Napisano 16.05.2008 - 21:57
Ciągle mam nadzieje, ze pokaze cos co rzuci mnie na kolana i sprawi, ze zjem wlasne buty. Co prawda im dluzej tu jestem tym szanse mniejsze, no ale coz... Moze w nastepnym zyciu o ile istniejeInside, a myślisz, że radosław przedstawi kiedykolwiek jakiekolwiek dokumenty potwierdzające to co mówi, albo chociaż cokolwiek co potwierdzi, że mógł je widzieć?
Napisano 17.05.2008 - 18:04
Napisano 17.05.2008 - 18:34
Napisano 03.08.2008 - 20:26
Napisano 20.10.2008 - 12:22
Napisano 28.10.2008 - 03:18
Napisano 04.11.2008 - 08:34
Skoro dla nich materiały zgromadzone i zaprezentowane przez Jamie'ego Maussana chociażby na UFO Conference 2005 nie są dowodami na istnienie inteligentnej,pozaziemskiej cywilizacji to ja jestem w takim razie Chińczykiem z dorzecza Amazonki.
Tak daleko posuniętego ignoranctwa dawno nie słyszałem.Formacje chmur,balony meteorologiczne-nie wiem czy się śmiać czy płakać.
Zgadzam się, ale rozumiem stanowisku rządu UK. Nie przyznaja oficjalnie że wierzą w UFO, a relacje świadków o latających spodkach są niezbitymi dodowami. Rządzący dbają o reputację i o to że tyle czasu cos ukrywają. Nie chca wywołać nieprzewidywalnej paniki i nie chca być tymi pierwszymi co to potwierdzą. Angole pokazali tylko archiwum raportów o kontaktach wzrokowych. Pokazuje to skalę zjawiska. Nie neguja widzenia latających spotków. Zwrócę uwagę na argumentacje stanowiska rządu UK.
NIE MA DOWODóW żE BYł KONTAKT Z POZAZIEMSKA CYWILIZACJą
... ale nie ma dowodów, że pilotowali je kosmici i nie ma dowodów, że widziane szaraki to nie anorektycy w filuternych kombinezonach . Poza tym jak cos jest TOP SECRET, to nie przecieknie z Londynu. Prędzej farbe puści Moskwa, Waszyngton niż angole. Są skuteczni w dochowywaniu tajemnicy (patrz zamach na Sikorskiego z 1943 rok). Moskwa złapana za rękę wyprze się (patrz Katyń, Litwinienko). Waszyngton czasem sam robi przecieki do mediów a czasem media same cos wyciągną (patrz Watergate).
Napisano 14.04.2009 - 18:38
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych