Napisano 20.05.2008 - 20:29
Napisano 20.05.2008 - 20:38
Napisano 20.05.2008 - 20:43
Napisano 20.05.2008 - 20:52
..nagle w tym miejscu co stalem chwile wczesniej uderzyl piorun, to bylo z 5 metrow ode mnie. Poczulem dreszcz i strach, opamietalem sie i w poplochu ucieklem do domu. ...Nie czulem wlasnego ciala jakby bylo zdretwiale, nie moglem sie poruszyc zaczalem krzyczec, a mojego glosu nikt nie slyszal. Po chwili zobaczylem przed soba jakis bialy obrazek tak jakby kreskowka niedoopisania po kilku sekundach obrazek zniknal i to cos wypowiedzialo moje imie 3 razy glosno to bylo slychac. Na koncu dotykaly mnie tak jak by setki rąk dotykalo moje cialo, a ja nic nie moglem zrobic, po kilkunastu sekundach wyrwalem sie z tego i znowu czulem cialo. Od tamtej pory w stopach no nie wiem jak to opisac, tak jak by stopy owijala jakas enrgia caly czas ja czuje juz sie do tego przyzwyczailem choc dziwne to ucz ucie. Zdretwienia w nocy zdrzaja mi sie co jakis czas mialem tak tez ze normalnie nasile proboje otworzyc oczy jestem tego swiadomy i ta sila mi nie daje otworzyc w czasie zdretwienia zdarza sie tez tak ze slysze ich mysli czuje zimny wiatr i swoje mysli tylko nie moge nawiazac z tym czymś kontaktu. Mozecie sie ze mnie smiac i nabijac ale od kad to mam moja mama zmarla na raka po niedlugim czasie umarl ojciec zawal....ja tez juz myslalem o samobojstwie juz mam tego dosc co to do ****** jest w ogole???????????????jesli ktos potrafi odpowiedziec bede wdzieczny.
Napisano 22.05.2008 - 21:23
Napisano 22.05.2008 - 21:36
Raczej to nie my powinniśmy odpowiedzieć ci na to pytanie lecz ty samCzy mam predyspozycje aby nawiazac z czyms kontakt za pomoca chanellingu?
świadczy o tym ,że raczej trudno się u ciebie takich predyspozycji dopatrywać. Co innego doświadczać dziwnych odczuć a co innego posiadać umiejętność kontaktowania się z drugą stroną.tylko nie moge nawiazac z tym czymś kontaktu
Napisano 22.05.2008 - 23:25
Napisano 01.07.2008 - 17:32
Napisano 13.11.2008 - 22:21
Napisano 13.11.2008 - 23:51
Bylem w wojsku ,ktorego wiekszosc sie boi jak ognia a ja pobyt wspominam mile, mam dziewczyne i poltorarocznego synka bez ktorego niewyobrazam sobie teraz zycia..Mialem marzenie ktore sie spelnilo i nic mi wiecej do szczescia niepotrzeba niz wychowac i zapewnic dobrobyt dziecku i nie w glowie mi pisanie bzdur .Wiele w zyciu juz przeszlem ,nikomu niezycze pochowac tak mlodych rodzicow ,mama miala 43l tato45 . Fakt myslalem o samobojstwie ale sie niepoddalem bo kocham zycie!!
mam 29 l poco w ogole tu jesteście moze wy wpierw powinniście odwiedzić psychologa .Doswiadczam oobe i ld jesli według was tacy ludzie sa nienormalni to niema o czym gada
Napisano 14.11.2008 - 10:09
Napisano 17.11.2008 - 22:12
Napisano 21.12.2008 - 17:20
Sam nie wiem od czego zaczac gdyz wszystko jest ....
Sam nie wiem od czego zaczac (...) to bylo z 5 metrow ode mnie.
Po przyjsciu do domu polozylem sie spac zasnalem i nagle cos mnie jakby obudzilo.
Nie czulem wlasnego ciala jakby bylo zdretwiale,
to cos wypowiedzialo moje imie 3 razy glosno to bylo slychac.
Na koncu dotykaly mnie tak jak by setki rąk dotykalo moje cialo, a ja nic nie moglem zrobic, po kilkunastu sekundach wyrwalem sie z tego i znowu czulem cialo.
Od tamtej pory w stopach no nie wiem jak to opisac, tak jak by stopy owijala jakas enrgia caly czas ja czuje juz sie do tego przyzwyczailem choc dziwne to ucz ucie.
Dalej, jesli wezme do reki cos do pisania i trzymam reke bezwladnie to cos ja porusza i maluje jakies bazgroly, ale po jakims czasie reka dziwnie boli i musze przestac.
Zdretwienia w nocy zdrzaja mi sie co jakis czas ...
Zdretwienia w nocy zdrzaja mi sie co jakis (...) czymś kontaktu.
i ta sila mi nie daje otworzyc (oczu) w czasie zdretwienia
zdarza sie tez tak ze slysze ich mysli
czuje zimny wiatr
Mozecie sie ze mnie smiac i nabijac ale od kad to mam moja mama zmarla na raka po niedlugim czasie umarl ojciec zawal....
ja tez juz myslalem o samobojstwie juz mam tego dosc co to do ****** jest w ogole???????????????
jesli ktos potrafi odpowiedziec bede wdzieczny.
Napisano 29.12.2008 - 14:01
Napisano 09.04.2009 - 02:19
0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych