Wątpię też, czy notoryczny stosowanie " .. " jest omsknięciem się palca...
wytykasz innym błędy a sam robisz ich wiele.. o co ci chodzi? bo ja ciebie nie rozumiem.. ja widzę smoki - reptaliany zresztą sam nim jestem i co sobota popijam earl greya z elżbietą.. i co z tego? kolega z nasa mego kuzyna na jednym zdjęciu wymazał bo źle tam wyszedł z profilu i co z tego? to i tak nic z porównaniu z tobą i twoim kropkami, przecinkami, pedeobearami!
piszesz że tam żartowałeś.. a sam moich ironii nie widzisz, mało tego zaznaczasz fragmenty które odnoszą się do czegoś innego i odpowiadasz na nie chociaż nie o to mi chodziło.. i wybacz ale ja nie pisze tak j4k j4kisz d5e8il tylko upraszczam sobie pisanie jak wielu ludzi na forach! (może ja wystukuję dwoma palcami wskazującymi i muszę tak upraszczać by nie pisać pół dnia jednego postu) a jak ty napisanie czegoś z małej litery porównujesz do pisma jw to sory ale coś w tym jest i należałoby się twojej obsesji lepiej przyjrzeć.
czepiasz się że wskazałem na podobieństwo tej formacji skalnej do jaszczurki, a pomijasz całkowicie właściwą część posta - odnośnie wyjaśnień dot. perspektywy, bo dla mnie nie jest rzetelnie wyjaśnione jak ten duży kamień tam się schował.. co o drugim wspominasz?? pisałem że on też zniknął? nie! miałem zastrzeżenia do tego jednego!
od początku widać że nagminnie więcej uwagi poświęcasz gramatyce jak czytaniu ze zrozumieniem
NASA uważa że zdjęcie jest ok - to ich analizę perspektywy wykonaną odręcznie i na oko w paint-cie tu wklejono? czy może ktoś to robił wg własnego uznania i mi to właśnie nie pasuje..