Może nie dokładnie 21,12,2012 może z pewnym poślizgiem,ale napewno czekają nas wielkie zmiany, cywilizacje pozaziemskie istnieją i ta ilość dowodów która ciągle narasta,to informacja ,że wielkimi krokami zbliża się termin wielkiego ujawnienia

a dlaczego???może właśnie ta data jest odpowiedzią na wszystko:P Sam dzień 21 oznaczać będzie wielki napływ nowych użytkowników na forum

Co do przebiegunowania to wole żeby P,Geryl okazał się kolejnym E,Jullienem chociaż taki scenariusz nie istnieje, jak widzę to co dzieje się na tym marnym świecie sam uderzył bym w czerwony klawisz:D Mam jednak pewne nadzieje....może to tylko gra wstępna do lepszego życia (nie koniecznie w tej samej postaci)? Chciałbym aby życie ludzkie nabrało większego sensu, znikły choroby,pieniądz stracił tą ogromną wartość,aby człowiek człowieka traktował jak brata :drink: i wiele wiele innych ....
jeżeli nie nastąpi to w 2012 to zapewne jeszcze trochę poczekamy:P ale co tam WARTO

ja już czekam na lepsze życie:P i nawed jesli miałbym zginąć dla dobra innych jestem przygotowany na poświęcenie mojego materialnego ciała

bye