Skocz do zawartości

Zdjęcie

A jeśli nic sie nie wydarzy ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
160 odpowiedzi w tym temacie

Halloween.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tak bardzo chcesz umrzeć (bo to też możliwe) ?
  • 0

Canducus.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tak bardzo chcesz umrzeć (bo to też możliwe) ?

Wiem, że to możliwe..
Ale chodziło mi bardziej o pozytywne zmiany takie początek ery wodnika i przejście do 4 gęstości ;)
Coraz mniej wierzę w apokaliptyczną wizję wydarzeń, chyba że w poprzedzającą 2012 rok wojnę nuklearną..
  • 0

shar0nie.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nawet jesli ktoś jest sceptykiem z krwi i kości (nie ja) to chyba powinien chociaz sie ciekawic co sie wydarzy gdy słynny kalendarz Majów dobiegnie do końca (2012) hmmm ? cool6.gif

no właśnie, nic. tylko kalendarz Majów dobiegnie końca, jak zauważyłeś.
  • 0

uli aleister.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Też mi sie zdaje ze nic sie nie stanie ale wtedy zapodadzą pewnie inną date np 2015 i tak co i rusz będziemy czekać na ten koniec świata który kiedyś tam sobie nastapi i wtedy zwolennicy powiedzą "wiedzielismy ze tak sie stanie" hehe ;)
  • 0

Ponti.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Co bede robił jak nie bedzie końca świata 21.12.2012 ?? To samo co zawsze.przytule sie w nocy do kobiety którą kocham i czy będzie czy nie będzie mam to gdzieś.

Nie chodzi o samą wiarę w koniec świata,bo taki może nastapić z róznych przyczyn ,globalny kataklizm ,zabójczy wirus UFO czy inne podobne rzeczy.Najbardziej zdumiewa mnie fakt wyznaczenia daty końca świata.Koniec może nastąpi ale daty nie da sie przewidzieć i taka jest niestety realistyczna prawda.

Dla wszystkich wierzących w daty konca świata mam propozycje.Weżcie na poł roku wcześniej kredyt na 200000 zł lub pożyczcie od wszystkich znajomych góre kasy i bawcie sie skoro tak wierzycie w tą date,gorzej jak okaże sie ze nic nie będzie i będziecie musieli kasę oddać - wtedy dzwońcie do P.Gerylla niech Wam pożyczy :)
  • 0

grzegorz07.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nam W szkole ksiądz powiedział: Do puki eucharystia jest na ziemi końca świata nie będzie.
  • 0

livin.
  • Tematów: 11
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Co sie zdarzy jak nic się nie zdarzy? To co zawsze. Pojdziemy sie napic;]
  • 0

domenicus.
  • Tematów: 13
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Nam W szkole ksiądz powiedział: Do puki eucharystia jest na ziemi końca świata nie będzie.

Witam,

Za to istnieje legenda czy przepowiednia Ojca PIO, którą mało kto zna - a która dotyczy mojego kościoła w Boronowie.

Podobno Ojciec PIO powiedział dwóm wizytującym Go żołnierzom coś w rodzaju: "Kiedy Chrystus na boronowskim krzyżu zamknie oczy, nadejdą ciężkie czasy dla Boronowa" lub "będzie koniec świata". W takim charakterze to wypowiedział.

Albo więc jest to tylko lokalna przepowiednia jakiejś tragedii mojej wsi, albo też odniesienie do globalnego układu.

Żyjemy w ciekawych czasach...

Pozdrawiam, dominik
  • 0

asp.
  • Tematów: 3
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

przecież do 2012 wyginiemy na ptasią świńską kocią psią i szczurzą grypę. Więc nic się nie wydarzy :D

A tak biorąc bardziej serio, to mogę się założyć o ciężkie pieniądzie, że będzie to rok jak każdy inny. Jedyne zagrożenie, że w tym roku może się coś stać, to zagrożenie militarne, ale i tak szanse na większy konflikt zbrojny w tym 20 leciu oceniam na 10 %.

Jedyne co będzie ciekawe na ten rok, to tłumaczenia chanelingwców, konspiratorów itp. dlaczemu nic się niestało, albo dlaczego się stało i nikt tego nie zauważył
  • 0

Bobek.
  • Tematów: 30
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Ludzie, poczekajcie do tego roku a się okaże jaka będzie Wasza reakcja ;)
Z góry zakładacie, że będziecie w takim i takim nastroju.

Poczekamy, zobaczymy ;)
  • 0

Rockmenka85.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Przecież jeden mały szczegół może zmienić przyszłość.
W 2012 nawet jeśli nie dojdzie do oficjalnego kontaktu z naszymi braćmi,to będę
szczęśliwa ,że żyję na tej planecie,wszystko przed nami:D
Nie mogę przegapić urodzin mojego chrześniaka,przeca trzeba mu kupić jakiś porządny motór:D
  • 0

Quidam.
  • Tematów: 16
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Po raz kolejny zacytuję słowa które już tu gdzieś pisałem:

"Czekanie na Mesjasza jest jak czekanie na odpowiedni klocek w tetrisie. Nawet jak już się pojawi, masz taki burdel, że to nic nie zmienia.".

Wiecie co się stanie 21 grudnia 2021 roku? Zostanie wyznaczona nowa data końca świata/przybycia obcych/końca jakiegoś kalendarza (ponoć staro węgierski kończy się 29 lutego 3456 roku!)/inna bzdura która ma odmienić świat!
A to co my mamy zrobić dla naszych dzieci może poczekać, ważniejsze jest siedzenie z prześcieradłami na dachu. Coby statek matka widział, że WIERZYMY.
  • 0

craven.
  • Tematów: 9
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Różnica między 2012 a wcześniejszymi datami końca jest taka, że na 2012 jest więcej dowodów (być może naciąganych i wyssanych z palca) i przesłanek, poza tym dopóki nie doczekamy tego to nie zobaczymy.
Apropo przykładu z tetrisem : Na ziemi jest już taki burdel że jedyne co nam pozostało to czekać na "mesjasza" (no, ewentualnie możemy się nawzajem powyrzynać)
  • 0

taght.
  • Tematów: 10
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Różnica między 2012 a wcześniejszymi datami końca jest taka, że na 2012 jest więcej dowodów

Podaj choć jeden dowód.

Na ziemi jest już taki burdel że jedyne co nam pozostało to czekać na "mesjasza"

Tak dokładnie siedźmy na dupie i pogłębiajmy ten syf bo nie długo przyjdzie nasz wybawiciel. -.-'
  • 0

juniorro.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A takie podstawowe pytanie... Gdzie moge znaleźć potwierdzenie tego, że kalendarz majów rzeczywiscie sie konczy? Moze samo to z kalendarzem to jedna wielka bujda? :P
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych