Scept
Earth
Tsukiyomi
Myślę że życie tu na ziemi jest drogą,drogą swego intelektu nie w ciele,tylko po za nim ,który dąży do ładu z wszechobecna mocom nie wiem jak to nazwać, wszystkie religię te monoteistyczne mówią Bóg... Życie było by bez sensu gdyby nie to że masz świadomość swego bytu...tu na ziemi...gdzie życie nas coraz bardziej zaskakuje...uczy nas jak żyć z naturą...stworzoną dla nas,byśmy sie zastanawiali i podziwiali kto ją stworzył...Nasz intelekt uczy się tu na 3 wymiarowej (w zasadzie czterowymiarowej planecie,bo czwartym wymiarem jest czas który można naukowo ominąć.Nasi naukowcy talenty,wybrani,uczący się doskonale i szpecę w swojej dziedzinie
którzy mają o wiele większą od przeciętnego człowieka wiedzę...przez co też intelekt (Ich intelekt jest doskonalszy dzięki wiedzy i doświadczeniom.)Mogą już na przykład wprowadzić...napęd anty grawitacyjny.Który można użyć w pojazdach omijających czas i wymiary.Tylko tacy naukowcy są zmuszani wręcz przez własną śmierć,pracować dla rządu albo organizacji wyższej.Ci co sie wychylili szybko zostali zlikwidowani przez tych co dzięki np.tylko przez ropę sie wzbogacają zamiast ułatwić życie ludzkości...to knuta intryga stowarzyszeń milczących w zmowie i rządzących mamiących prawie wszystkich tym samym systemem który jest prosty,mamić i...gospodarczo i psychicznie...prosty jak drut.Jeść spać i myśleć o pracy nieraz ciężkiej.Jest wiele spraw które trzeba było by wyjaśnić....napęd ponad czasowy i wymiarowy w zasięgu ręki........................................
jest tylko jednym z wielu powodów tego że życie ma sens,i sie rozwija,nie koniecznie z ewolucją bo tylko twoje ciało idzie ku ewolucji fizycznej,nie duchowej...ciało jest tak jak by opakowaniem w którym jest ulokowana dusza(intelekt)
ucząca sie żyć w zgodzie,ładzie,miłości,szczęściu i wszystkiemu co pozytywnego istnieje w otoczeniu intelektu
Intelekt to nośnik naszego życia które mogło istnieć przed urodzeniem siebie...w postaci chociażby nie materialnej mocy,czego w jedności,w skupieniu...ogarniającej coraz więcej...we wszechświecie,dążąc cały czas do Boga.)
Wszechświat został stworzony przez Boga,wszechświat został uwikłany przez Boga...Bóg jest jednością i czystością.Według mnie...trzeba do niego dążyć i uczyć się w drodze do niego.Więc wierze że życie ma sens.
Nie chce już wnikać o inne dowody naukowe,albo nie wytłumaczalne.Jeszcze przez tak ważną dla sceptyków naukę
Ufo,duchy,magnetyzm,anty grawitacja,technika idąca coraz szybciej w przód,atom-jego właściwości i niewyobrażalna moc,która jest niewyczerpalna i z nią się wiąże przyszłość i nowe prawa...Nie życie jest bardziej skomplikowane niż myślicie...są ludzie którzy nie chcą wierzyć w nic Paranormalnego bo trudy ich trudnego życia ich pochłonęły
i to ich najbardziej obchodzi ponad wszystko...prawie każdy człowiek żyjący w systemie narzuconym przez
zdrajców i złodziei życia...duchowego...(miłości,ładu,szczęścia,jedności z Bogiem)...nie zastanawia się głęboka nad sensem istnienia we wszechświecie i po za nim...kiedy ja o tym pomyśle to samo to że przez wiarę wierze głęboko
to z rozsądku wierze...nie ma wyjścia...życie Bez Boga jest bez sensu i bez nadziei na szczęście w tym życiu i w następnej jego odsłonie...nie zgadzam się stanowczo z waszymi zdaniami...wasze życie wasza sprawa,ja mam właśnie takie zdanie...i go nie narzucam.Nie wierze w żadną religie...ale wierze w Boga i to mi starczy na szczęśliwe życie w tej postaci i tu na ziemi i po śmierci gdzie indziej...Że wszystko ma sens i da sie to wytłumaczyć każdemu,w drodze do Boga,który wszystko wiąże i jest wszędzie obecny...trzeba to poczuć w sobie.....................................
ja poczułem nie raz w w swym duchu przechodząc prze moje życie.....................................................
Ślepa wiara w życie fizyczne,od strony przesadnej mnie nie interesuje dla mnie liczy sie wnętrze i duch
To są moje skromne myśli... :DScept,Earth,Tsukiyomi nie mówię że jesteście źli ani ludzie z mojego tekstu ale się z wami nie zgadzam i zdania nigdy raczej nie opuszczę duchem nawet po śmierci...chyba że sam Bóg mi pokaże jak jest A jeśli nic by po życiu nie było to i tak nie udowodnicie mi swojej prawdy.....................................
Pozdro dla wszystkich z Wakacji u Babci w Łodzi