Wszechświat nikt nie stworzył.
Wszechświat też była kobietą!
A tak wogołe to wybuch tworzy jak najbardziej-energię.
Energia powstaje z masy-czyli w teori proces odwrotny również jest możliwy.
Napisano 10.09.2008 - 10:42
Wszechświat nikt nie stworzył.
Napisano 10.09.2008 - 10:54
Jestem raczej za teorią budowy Wszechświata, którą przedstawia Gryf144. Wszechświat nikt nie stworzył.
Napisano 10.09.2008 - 11:35
Napisano 10.09.2008 - 11:45
MAMY W KRAJU TAKIE 2 BLIŹNIACZE HADRONY,CZY NIE MOŻNA BY I TAM W CERNIE
ROZPĘDZIĆ I ZDERZYĆ. MOŻE POLSKA NIE BYŁABY WTEDY TAKĄ CZARNĄ DZIURĄ?
Napisano 10.09.2008 - 12:32
Napisano 10.09.2008 - 13:26
„Jak opowiadała Kain zgromadzonym w CERN dziennikarzom, pierwsza wiązka (zgodnie z ruchem wskazówek zegara) miała właściwe parametry a jej tor był pod kontrolą. Jak spodziewa się CCC, z przeciwbieżną wiązką powinno być podobnie.
- Dwie wiązki są konieczne, aby mogły rozpocząć się eksperymenty. Przecież chodzi o nakierowanie na siebie wiązek i zderzanie protonów - podkreśliła.”
Napisano 10.09.2008 - 13:47
Napisano 10.09.2008 - 13:48
Czasami sobie myślę, że jakby takie stworzonka się pojawiły obojętnie inteligentne czy nie to nasze pokolenia przełomu wieków, wychowane na Coca coli i grach typu Half-Life, StarCraft, Dark Colony, Extreme Assault (ktoś to pamięta ? ), Quake i X-COM (to też ktoś kojarzy ? ) sięgnęłyby po rozmaite bronie, strzelby i przerobiły nieszczęśników na kotlety nie pytając nawet o cel ich wizytyJeszcze przyjdą jakieś dziwne istoty z innych wymiarów i nie mam tu na myśli tych inteligentnych, tylko coś w rodzaju zwierząt
No i trochę tą pierwotną koncepcję przebudować... Zwłaszcza założenia, bo doświadczenie Michelsona Morley'a pokazały, że raczej nie ma takiego charakteru jak przypuszczano lub nie istnieje.predzej czy pózniej trzeba bedzie wziąść się za odkurzanie fizyki i sięgnąc po [odrzucony] eter
Napisano 10.09.2008 - 14:34
Takie czasy. Ale z drugiej strony, jakby naprawdę była jakaś inwazja to bylibyśmy przygotowani Pokolenia wychowane na grach komputerowych, szczególnie w USA.Czasami sobie myślę, że jakby takie stworzonka się pojawiły obojętnie inteligentne czy nie to nasze pokolenia przełomu wieków, wychowane na Coca coli i grach typu Half-Life, StarCraft, Dark Colony, Extreme Assault (ktoś to pamięta ? ), Quake i X-COM (to też ktoś kojarzy ? ) sięgnęłyby po rozmaite bronie, strzelby i przerobiły nieszczęśników na kotlety nie pytając nawet o cel ich wizyty
Napisano 10.09.2008 - 18:24
Jeszcze przyjdą jakieś dziwne istoty z innych wymiarów i nie mam tu na myśli tych inteligentnych, tylko coś w rodzaju zwierząt
Czasami sobie myślę, że jakby takie stworzonka się pojawiły obojętnie inteligentne czy nie to nasze pokolenia przełomu wieków, wychowane na Coca coli i grach typu Half-Life, StarCraft, Dark Colony, Extreme Assault (ktoś to pamięta ? ), Quake i X-COM (to też ktoś kojarzy ? ) sięgnęłyby po rozmaite bronie, strzelby i przerobiły nieszczęśników na kotlety nie pytając nawet o cel ich wizyty
Napisano 10.09.2008 - 19:41
Napisano 10.09.2008 - 19:48
Napisano 10.09.2008 - 19:52
Napisano 10.09.2008 - 20:14
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych