Andrzej J. ciekawy z Ciebie człowiek, nie boisz sie tego w co wierzysz, to teraz rzadka umiejętność, ale przędźmy do rzeczy.
Otóż mam często przeczucie - w formie niestety bliżej nie określonej

mogę powiedzieć, że jakieś moce są dookoła mnie ale nie mam pojęcia jak to wykorzystać, a nawet często w to sam nie wierze. Po krotce powiem, że nie chce aby jakiś forumowicz wyskoczył z jakimś niemiłym tekstem, na te forum zarejstrowałem sie po to aby poczytać o interesujących nowinkach ze świata które niekoniecznie są pokazywane na "zwykłych" portalach ale jeśli trafił się taki temat to mogę tu napisać...
Moją rodzinę prześladuje pewnego rodzaju jak to mówi moja babcia: fatum. Sam w to nie wierze, poprostu przykry zbieg okoliczności nie jest aż tak najgorzej. od jakiegoś czasu nasz rodzina okropnie się wykruszyła. zmarł mi ojciec, brat, siostra i wiele innych dalszych krewnych. Jedna z historii jaka mi się przytrafiła to coś w rodzaju wręcz opowieści o duchach - widziałem ducha mojej zmarłej siostry, kiedy jeszcze nie wiedziałem, że zginała w wypadku(7 lat miałem). Moja mama też często miała jakieś "kontakty", może ma nadal ale nie mówi mi o tym aby mnie nie straszyć. W moim domu umarło już kilka osób, gdy byłem mały często czułem dziwne rzeczy, nie umiem ich określić, tłumacze to sobie przeżyciami i dziecięcym strachem. Nigdy nie czułem się sam, gdzie tylko poszedłem czułem obecność czegoś/kogos, poniekąd nadal czuje. Duży bałagan jest w tym co napisałem, ale chodzi tu o to: czuje obecność "czegoś" dookoła.
Kolejna sprawa to przeczucia - dejavu, albo poprostu złe bądz dobre przeczucie, sprawa dość przyziemna ale też zdarzająca mi sie dość często.
No i jeszcze sny. Sny dziwaczne mówiące o wielu sprawach. Raczej są one paplaniną tego co mi się przydarzyło. Od jakiegoś dość długiego czasu nie śniłem, ale jak już mam sen to taki który cos oznacza. w wakacje miałem sny na których grałem koncert ze swoja kapelą ale na żadnym nie było mojego perkusisty. okazało sie, ze nas opuścił i już z nami nie gra. Takich rzeczy było duzo.
To tyle, nie widzę może jakiejś specjalnej siły nadprzyrodzonej w sobie ale chciał bym usłyszeć co o tym sadzisz