Napisano 15.06.2008 - 18:56
Napisano 15.06.2008 - 19:09
Osobiście mam już powyżej uszu nawiedzonych gęstych kosmitów głoszących kolejne to proroctwa..na podstawie wątpliwych przesłanek; często posługujących się nadinterpretacją i naginaniem faktów.
Dobra, zakładając że to wszystko prawda, to i tak wielu ludzi nie będzie gotowych na takie zmiany, lewitacja, telekineza itd. Może to wyglądać tak jak w tym
filmie…
Napisano 15.06.2008 - 19:13
Napisano 15.06.2008 - 20:07
Napisano 15.06.2008 - 20:46
Napisano 15.06.2008 - 21:38
Napisano 15.06.2008 - 22:04
Napisano 15.06.2008 - 22:09
W połowie zgodzę sie z tobą Har-Magedon. W ostatnim czasie powstaje mnóstwo tego tekstów typu. Jednak nie jestem w stanie racjonalnie wytłumaczyć zmian zachodzących we mnie. Naprawdę, z ręka na sercu stwierdzam, ze przechodzę niewytłumaczalną przemianę. Nie wiem czym to jest spowodowane. Od niedawna zacząłem praktykować medytacje, czuje miłość do otaczającego mnie świata - ludzie bliscy nie poznają mnie. W 100 % zmienił sie mój światopogląd. Trzeba to odczuć na sobie. Osoby, które nadal tkwią w tym starym systemie nie zrozumieją tego. Widać, ze autor tekstu poczuł nadchodzące zmiany.
Napisano 15.06.2008 - 22:53
Napisano 15.06.2008 - 23:35
Napisano 16.06.2008 - 06:08
Napisano 16.06.2008 - 06:17
Przekaz otrzymany przez "ARiMA" w 2004 roku.
Oznaki początku przejścia Ziemi w Czwarty wymiar:
#Przyspieszenie przejawiania się niszczących efektów negatywnych emocji wynikających ze zła, nienawiści, chciwości, strachu itd.
#Pojawianie się nowych symptomów bólów i chorób, których do tej pory nie było.
#Gwałtowne zwiększenie śmiertelności wśród ludzi.
#Zwiększenie liczby śmiertelnych narodzin, jak też narodzin dzieci z wadami i chorobami wrodzonymi.
#Wzrost inwalidztwa.
#Krach wszystkich planów tworzonych obecną trójwymiarową realnością.
#Przyśpieszenie poczucia czasu.
#Częste trzęsienia ziemi i inne kataklizmy na Ziemi.
#Przyśpieszony rozwój zwierząt i roślin.
#Zwiększenie prędkości płynięcia rzek, zwiększenie objętości wody na planecie.
#Gwałtowne kataklizmy w życiu powszechnym takie jak opady śniegu, ulewy, powodzie itd.
#Brak stabilności temperatury, znaczne wahania temperatur, zmiany klimatu w ciągu roku.
Ludzie, powinniście doskonale zdać sobie sprawę, że czas logiki odchodzi bezpowrotnie. Teraz należy nauczyć się przyjmować każde zdarzenie, nawet jeżeli nie odpowiada ono naszemu logicznemu myśleniu i pojmowaniu. To wszystko jeszcze raz potwierdza rozpoczęcie wchodzenia ziemi w IV wymiar! Ci, którzy nie przyjmą pomocy Stwórcy, będą zmuszeni przechodzić dalsze, własne karmiczne lekcje, pozostając w trzecim wymiarze, poprzez doświadczenie śmierci ciała fizycznego i odejścia z planety Ziemia.
Z miłością,
Nauczyciele WKR
Tekst pochodzi z strony Fundacji Świadomości Ziemi.
Przygotował Amras Ar-Feiniel
0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych