Napisano 16.05.2008 - 10:59
Napisano 16.05.2008 - 11:04
Napisano 16.05.2008 - 11:16
Napisano 16.05.2008 - 11:52
Bo pod przykrywka kosmitow, moga prowadzic eksperymenty z technologiami, o ktorych opinia publiczna nie powinna wiedziec, powiedza niektorzy. Takie dzialanie wydaje sie zbyt nierozsadne. Najprosciej byloby wszystkiemu zaprzeczyc. Tworzac rozne teorie w celu dezinformacji, tylko daja ciekawskim powod do szukania prawdy. W koncu moze do tego dojsc, ze w ten sposob sami sobie podetna skrzydla. Kiedys byly juz podejmowane takie dzialania. Zlecano pisanie ksiazek o UFO, w ktorych pisano nieprawde, udzielanie wywiadow przez podstawionych ludzi. Ale i tak ludzie odkryli, ze to sciema.A dlaczego na reke?
Napisano 16.05.2008 - 12:52
Napisano 16.05.2008 - 13:32
Młody człowieku tak się składa że conieco wiem o tym nad czym się może pracować w USA lub Anglii."Słyszałem, że USA mają 60 a Anglicy 300 rozbitych UFO". Co za kretyństwo. A wiesz może nad czym aktualnie pracuje armia amerykańska? Wiesz może jakie technologiczne cacka są aktualnie opracowywane? Wiesz jaka jest struktura i procedury działania tajnych służb CIA albo MI6? Nie wiesz, a to dlatego, że to są dane ściśle tajne a więc nie do zdobycia dla przeciętnego nastolatka sprzed komputera. I dlatego też te wszystkie "przecieki" które ktoś ujawnił bo nagle uznał, że są tego warte to jeden wielki kit. Nawet gdyby takie UFO sięrozbiło (co dla mnie brzmi absurdalnie) to do publiki nie wyciekłoby nic. Koniec dyskusji.
Napisano 16.05.2008 - 13:46
A gdzie to widziales? na jakiejs stronce? czy na zywo?Widziałem na własne piękne oczy opisy 7 rodzajów pojazdów wykorzystujących technologię antygrawitacji - zarówno jako napęd jak i pole siłowe. Jak wiadomo były to tylko ochłapy rzucone marnym Polaczkom żeby wiedzieli że podskakiwanie USA jest nie na miejscu, ale pozwala mieć to wyobrażenie o technologii nad którą moga pracować dzisiaj.
Napisano 16.05.2008 - 14:20
Napisano 16.05.2008 - 14:30
ja miałem dostęp do ŚCIŚLE TAJNYCH DOKUMENTÓW DRUKOWANYCH DLA POLSKIEJ ARMII.
Widziałem na własne piękne oczy opisy 7 rodzajów pojazdów wykorzystujących technologię antygrawitacji - zarówno jako napęd jak i pole siłowe. Jak wiadomo były to tylko ochłapy rzucone marnym Polaczkom żeby wiedzieli że podskakiwanie USA jest nie na miejscu, ale pozwala mieć to wyobrażenie o technologii nad którą moga pracować dzisiaj.
Napisano 16.05.2008 - 20:16
W powyższym zdaniu zarzucasz mi kłamstwo. Robisz to w dodatku w sposób który przypomina mi zabawy w piaskownicy z odległej przeszłości - nie bądź więc zdziwiony jeśli ktoś potraktuje Cię kiedyś (być może szybciej niż myślisz) w podobny sposób... i napewno nie będę to ja!Wszystko fajnie, a gdzie je widziałeś? I poproszę o Twój certyfikat, który zapewne masz, skoro je widziałeś Idę o zakład, że nawet nie masz pojęcia o rzeczach tajnych w naszym wojsku ale w internecie zgrywasz pana ważniaka.
Masz jakis miernik głupoty? Chętnie bym zmierzył - równie dobrze mógłbym Ci powiedzieć że tak zakutego łba dawno nie spotkałem - ALE TEGO NIE MOWIĘ. Wiesz czemu? Bo życie nauczyło mnie że z równą uwagą trzeba słuchac każdego, nigdy nie wiadomo czy w przyszlości nam się to nie przyda. Życie nauczyło mnie także żeby z jednakowym szacunkiem traktować każdego w dyskusji.Co do jakiejś spiskowej genealogii dziejów - z aż tak wielką głupotą nie dyskutuję (budzi się we mnie coraz więcej pierwiastków Cejrowskich ).
Napisano 16.05.2008 - 20:29
Napisano 16.05.2008 - 20:52
Trochę więcej wiary w ludzi Amigo!
Zaspokoję trochę Twoją ciekawość i powiem coś więcej - materiały dotyczyły akcji "Pustynna Burza" a wydrukowane były tylko w kilkuset egzemplarzach.
Albo więc jestem walnięty i bredzę jak potłuczony, albo 15 lat temu pojazdy wykorzystujące antygrawitację były testowane w warunkach bojowych
Tak, to mój zdrowy rozsądek. W tym temacie miernik ten wskazuje na podziałce górną granicę absurdu.Masz jakis miernik głupoty?
Gwiezdne wrota to pikuś, to ja wykradłem plany Gwiazdy Śmierci!Ja mam Gwiezdne Wrota. Mam tez schematy budowy. Ale wam nie pokaze musicie mi wierzyc na slowo!.
Napisano 16.05.2008 - 21:25
Napisano 16.05.2008 - 21:31
A tak, nie masz argumentow na poparcie swoich domniemanych dokumentow, to sie zaslaniasz innym tematem ? Bede komentował co mi sie podoba. A to jak zinterpretujesz brak mojej odpowiedzi, to juz naprawde nie moja sprawa.Inside zamiast robić offtopy odnieś się do krytycznych uwag pod adresem Twoim i Twojej wiedzy wywiad z Henrym...
A tak żeby choć trochę pozostać w temacie - angielski krzyżyk na fladze jest uproszczoną wersją swastyki, symbolu słońca.
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych