Temat interesujący strasznie
Prawda czy nie - czyta się to jednym ciągiem.
Ciekawe czy tylko ja na wspomnienie reptiliona z kasty robotniczej widzę takiego humanidoalnego raptora w niebieskich jeansach ogrodniczkach i w białej koszuli z podwiniętymi rękawami
Bardzo fajnie też wyglądają te komentarze do fotek na stronie thewatchers - Te fotki z podziemi to to metro szweckie które wcześniej się w temacie przewijało chyba - i podpisy "alien language" przy nazwie stacji. Szwedzi zawsze coś mi nie pasowali do reszty ludzkości
A teraz na serio. To że tam może być potężna baza podziemna - owszem. To że może mieć wiele poziomów - tak, to że mamy tam kilka ras kosmitów - w to mi jest ciężko uwieżyć. Ciężej w to, że pracują sobie tak ramię w ramię z ludźmi. Wydaje mi się, że to jest bardzo misternie uknuty spisek mający na celu dezinformację. Zaczęło się od historii, później trochę sensacji na świat, i obecnie gdy coś się dzieje w pobliżu tego kompleksu - ogromna część społeczeństwa sądzi że to kolejne historie o kosmitach stworzone przez ludzi z folią na głowie. W taki oto sposób prawdziwe działania bazy są chronione i odwracana jest od nich uwaga mediów. A pod piwnicą któregoś z domów zwykłych obywateli w Dulce może być np. magazyn jakiegoś cholernie strasznego wirusa, lub tak najzwyczajniej na wózku spoczywać sobie głowica atomowa. I główne media (które na dodatek mogą być kontrolowane) nie będą drążyć tematów związanych z aktywnością. Historia o tym, że ktoś widział konwój ciężarówek wiozących pod plandeką szczątki rozbitego UFO jest mniej wiarygodna niż konwój który wiózł kilka głowic bojowych z ebolą...
Użytkownik stefek edytował ten post 26.03.2011 - 13:57