Skocz do zawartości

Zdjęcie

Spodziewane trzęsienie Ziemi w San Francisco!?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
153 odpowiedzi w tym temacie

TyrexVasim.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Huuuu :) Żebyś ty widdział jak łatwo można pomylić dymek z papierosa z duchem (w lecie) :P Może po prostu wydaliłeś gazy? ^^ Jesli nie kłamiesz to to moze byc cos z tym ^^
  • 0

Mariush.
  • Tematów: 60
  • Artykułów: 5
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

TyrexVasim, mam wrażenie że totalnie pomyliłeś tematy. Innego wyjaśnienia Twoich słów nie widzę :-D
  • 0

pierogi mroku.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Huuuu :) Żebyś ty widdział jak łatwo można pomylić dymek z papierosa z duchem (w lecie) :P Może po prostu wydaliłeś gazy? ^^ Jesli nie kłamiesz to to moze byc cos z tym ^^

Muszę zaprzeczyć twojej teori,ponieważ gdybym tak głośnio puścił gazy(4-5sek.) to napewno bym obudził domowników :rotfl:
Wziełem pod uwagę fakt że mieszkam na poddaszu i możliwe że usłyszałem zsuwający się i spadający z dachu śnieg ponieważ zrobiło się małe ocieplenie(a teraz pada deszcz).Ogólnie to nieprzejełem się zbytnio tym moim"snem"
  • 0

----.
  • Tematów: 75
  • Artykułów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

kolejny update na stronie Briana , cytuje :

PREDICTION EXPIRES AT 1 PM LOCAL TIME 11.6.2006.

Przepowiednia wygasa o 13:00 lokalnego czasu 11.6.2006
  • 0

Labamba.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

wow, super, wszyscy uwierzyli w przepowiednie Briana ? mysle że tak :D ja wsumie to tez wierze :P

żartuje of kors, co to za napalony prorok naszych czasów ?
  • 0

Mariush.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

PREDICTION EXPIRES AT 1 PM LOCAL TIME 11.6.2006.

A więc kolejne przesunięcie terminu. W ten sposób w końcu doczekamy się jakiegoś trzęsienia i Brain będzie mógł swiętować "kolejny sukces". :-D Tak przepowiadać to i ja mogę.

Przepowiednia wygasa o 13:00 lokalnego czasu 11.6.2006

Że co? WYGASA??? :lol : A co potem? Kolejny update? :rotfl:
  • 0

----.
  • Tematów: 75
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Mariush nie przesuniecie :) . Tylko jezeli nic sie nie stanie o 10:30 , to ostateczny termin dla tej przepowiedni jest do jutra do 13 ;)
  • 0

Labamba.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

a potem Brian będzie miał sen że jednak jeszcze nie teraz bo ktoś z góry widzi szanse dla San Francisco...
  • 0

godot1981.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

na stronie Brajana mozna wyczytac ze typuje tez liczby w loteriach... skutecznosc podobna jak u mnie zwykle trafiam 2 wysnione - http://www.brianspre....com/dd/867.htm
w wizje trzesienia nie wierze!
... not yet
  • 0

Pit.

pies Darwina

• Tematów: 28
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

To, że trzęsienie ziemi będzie w San Francisco jest pewne na 100%, w końcu jak duże miasto leży na uskokach tektonicznych to nawet nie trzeba mieć jasnowidzących zdolności, by przewidzieć, że w końcu ziemia się tam mocno zatrzęsie...
  • 0

Kinder112.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ludzie gadacie bez sensu. "Takie trzęsienie kiedyś musi nastąpić", koleś przewiduje dzień godzinę miejsce i siłę (chyba już to ktoś pisał :ojej: ). Poczekajcie na razie z takimi tekstami w końcu to nie całe 24 godziny.
  • 0

Labamba.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ludzie gadacie bez sensu. "Takie trzęsienie kiedyś musi nastąpić", koleś przewiduje dzień godzinę miejsce i siłę (chyba już to ktoś pisał :ojej: ). Poczekajcie na razie z takimi tekstami w końcu to nie całe 24 godziny.

założe sie że po tym terminie żekomego trzęsienia nie napiszesz ze wstydu ani jednego posta więcej w tym temacie ( no nienapisałbyś gdybym ja nie napsiał tego) :D radze zejść na ziemie bo jeśli wierzysz w takie brednie to nawet wole nie myśleć co ty będziesz robił w 2012 roku :)
  • 0

Kinder112.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Labamba cfaniaczku pokaż mi gdzie ja napisałem że wierzę w tą przepowiednię ? Ja tylko mówię aby powstrzymać się z bezsensownymi wpisami w stylu "Ja wiedziałem że tak (nie)będzie" (Halama :peace: )
  • 0

Mariush.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Kinder112, myślę, że te wpisy mają jakieś podstawy. W końcu już wielokrotnie z wielkiego trzęsienia przepowiedzianego przez Briana było wielkie NIC. Więc czego można się znowu spodziewać..?
  • 0

Apophis_.
  • Tematów: 36
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Ale to nie będzie przecież standardowe, małe trzęsienie ziemi które można przewidzieć, bo tak jest zawsze, tylko trzęsienie które zniszczy całe miasto... które przewidział koleś który ma na swoim koncie masę trafnych przepowiedni, a nie jakiegoś dziwnego kolesia który chce zabłysnąć w necie...
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych