Napisano 14.09.2010 - 01:16
Napisano 14.09.2010 - 08:03
Napisano 14.09.2010 - 12:20
Pazi nie pieprz takich gupot bo normalnie nóż sie w kieszeni otwiera .Co do homosiów to moje zdanie jest takie, że jako heteroseksualista i zdrowy ewolucyjnie człowiek nie chce widzeć na ulicy scen, które mnie gorszą. Tak jak to JKM powiedział, homosie zawsze sobie żyły na uboczu i było dobrze, a teraz nagle robią wielkie halo, że im się coś robi strasznie złego.
Bezdomnych sie usuwa bo to śmierdzacy menele i chodzacy roznosiciele zarazków . A teksty o tym że komuś geje przeszkadzają bo go rażą w oczy nie różnią sie niczym od tekstów przychlastów religijnych, których strasznie razi koszulka "nie płakałaem po papieżu" .Jak narazie gejów sporadycznie spotykam, albo nie wychodzą oni paradować na środku ulicy i całować się i uważam taką sytuację za akceptowalną. Co do stylów życia to proponuję tej pani przejść się do slamsów i tam zobaczyć inny styl życia. Jakoś bezdomnych się z ulic usuwa, a homosiów już nie. Taką wizję równouprawnienia kazę feministkom sobie wsadzić.
Jakie przywileje ?? Traktowanie partnera na równi ze współmałżonkiem przy kwestiach podatkowych , możliwośc legalnej adopcji dzieci ?? To nie są przywileje bo to coś co hetero mają na wejście od ręki . To zwykłe zrównanie w prawach obywatelskich . Wymień mi jakiś postulat padający w polsce który był by ekskluzywny dla homoseksualistów a zabroniony dla hetero .bo to nie jest równouprawnienie tylko tworzenie wielu nowych przywilejów
Napisano 14.09.2010 - 14:00
Pazi nie pieprz takich gupot bo normalnie nóż sie w kieszeni otwiera .
Popatrz sobie ilu rocznie homoseksualistów zostaje zamordowanych za bycie homo , ilu traci prace po ujawnieniu orientacji , ile jest gwałtów "korekcyjnych" jest popełnianych na lesbijkach i skończ pieprzyc jak to "było dobrze". Bardzo dobrze że wychodzą , że sie pokazują , że zwracają uwage na swoje problemy . Może wreszcie jak na cywilizowanych ludzi przystało przestaniemy demonizowac homoseksualizm jakby to nei wiem co było.
Bezdomnych sie usuwa bo to śmierdzacy menele i chodzacy roznosiciele zarazków . A teksty o tym że komuś geje przeszkadzają bo go rażą w oczy nie różnią sie niczym od tekstów przychlastów religijnych, których strasznie razi koszulka "nie płakałaem po papieżu" .
akie przywileje ?? Traktowanie partnera na równi ze współmałżonkiem przy kwestiach podatkowych , możliwośc legalnej adopcji dzieci ?? To nie są przywileje bo to coś co hetero mają na wejście od ręki . To zwykłe zrównanie w prawach obywatelskich . Wymień mi jakiś postulat padający w polsce który był by ekskluzywny dla homoseksualistów a zabroniony dla hetero
Napisano 14.09.2010 - 16:31
Napisano 15.09.2010 - 08:53
Napisano 15.09.2010 - 18:30
Jeśli ktoś jest szczęśliwy będąc analfabetą, to po co uczyć go czytać? Kółko się zamyka...Jako ateista muszę Wam zadać podstawowe pytanie, mianowicie jeśli dany człowiek jest szczęśliwy wyznając np. wiarę katolicką to jaki jest cel nawrócenia go na drogę ateizmu ? Uszczęśliwianie na siłę? I kółko się zamyka.
A do którego konkretnie należy się modlić? Do Allaha, Thora, Manitou, Jahwe, Zeusa, Rugiewita, Latającego Potwora Spaghetti, czy może jeszcze jakiegoś innego?Osobiście uważam że 99,9 % zagorzałych ateistów w przypadku jakiegoś nieszczęścia (odpukać), np ciężka nieuleczalna choroba lub widmo naturalnej śmierci ze starości i tak zacznie się modlić do tego BOGA UROJONEGO.
Użytkownik Kurczak edytował ten post 15.09.2010 - 18:31
Napisano 15.09.2010 - 20:20
Osobiście uważam że 99,9 % zagorzałych ateistów w przypadku jakiegoś nieszczęścia (odpukać), np ciężka nieuleczalna choroba lub widmo naturalnej śmierci ze starości i tak zacznie się modlić do tego BOGA UROJONEGO.
Napisano 16.09.2010 - 06:52
Napisano 16.09.2010 - 22:07
A wiesz że Einstein był ateistą?
Pozdrawiam
Napisano 16.09.2010 - 23:08
Napisano 17.09.2010 - 09:58
Napisano 17.09.2010 - 15:23
0 użytkowników, 4 gości oraz 0 użytkowników anonimowych