mnie liczba 23 prześladuje. mam 23 lata, w szkole w podstawowej numer w dzienniku 23 w liceum to samo, na auli wykładowej siedzę na miejscu 23, numer mieszkania 23, moja dziewczyna ma koszulkę z numerem 23 ( miała ją w dniu kiedy się poznalismy) ma też w numerze swojego telefonu 23, w tej chwili jest 23 stopnie w moim pokoju, moich 5 kumpli również mieszka pod numerami 23, dowód mam ważny do 23.03.2011. najczęściej gdy sprawdzam godzinę na zegarku jest 23 po jakiejś godzinie. poprostu obłęd, kiedy obstawiłem w totolotka rok temu we wszystkich losowaniach multilotek duży lotek i mały lotek padła liczba 23 ( ale nic nie wygrałem niestety) w urodziny 23-cie zapłaciłem 23,23 zł za bilet do krakowa, takich przykładów z 23 mam co dzień mnóstwo ludzie z mojego otoczenia znajomi dziwią się ale widzą że prześladuje mnie ta liczba
[ Dodano: 2006-07-05, 14:20 ]no i znowu mnie 23 dopadła. wsiadłem sobie w autokar którym jechałem na praktyki terenowe do zakopanego, zająłem miejsce, a po wyjściu na pierwszą przerwę okazało się że 23 numer ma, co więcej sporo osób do naszego autokaru nie dotarło i zostało nas 22+ kierowca