Skocz do zawartości

Zdjęcie

Za co nie lubi się Żydów?

• Please log in to reply
335 replies to this topic

Aidil.

Są ci co wstają z łózka, i ci co ewentualnie wstają z kolan.

• Tematów: 89
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Aj Holi - wypowiedziałam sie podobnie jak większość osób.
Uważam, ze obciążanie jednej nacji wszystkimi sytuacjami mało komfortowymi dla innych nacji jest dużą przesadą.

Potrzebujemy żółtego wróbla ?

Radio Rydza jest monotematyczne.

Zamknąć temat ? a ile to kosztuję ? I co ja z tego będę miała ?

Cahir.
  • Tematów: 74
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Żeby takie coś mówić nie trzeba słuchać RM ;)

Yaku.
  • Tematów: 10
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hitler np nie nawidzil zydow rowniez za to ze nie brali udzialu w wojnie jako zolnierze.

tatik.
  • Tematów: 291
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Ponad 150,000 osób pochodzenia żydowskiego walczyło w szeregach wojsk III Rzeszy. Co więcej, odbywało się to za osobistym pozwoleniem Hitlera. Nie zawiódł się na nich. Do takiego wniosku doszedł młody historyk amerykański na podstawie setek wywiadów z niemieckimi kombatantami żydowskiego pochodzenia oraz tysięcy dokumentów wydobytych z niemieckich archiwów.

ŻYDOWSCY ŻOŁNIERZE HITLERA

Jankielek.
  • Tematów: 14
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tak tylko brali ich do wehrmachtu jak rosjanie juz przejeli inicjatywe na froncie wschodnim.
wiecej na http://www.forum.enola.webd.pl/

ogr.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hitler przede wszystkim, chciał postawić swój naród na wierzchołku "piramidy narodów" - miejscu zajmowanym właśnie przez Izraelitów. Wskazuje na to przede wszystkim jego najsłynniejsza praca - Main Kampf, oparta na żydowskich dziełach, lecz umieszczająca Aryjczyków na szczycie. (prawie plagiat)

Inna sprawą jest, że nie wszyscy Żydzi są/byli religijni (tak jak nie każdy Polak był/jest Chrześcijaninem(pierwotnym) czy Katolikiem). Dla niektórych ich związek z Izraela opierał sie na tym, że w ich żyłach płynęła żydowska krew i na tym się kończył.

tatik.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Tak tylko brali ich do wehrmachtu jak rosjanie juz przejeli inicjatywe na froncie wschodnim.

Powaliłeś mnie na kolana:

Dołączona grafika

Major Wehrmachtu Robert Borhardt pochodzenia żydowskiego odznaczony został Krzyżem Rycerskim za manewr na froncie wschodnim w sierpniu 1941 roku. W 1983 roku, niedługo przed śmiercią, powtarzał: Wielu Żydów i półkrwi Żydów uważało, że winni bronić Vaterlandu.

Reinhard Heydrich, tej postaci raczej nie trzeba szeroko opisywać. Opowiadano, że po pijanemu zdarzało mu się strzelać do swojego odbicia w lustrze, krzycząc: Paskudny Żyd!

Yaku.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ponad 150,000 osób pochodzenia żydowskiego walczyło w szeregach wojsk III Rzeszy. Co więcej, odbywało się to za osobistym pozwoleniem Hitlera. Nie zawiódł się na nich. Do takiego wniosku doszedł młody historyk amerykański na podstawie setek wywiadów z niemieckimi kombatantami żydowskiego pochodzenia oraz tysięcy dokumentów wydobytych z niemieckich archiwów.

Hahahahah ogladales film siewca zla to obejrz jak hitler byl jeszcze zwyklym kapralem to ciagle obarczal zydow ze nie sa zolnierzami nie mowie o latach gdy byl kanclerzem i utworzyl 3 rzesze.

pui.
  • Tematów: 6
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Żydów sie nie lubi bo:
a) sa narodem wybranym -wszyscy im zazdroszcza
b) maja kase (przynajmniej w swiadosci ludzkiej panuje takie przeswiadczenie) -wszyscy im zazdroszcza
c) obrzezanie jest ohydne
d) Chrystusa nie uznaja, uwazaja go za uzupatora mesjasza
e) jest ich duzo wszedzie bo mieli problemy z wlasnym panstwem zawsze

mylo.

Altair

• Tematów: 83
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

a) sa narodem wybranym -wszyscy im zazdroszcza

eee... Ja raczej patrzę z politowaniem na ich przeświadczenie o "narodzie wybranym".

Bobek.
  • Tematów: 30
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Kasa, kasa się dla żydów liczy, myślą że są narodem wybranym i mogą wszystko. Tyle na ten temat, osobiście nie znam żadnego żyda, więc nie mam zdania o nich jako ogóły, mowie o tzn. elicie.

Jestem pochodzenia żydowskiego.
Nie liczy sie dlamnie TYLKO kasa.
Głupi stereotyp..
Czuje się człowiekiem tak jak każdy inny, muzułmanin, murzyn, indianin...dlamnei wszysyc są równi, pomimo, ze jestem zydem.Czy to coś zmienia..?

Settika.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Co za pytanie.

Żydów się nie lubi za to, że są Żydami! Łapiecie?

Yaku.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Setikka polakow sie nie lubi bo sa polakami a czarnych bo sa czarni czy ty wiesz co mowisz.Jezeli twierdzisz ze ludzie nie sa sobie rowni bez wzgledu na rase,narodowos,kolor skory,wyznanie itp to jestes bezwartosciowym chamem.I nie dawajcie mi ostrzezen czy jakis innych kar bo taka jest prawda ludzie powinni byc rowni a nie oceniani pod takimi wzgledami.Zydow sie nie lubi bo ludzie sa nienormalni i uwazaja ich za nizsza rase jak hitler w mein kampf .Murzyni jezdzili osobnymi autobusami i co zaslugiwali na to tak samo jak zydzi.Kazdy narod popelnia bledy nikt nie jest idealny ale jezeli sadzicie ze mozna w ten sposob oceniac czlowieka to sami jestescie zwyklym gó :censored:em

mylo.

Altair

• Tematów: 83
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Widze, że niestety komentujący nie czytają wątku. ;p Polecam! :)

tatik.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Jestem pochodzenia żydowskiego.

Nie należy wrzucać wszystkich Żydów do jednego worka. Wyznawcy Tory, czy Pięcioksięgu Mojżesza zapisani w naszej historii są normalnymi Polakami pochodzenia żydowskiego. wnieśli oni widoczny wkład nie tylko w naszą gospodarkę i kulturę lecz niejednokrotnie gineli jako bohaterowie z okrzykiem "Niech Żyje Polska".
Niesłusznie ta nacja Żydów jest krzywdzona poprzez nieznajomość tematu, głównym winowajcą są Żydowscy Syjoniści, władcy świata dla których Żydzi Muzułmanie lub Chrześcijanie są tylko niewolnikami. To właśnie Żydowscy Syjoniści wydają rozkazy dotyczące pacyfikacji Palestyny gdzie giną również Chrześcijanie:

Wyznanie anonimowego izraelczyka:

"Byłem Syjonistą przez całe życie. Mógłbym umrzeć za Izrael. Jednak obserwując cierpienia Palestyńczyków ja także staję się Palestyńczykiem."

A najgorszy jest ruch Chrześcijańskich Syjonistów...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych