Co do reszty twojego parszywego wywodu Ivellios, każdy kto ma oczy mógł przeczytać i ocenić, które z nas - ty czy ja, powinno się poczuć obrażone, ty za dzieciaka, czy ja, za to:
Pamiętasz jak niedawno rozpętałeś aferę o reklamowanie NPN na VRP, oraz ujemne reputacje jakie z tej okazji przyznałeś zarywając wraz z Przemem boki z uciechy? Pamiętasz, ze niedawno zapisałeś się do tych, wyszydzonych przyjaciół NPN na naszej klasie?
Napisano 13.06.2008 - 23:44
Nivers, forum nie przewiduje użytkowników - skrzynek kontaktowych. I jeśli użytkownik został zbanowany, to dlatego, żeby jego posty nie znajdowały się więcej na forum, ponieważ w sposób rażący złamał regulamin.
Do tej pory nie było takiego punktu w regulaminie, jednak moim zdaniem czas najwyższy go wprowadzić.
Napisano 14.06.2008 - 00:00
Napisano 17.06.2008 - 15:29
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych