żarówki często się przepalają
Przepalające się żarówki to żadna sensacja - przyczyn może być co najmniej kilka, od skoków napięcia, po rodzaj żarówek i sposób ich montowania. U mnie też się przepalają i nie widzę w tym żadnej "niezwykłości".
komputer zresztą nawet przed chwilą sam się wyłączył po raz enty.
Ostatnio miałem takie przygody z komputerem, że uwierzę we wszystko.
Nadal nie ma to dla mnie charakteru paranormalności, bo przyczyn może być co najmniej kilkanaście. Dlatego też nie zakładam tematu o tym zjawisku, choć nie powiem - korci mnie.
od kilku lat dzieje się tak, że gdy przechodzę pod latarniami one niemalże zawsze gasną
Ale... jak wrzucisz tutaj nagranie (a najlepiej ze dwa, trzy - z różnych dni) z tym jak "gasisz" te latarnie pod którymi przechodzisz, to uwierzę we wszystko.
I jako pierwszy będę postulował u administratora tego portalu o nadanie ci miana "elektrycznego paranormaliana".
A uwierz mi - warto, bo wiążą się z tym spore profity.
Od rangi najbardziej paranormalnego użytkownika Paranormalne.pl (tzw Paranolmariusz), przez 150 pkt reputacji hurtem, po splendor i chwałę oraz karierę medialną w telewizjach śniadaniowych (wiem, że to nie jest szał ale od czegoś trzeba zacząć).
A także wywiady, uściski dłoni, wizyty w zakładach pracy, szkołach i takie tam - jednym słowem klapa, buzia, łapa, goździk.
A nie powinno być z tym problemu, bo jak piszesz - gasną one NIEMALŻE ZAWSZE.
Gdybyś miała problem techniczny z tym, jak nagranie wrzucić, to chętnie pomożemy.