Skocz do zawartości

Zdjęcie

A jeśli nic sie nie wydarzy ?

• Please log in to reply
160 replies to this topic

Apophis_.
  • Tematów: 36
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Jeśli chodzi o kod Biblii, to to raczej (ale nie napewno) bzdura. Ale ewolucja (przeniesienie się ludzi na 4 gęstość) - jak najbardziej prawdziwa opcja.
  • 0

#32 Gość_muhad

Gość_muhad.
  • Tematów: 0

Napisano

tak tylko to moze zalezec w duzej mierze od nas samych...
  • 0

Macha.

Ciekawski

• Tematów: 76
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

uczmy sie dostrzegac sercem/dusza a nie oczami :P

to moja opcja na nastepne 6 lat :>
  • 0

Apophis_.
  • Tematów: 36
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

No właśnie ja mam taki zamiar, żeby coś z sobą robić. Współczuję reszcie ludzi, którzy w niewiedzy dożyją do 2012r. i padną jak muszki - a potem powiedzą "oni mieli rację...". A my mamy szanse - rozwijać się. Może spotkamy się już w 2013 na 4 gęstości? ;)
  • 0

NHolokaust.
  • Tematów: 40
  • Artykułów: 4
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

A ja mam, cholera jasna, urodziny pierwszego stycznia.
  • 0

#36 Gość_muhad

Gość_muhad.

Napisano

moze nie masz sie co martwic? :)
  • 0

Tengron.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jak się nic nie wydarzy przejdę lekkie załamanie nerwowe bo już zbyt w to uwierzyłem.
  • 0

NHolokaust.
  • Tematów: 40
  • Artykułów: 4
Reputacja

Napisano

Tengron - czy oby nie przesadzasz? Nie nastawiaj się na gwałtowne zmiany - na preludium takowych jak najbardziej, ale jeśli okaże się, że zmiany będą potrzebowały czasu, poczekaj, zamiast chlastać się czerstwą bułką.
  • 0

Tengron.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Poprostu już zbyt mocno uwieżyłem więdz będe zawiedziony.Chodzi mi głównie o przebiegunowanie które ma być w pare godzin.Jeśli to się nie wydarzy moja wiara w rzeczy paranormalne mocno się zachwieje.
  • 0

Baal.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Poprostu już zbyt mocno uwieżyłem więdz będe zawiedziony.Chodzi mi głównie o przebiegunowanie które ma być w pare godzin.Jeśli to się nie wydarzy moja wiara w rzeczy paranormalne mocno się zachwieje.

Człowieku! Masz 14 lat i chcesz zginąc? Niekoniecznie chodzi o przebiegunowanie...
  • 0

Tengron.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Chwila czy ja tam napisałem że chce zginąć??Wręcz przeciwnie!Jeśli to ma się wydarzyć chce przeżyć!A jak będzie 2012 to będe mieć 20 lat a nie 14 i to jest różnica.A ja wieże w przebiegunowanie a nie w coś o tym że stwórcy do nas przylecą i że wkroczymy w "gęstość".
  • 0

Baal.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No ale jak nastąpi przebiegunowanie to jest bardzo duże prawdopodobieństwo na smierć... niż na przeżycie...
  • 0

Legalize.
  • Tematów: 123
Reputacja

Napisano

A ja wieże w przebiegunowanie a nie w coś o tym że stwórcy do nas przylecą i że wkroczymy w "gęstość".

No wlaśnie dlatego że wierzysz w przebiegunowanie możesz się zawieść. A twoja wiara w rzeczy paranormalne osłabnie z czystej głupoty. Bo nie starasz sie zrozumieć tylko idziesz na łatwizne...
  • 0

#44 Gość_muhad

Gość_muhad.

Napisano

Tengron te tzw. wejscie na inna gestowsc i przylot stworcow jak to okresliles jest rownie bardzo mozliwe jak samo przebiegunowanie. takze zapoznaj sie ze zrodlami :smile:

tak w ogole zmiany moga trwac nawet kilkanascie, kilkadziesiat czy nawet kilkaset lat...tego nikt nie wie i nikt nie wie co tak naprawde sie wydarzy :smile:
  • 0

Tengron.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No ale dajmy np. Nibiru.Ma obok nas przelecieć w 2012 a nie przeleci bo powinno być już ją widać.Tak wiem było to już poruszane.A co do stracenia wiary to chyba każdy bedzie się czuł lekko zawiedziony jeśli nie bedzie przebiegunowania.czemu tak twierdze??
1.Majowie,Egipcjanie i inni.Mówili o końcu świata.Jeśli nic się nie wydarzy czemu mielibyśmy wiezyć w inne ich bajeczki??
2.Zapisane w Bibli słynnym kodem.Jeśli nic się nie wydarzy czym jest wiara i pismo święte jeśli kłamie??
3.Naukowcy.Twierdzą że przebiegunowanie ziemi no normalka a jak go nie będzie??Okaże się że to wcale nie są tacy geniusze za jakich ich bieżemy.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych