Skocz do zawartości

Zdjęcie

A jeśli nic sie nie wydarzy ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
160 odpowiedzi w tym temacie

~Blood.
  • Tematów: 1
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

jesli nic sie nie stanie w 2012 to sie bede cieszyc :D
  • 0

ktosiuf.
  • Tematów: 13
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

To się będę śmiał! :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: Tak samo jak po roku szatana 1999 i po roku końcu świata 2000
  • 0

dj_cinex.

VRP UFO Researcher

• Tematów: 412
  • Artykułów: 20
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

To się będę śmiał! :rotfl:   :rotfl:   :rotfl:   :rotfl:   :rotfl:   :rotfl: Tak samo jak po roku szatana 1999 i po roku końcu świata 2000

Ja osobiście interpretuje rok 2012 z możliwościa ujawnienia sie do tego czasu Obcej Inteligencjii ... A , że taka istnieje nie mam do tego żadnych wątpliwości.

P.S.
A czy jak wierze w to , że Fc Barcelona wygra Ligę Mistrzów i tak sie nie stanie to też mnie wyśmiejesz ? Że w to wierze ?
  • 0

PTR.
  • Tematów: 135
  • Artykułów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

heh nie watpie ze w 2012 sie cos stanie. zreszta stanie sie zapewne wiele rzeczy skoro ten rok ma byc przelomowy. jednak lepiej skupic sie na "tu i teraz" do 2012 jeszcze sporo zostalo
  • 0

#20 Gość_muhad

Gość_muhad.
  • Tematów: 0

Napisano

heh nie watpie ze w 2012 sie cos stanie. zreszta stanie sie zapewne wiele rzeczy skoro ten rok ma byc przelomowy. jednak lepiej skupic sie na "tu i teraz" do 2012 jeszcze sporo zostalo

nim sie obejrzysz a bedzie 2012...

To się będę śmiał! :rotfl:   :rotfl:   :rotfl:   :rotfl:   :rotfl:   :rotfl: Tak samo jak po roku szatana 1999 i po roku końcu świata 2000

zauwaz ze tamte Twoje przepowiednie nie mialy pkrycia naukowego i byly marnym zrodlem...tu jest qwiecej zrodel, bardziej wiarygodnych i sa juz tego zwiastuny...nadal nie obejrzales Konferencji z meksyku?? oj sceptyku :brawo:
  • 0

PTR.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

nim sie obejrzysz a bedzie 2012...

Przez 6 lat jeszcze zdaze duzo zrobic wiec po co mam sobie zawracac glowe jakimis wyobrazeniami. Lepiej miec otwarty umysl zeby naprawde zrozumiec co sie dzieje
  • 0

mithrandir.

Pan Satyros

• Tematów: 5
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

2012 zbliża sie wielkimi krokami
Później będzie już za późno
TYLKO DZIWI MNIE JEDNO:
Dlaczego w mediach nie ma [size=24]NIC o 2012 ???
Nikt sobie z tego niei zdaje sprawy....
Oj głupie ludzie... :cry:
  • 0

PTR.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

na tym przykladzie widac dokladnie ze media podaja tylko niewielki procent prawdy. Reszta jest sprytnie omijana
  • 0

Traper.

Tajny Współpracownik

• Tematów: 31
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

toś mnie zaskoczył... media mówią prawdę? hmm... jeżeli już to w bardzo niewielu przypadkach. A jeżeli już mowa o jakiś dziwnych rzeczach to zawsze z uśmiechem na twarzy, tak jakby to był najlepszy żart na świecie :(
  • 0

dj_cinex.

VRP UFO Researcher

• Tematów: 412
  • Artykułów: 20
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

A jeżeli już mowa o jakiś dziwnych rzeczach to zawsze z uśmiechem na twarzy, tak jakby to był najlepszy żart na świecie :(

Przykład : "Dzień dobry B.Rymanowski tu fakty ... dziś w państwie X zginęło 70 osób..." i to wszystko z LOL'em na twarzy ....
  • 0

#26 Gość_muhad

Gość_muhad.

Napisano

jak zauwazylem to narazie w mediach tylko zle rzeczy pokazuja w tv... zadko jakies pozytywne... tak naprawde rzady maja ogromny wplyw na to co dzieje sie w mediach
  • 0

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Nie ma sie co martwic, nawet gdyby sie cos mialo stac to do ostatniej chwili NIC nie beda komentowac w mediach, a jesli juz beda to tylko to, na co dostana przyzwolenie. 99% dewotek pojdzie sie modlic i tak to widze.
  • 0

Apophis_.
  • Tematów: 36
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Zapewne powiedzą coś o tym w 2012 jeśli coś się stanie. I już widzę teksty w stylu: "zupełnie nieoczekiwanie się stało", "nie mogliśmy nic zrobić", "nie ma czasu na ratunek", "to już koniec", "durne przepowiednie, UFO, dowody naukowe, kod biblii, przepowiednie starożytnych cywilizacji na 2012 rok nie mają nic z tym wspólnego, to tylko przypadek". -.-

A ja mam nadzieję, że coś się stanie w 2012. Jestem pewien, że coś się stanie. Mam nadzieję, że odrazu, że nie będę musiał czekać. Ciekawe co to będzie... Czy katastrofa dla ludzi (zalanie ziemi, trzęsienia ziemi, wojny, rozwałka), czy ratunek (przeniesienie się ludzi na wyższy stopień, wielki krok w ewolucji, oświecenie dla Ziemian)?
  • 0

ktosiuf.
  • Tematów: 13
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No proszę Kod Biblii się pojawił....o i ewolucja....

warn
tak jak pisalem wczesniej, czepialstwo, odnoszenie sie do wypowiedzi innych a nie bezposrednio do tematu.

• 0

#30 Gość_muhad

Gość_muhad.

Napisano

No proszę Kod Biblii się pojawił....o i ewolucja....

to cala twoja tworzcza wypowiedz??? czepianie sie slowek?

:brawo:

warn
tak jak juz gdzies pisalem, nawiazywanie do wypowiedzi offtopic

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych