Skocz do zawartości

Zdjęcie

Londyn 2012 - ZION - Nowy Porządek Świata

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
52 odpowiedzi w tym temacie

Kristobal.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Chciałbym zwrócić uwagę, że blog thecosmicmind.blogspot.com został niedawno zamknięty - kilka dni po emisji wywiadu z twórcą bloga w radiu RedIceCreation... mówiono tam właśnie o symbolice Olimpiady, ZION, Nowym Jeruzalem, oraz ujawniono kim jest "nowy", "fałszywy" mesjasz NWO - wszystkie liczby na niebie i ziemi wskazują, że to książe William, który podczas Olimpiady 2012 będzie obchodził swe 30 urodziny. Natomiast sama olimpiada, może być idealnym miejscem do przeprowadzenia pozorowanego ataku przez obcych - co miałoby "zintegrować" ludzkość oraz poddać ją kontroli w stopniu jeszcze większym niż po 9/11.
A propos... 9/11 - autor bloga mówił, ze 11 września to rzeczywista data urodzin Jezusa Chrystusa.
  • 0

golibroda.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Poczekaj chwile.
Juz pomijam to jak gosc wpadl na ta date urodzin Chrystusa ( :lol )
Ale co tak naprawde chcesz nam przez to powiedziec?> Ze date wybrano celowo? Ze to sam Chrystus lecial samolotami czy jeszcze cos innego? Niektore "teorie" przekraczaja wszelkie dopuszczalne granice smiesznosci :lol
  • 0

frosti.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

:D Watch This Movie! http://www.newground...tal/view/382869 oczywiście to logo mozna zinterpretować też w inny sposob... trzeba mieć fantazje xP
  • 0

Maniek12.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Grafik chyba lubił matrixa albo tu ujawnia się kolejna teoria która była tu poruszana mianowicie nie które filmy katastroficzne mają nas przygotować do kataklizmu ale to nie jest najlepsze. Mianowicie jak nie którzy wiedzą świat poza Matrixem został opanowany przez roboty i ludzie żyli po ziemią bo tam było jeszcze ciepło. Coraz bardziej wkurza mnie ten rok 2012 :D .
  • 0

Mr. Mojo Risin'.
  • Tematów: 23
  • Artykułów: 3
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ten pierwszy filmik bardzo ciekawy, a przemowa tego "obcego" taka... Epicka - "And for that... I... Salute you!" :D

IMO to taki bajerek organizatorów tej Olimpiady, bo w latach '80 też byłą wielka UFOmania. Nie wierzę w autentyczność tego spotkania (przecież to byłby oficjalny dowód istnienia cywilizacji pozaziemskiej), no ale... Pożyjemy, zobaczymy ;)
  • 0

Boro007.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Pierwszy filmik-reżyserowany i to kiepsko chociaż jak na tamte czasy...
Logo - przepłacone to pierwszy fakt, a co do reszty to zgodze sięz innymi na temat własnej interpretacji-każdy może widziećco chce, cyfry mają taki kształt że przy dowolnym obracaniu i układaniu powychodzą nam różne rzeczy.
Drugi filmik- moim zdaniem również nadinterpretacja- film zrobiony na miare czasów-elementy Science Fiction-żeby zainteresować, ale żeby odrazu tyle symboli że UFO itd. ??...
  • 0

#37 Gość_Horror

Gość_Horror.
  • Tematów: 0

Napisano

Uwielbiam takie bajery. Są mistrzostwem świata . Olimpiada dopiero za cztery lata a już rozdano pierwsze medale - wiadomo w jakiej kategorii ;)
  • 0

Aramroth.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Kupę rzeczy można przełożyć, przerobić i przestawić, w końcu kiedyś coś niezwykłego wyjdzie. Na przykład, kiedy doda się do siebie wszystkie cyfry w mojej dacie urodzenia, wynik pomnoży się przez 23 i doda się 22 wyjdzie 666. Klękajcie przed antychrystem! :D

Ja się tym jaszczurom, masonom, iluminatom i całej tej reszcie dziwię - jakbym JA chciał opanować świat i planował to przez stulecia, zrobiłbym to tak, żeby nikt nawet nie pomyślał, jakie mogę mieć plany. A oni wszędzie zostawiają znaki i ślady, specjalnie po to, żeby ktoś je znalazł, tak dla zabawy :D
  • 0

zak.
  • Tematów: 5
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

odnoszac sie do pierwszego postu rozpoczynajacego temat:
jak dla mnie, to ta kropka to pozostala czesc 2 ktora zaslania 0
http://img113.images...12logoxfus9.jpg

z tym logiem to jest cos w tym stylu:
http://www.dziennik....opia_78665l.jpg
:)
  • 0

Yaw.
  • Tematów: 61
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Śmiejecie się, że przepłacili za to logo, ale spójrzcie na ten temat. Logo ma przyciągać uwagę, czyż nie ? I jak jest :D ?

PS: ciekawa teoria z tą zasłoniętą dwójką.
  • 0

frosti.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

http://www.dziennik....opia_78665l.jpg czy tylko mnie to odwrócone OGC przypomina masturbującego się na stojąco chłopaka ? :rotfl:
  • 0

Mr. Mojo Risin'.
  • Tematów: 23
  • Artykułów: 3
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

ciekawa teoria z tą zasłoniętą dwójką.

Nie ciekawa, a już zwłaszcza na pewno nie teoria, tylko logiczne i racjonalne podejście do sprawy.
  • 0

zak.
  • Tematów: 5
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

czy tylko mnie to odwrócone OGC przypomina masturbującego się na stojąco chłopaka ?

no w tym cale jajo wlasnie :) :)
  • 0

Bajabongo.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jak dla mnie to przypisywanie tych symboli to przypisywanie na silę i nic po za tym. To tylko teaoria spiskowa, a nie potwierdzone fakty. Faktycznie, jakby się tak nad tym zastanowić to wynika z tego, że to ciekawy zbieg okoliczności i tyle ;) .
  • 0

Dedek.
  • Tematów: 2
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Moim zdaniem nadinterpretacja. To tak samo jak szukanie wszedzie liczby 23 w filmie "The Number 23" (swoja droga, swietny film, polecam).

Ciekawi mnie natomiast to z ta olimpiada w LA. Tak jakby rzad byl ciekawy reakcji ludzkosci na informacje o kontakt z obca cywilizacja i test zostal oblany. ;)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości oraz 0 użytkowników anonimowych