PYTANIE: Czy mógłbyś rzucić trochę światła na przypadki abdukcji? Jakiego typu ludzie uprowadzani są przez obcych?
ODPOWIEDŹ: Mogę powiedzieć, że najczęściej dotyka to drobnych kobiet w ich wczesnych latach 20 lub 30, ciemnowłosych chłopców w wieku od 5 do 9 lat, mężczyzn o drobnej lub średniej budowie ciała w wieku od 25 do 45 lat. Podkreślam jednak, że w Dulce znajdują się ludzie każdego typu, wbrew swojej woli. Są tam potężnie zbudowani mężczyźni i kobiety, nastolatkowie, ludzie w podeszłym wieku i bardzo małe dziewczynki w klatkach i kadziach. Wspominam tylko, że najczęściej dotyka to osób o drobnej budowie ciała. Najbardziej pożądani są chłopcy, ponieważ w ich młodym wieku ich ciała szybko dojrzewają a ich materiał atomowy daje się zaadaptować w komorze transferowej. Młode kobiety są też często bardzo płodne. Mężczyźni wykorzystywani są dla spermy. Nie mam pojęcia dlaczego preferowani są drobni ludzie.
PYTANIE: Czy kiedykolwiek widziałeś jakichś bliźniaków lub trojaków?
ODPOWIEDŹ: Nie, nigdy ich nie szukałem, ale to nie oznacza, że ich tam nie ma. Nie było sposobu, żebym mógł przyglądnąć się każdej osobie w tak olbrzymim kompleksie.
PYTANIE: Jaka ludzka rasa jest najbardziej powszechna w Dulce? Ciekawi mnie to w kontekście pracowników i więźniów.
ODPOWIEDŹ: Pracownicy ludzcy należą do każdej możliwej rasy jaka żyje na powierzchni. Jedyną rzeczą, jaka ich łączy jest fakt, że rozmawiają po angielsku. Jeśli pytasz, czy są tam ludzie o białym, czarnym, czerwonym, żółtym lub brązowym kolorze skóry to odpowiedź brzmi tak. Muszę powiedzieć, że nie ma tam rasy dominującej. To samo dotyczy więźniów, widziałem wszystkie możliwe rasy.
PYTANIE: Proszę wyjaśnij metodę jaka jest używana do identyfikacji każdego więźnia.
ODPOWIEDŹ: Nikt nie ma imienia. Osoba przewieziona do tego ośrodka otrzymuje jeden długi numer. Zazwyczaj na kod ten składają się cyfry i litery. Wskazuje miejsce, jak i przez kogo, poprzedzony czasem, wiekiem, płcią i na końcu numerem osobistym. Dla przykładu może wyglądać tak: NVLV-00A-00700-P00:00:00-00-M-000-00-000
PYTANIE: W tak dużym obiekcie śmieci i odpady muszą stanowić poważny problem. W jaki sposób są usuwane?
ODPOWIEDŹ: To nigdy nie był problem. Część z nich jest ponownie przetwarzana. "Mokre odpady" zjadane są przez formy bakteryjne, a to co pozostanie jest odparowywane w specjalnej komorze.
PYTANIE: Gdzie jest Twoja rodzina? Nie tylko żona i syn, ale rodzince i rodzeństwo?
ODPOWIEDŹ: Cathy i Eric są wciąż zaginieni. Moi rodzice zginęli podczas wypadku samochodowego gdy byłem nastolatkiem. Mam jednego brata i jeśli wciąż żyje, podejrzewam, że znajduje się gdzieś wewnątrz bazy. Nie miałem żadnych wieści od niego przez ostatnie kilka lat. Proszę pomódl się za nich.
PYTANIE: Kiedy i gdzie się urodziłeś?
ODPOWIEDŹ: 23 kwietnia 1941 roku w Glen Ellyn, IL.
Informacje końcowe
Sprawa kompleksu w DULCE ujrzała światło dzienne w roku 1987, kiedy to brytyjska grupa badawcza d.s. UFO - Quest International, ujawniła dokumenty tzw. DULCE PAPERS. Dokumenty obiegły świat w okresie, kiedy termin "ufologia" dopiero raczkował, w okresie, w którym dopiero pojawiały się pierwsze piktogramy w zbożu, a ilość obserwacji zjawiska UFO na świecie każdego roku można było policzyć na palcach obydwu rąk. W roku 1996 w sieci pojawił się film oznaczony etykietą "AREA51". Zwrócił on oczy osób zafascynowanych zjawiskiem UFO, gdyż dostrzeżono w nim analogię do informacji zawartych w rzekomych dokumentach z DULCE sprzed 10 lat. Licząc od chwili obecnej, było to 12 lat temu. Kiedy nakręcono / zmontowano ten materiał filmowy? Nie wiadomo. Możemy założyć, że to oszustwo, jednak na ile prawdopodobne jest, że ktoś mógł czerpać jakiekolwiek korzyści ze stworzenia filmu w dobie ówczesnej techniki komputerowej i zadania sobie trudu stworzenia całej historii DULCE 20 lat temu, która przecież nigdy nie ukazała się w formie publikacji książkowej?
Wg. dokumentów z DULCE, w roku 1979 w podziemnym kompleksie doszło do buntu, w którym zginęło 66 ludzi, a 44 zdołało uciec. Jednym z uciekinierów miał być Thomas Edwin Castello - agent CIA i pracownik ochrony kompleksu. Miał dokonać obserwacji, notatek, wykonać zdjęcia i nagrać słynny film z DULCE. Od tamtego czasu pozostawał w ukryciu kontaktując się co 6 miesięcy z jedną z 5 osób, które otrzymały kopie zebranego materiału. Thomas Edwin Castello założył, że gdy 4 osoby z owych 5 zaginą, materiały muszą ujrzeć światło dzienne. Jednostki dbające o bezpieczeństwo dokumentów nie posiadały wiedzy technicznej i same wiedziały bardzo niewiele na temat tego, czym mają się opiekować. W grudniu 1987 roku treść dokumentów została ujawniona - trafiając w ręce wielu badaczy. Uważa się, że przeciek pochodził od jednego z dozorców dokumentów. Niestety same dokumenty, zdjęcia, film, rysunki, flash gun zaginęły. Przypuszcza się, że osoby z nimi powiązane nie żyją lub są zaginione. Istnieje obecnie rzekomo tylko JEDNO autentyczne zdjęcie pochodzące z DULCE. Zostało ono wysłane przez anonimowego informatora administratorowi strony www.crowdedskies.com. Zdjęcie ma przedstawiać laboratoria "Bloodlabs" w Dulce i stanowić jedno ze zdjęć wykradzionych przez Thomasa E. Castello. W laboratoroach tych miały być wykonywane eksperymenty z ludzką i Obcą krwią, płynami ustrojowymi itp.
Sam film "AREA51" można pobrać tutaj
Jedyne istniejące przedruki dokumentów DULCE
PYTANIE: Przeszedłeś przez tak wiele i ciągle walczysz, co przeraża Cię najbardziej?
ODPOWIEDŹ: Przeraża mnie to, że społeczeństwo zapomni o niewinnych ludziach uwięzionych w tym podłym miejscu i zignoruje los setek dzieci, kobiet i mężczyzn, którzy trafiają do tego miejsca każdego kolejnego miesiąca...
Tłumaczenie i opracowanie: Eurycide
źródło: DULCE PAPERS
www.paranormalne.pl
przedruk na warunkach Creative Commons za podaniem autora i źródła w postaci odnośnika do serwisu www.paranormalne.pl