Skocz do zawartości

Zdjęcie

Liczba 23 i 13

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
81 odpowiedzi w tym temacie

fab3r.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

W zagubionych jest liczba 23 :>
  • 0

Tengron.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Te liczby to najzwyklejsza numerologia.Sam się kiedyś tym zajmowałem.Kassia13 w Bibli jest Kod który niedawno otczytano.Jest tam pełno żeczy z przeszłości i przyszłości.
  • 0

oalxazar.
  • Tematów: 9
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Urodziłem sie 23 i chodze do LO23. Pamietam ze ta liczba towarzyszyła mi w zyciu dosyć czesto...
  • 0

ciemność.
  • Tematów: 21
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Urodziłem sie 23 i chodze do LO23. Pamietam ze ta liczba towarzyszyła mi w zyciu dosyć czesto...

Hmmm..mały zbieg okoliczności. Zapewne. :-|
  • 0

Shirohime.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A w moim życiu prawie nic nie jest związane ani z 23 ani z 13. Owszem, 5, 4, 20, nawet 11, ale tamte nie.
Generalnie nie opowiadam się po żadnej ze stron, ani nie jestem zwolennikiem numerologii, ani też nie zaprzeczam.
  • 0

#66 Gość_inga

Gość_inga.
  • Tematów: 0

Napisano

A w moim życiu owszem. Trzynastka jest dla mnie bardzo szczęsliwa.

Wszystkie kłopoty kończyly sie szcześliwie własnie 13 - go. :smile:
  • 0

Arturus.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ja tak nie wierze w zadna numerologie... najszczesciej spotykma liczbe 9, a ktos 3,a ktos 5 i co w tym niezwyklego ze ktos ma 23??
  • 0

Macha.

Ciekawski

• Tematów: 76
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

heh MAGNUS15 ranisz mnie ;-)

czlowiek zostal stworzony do wiekszego celu niz smierc, to ze zostalismy stworzeni przez inna cywilizacje a nie przez Boga, to nie znaczy przeciez ze bedziemy im dobrowolnie sluzyc,
to tak poza marginesem :P

myslisz ze wszystko jest zapisane, i dobrze myslisz bo tak jest, nam sie wydaje ze to sa nasze dobrowolne wybory, i nikt nie mysli ze przeznaczenie ma juz zapisane wczesniej, a wybory sa z gory zaplanowane, to tak jakby zrobic w komputerze w jakims programie ludzika, ktory zeby sie poruszac i cos robic potrzebuje kodu, nie ma wlasnych wyborow choc mu sie tak wydaje
  • 0

Savalas.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

mnie liczba 23 prześladuje. mam 23 lata, w szkole w podstawowej numer w dzienniku 23 w liceum to samo, na auli wykładowej siedzę na miejscu 23, numer mieszkania 23, moja dziewczyna ma koszulkę z numerem 23 ( miała ją w dniu kiedy się poznalismy) ma też w numerze swojego telefonu 23, w tej chwili jest 23 stopnie w moim pokoju, moich 5 kumpli również mieszka pod numerami 23, dowód mam ważny do 23.03.2011. najczęściej gdy sprawdzam godzinę na zegarku jest 23 po jakiejś godzinie. poprostu obłęd, kiedy obstawiłem w totolotka rok temu we wszystkich losowaniach multilotek duży lotek i mały lotek padła liczba 23 ( ale nic nie wygrałem niestety) w urodziny 23-cie zapłaciłem 23,23 zł za bilet do krakowa, takich przykładów z 23 mam co dzień mnóstwo ludzie z mojego otoczenia znajomi dziwią się ale widzą że prześladuje mnie ta liczba

[ Dodano: 2006-07-05, 14:20 ]
no i znowu mnie 23 dopadła. wsiadłem sobie w autokar którym jechałem na praktyki terenowe do zakopanego, zająłem miejsce, a po wyjściu na pierwszą przerwę okazało się że 23 numer ma, co więcej sporo osób do naszego autokaru nie dotarło i zostało nas 22+ kierowca :/
  • 0

figokobior.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

hmmm przeczytałem za piątek 13 jest uważany za pechowy ponieważ w piątek 13 papież (niepamietam który :hmm: ) kazał zabic wszystkich Templariuszy. Zabił ich kilka tysiecy torturował ich oskarzył ich o głoszenie herezji oddawanie moczu na krzyż i oddawanie czci bozka.

<Kod DaVinci> ;-)
  • 0

ciemność.
  • Tematów: 21
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Dzisiaj jest 23. Rano ogłoszono, że zginęło 23 górników.
35 lat temu 23 marca, nastąpił wybuch metanu w kopalni, gdzie cudem ocalał Alojzy Piontek.
Być może zbieg okoliczności, po prostu to zauważyłem.
  • 0

Di.Joke.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

suma liczb z mojej daty urodzenia to 23 :) 30.10.1990 Jezeli odejmę mój wiek od wieku mojego ojca to tez jest 23 , jezeli dodam mój wiek z wiekiem mojej siostry tez jest 23. :o :] Ale to tylko numerologia :)
  • 0

Dedisz.
  • Tematów: 6
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ja się urodziłem 23 lutego a imieniny mam 13 kwietnia
  • 0

Szefo.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dedisz,
z tego własnie powodu zostałeś naznaczony do końca życia i teraz te liczby będą Ciebie przesladować xD

a ja w tym roku obchodze 18 urodziny i prawie zamarłem jak spojrzałem w kalendarz i zobaczyłem że będzie to 13 w piatek ;]
pomóżcie, nie wiem co teraz zrobić ... :D
czy może jakoś przełożyć to :D
  • 0

Dedisz.
  • Tematów: 6
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jak narazie to dobrze mi sie w życiu powodzi, nie licząc czego że jestem uzalezniony od masturbacji. Moje największe przekleństwo.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych