Skocz do zawartości

Zdjęcie

Problem...

• Please log in to reply
4 replies to this topic

UnjustifiedMurder.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jak zaznaczyć akcent nad wyrazem w programie do nauki języka?

OneGhost.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Proponuję zaznaczyć o jaki program Ci chodzi. Chyba wtedy będzie łatwiej :E

machado.
  • Tematów: 35
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie masz innych forów na zadawanie takich pytań tylko paranormalne.pl ?? Zastanów się zanim tu coś napiszesz...

Arthein.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie wiem o co Ci chodzi człowieku? To Ty sie zastanów co piszesz... Wiesz, że to dział hydepark?
"Hydepark
Luźne dyskusje niezwiązane z tematyką forum"
Więc bez ograniczeń moge pisać nawet o tym, że boli mnie głowa i potrzebuje pomocy.

machado.
  • Tematów: 35
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dla mnie to jest po prostu zaśmiecanie forum niepotrzebnymi tematami. Ja wychodzę z założenia, że jak znajdę coś interesującego w sieci to tu zamieszczam, a nie zadaje pytania na których odpowiedź mogę znaleźć w wyszukiwarce...
Masz rację, że to Hydepark, ale i tak mimo to iż jest to miejsce na tematy nie związane z tematyką forum to jednak coś do nie go wnoszą jak np. "Jakiej muzy słuchacie" czy "Ankieta: Wasz wiek", możemy się czegoś o sobie dowiedzieć albo też pogadać na tematy, które nie traktują o zjawiskach nadprzyrodzonych ale nas dotyczą i na które warto porozmawiać, np. "Matura" albo "Głupota Amerykanów"... a ty wiesz, wyskoczyłeś ni z gruszki ni z pietruszki z takim pytaniem...równie dobrze ja mógłbym się zapytać: "Jaka pasta do zębów jest najlepsza?"....

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych