Skocz do zawartości

Zdjęcie

8 sierpnia 2008 (8-8-8) otworzy się nowa Wielka Solarna Brama.

• Zamknięty Temat jest zamknięty
65 odpowiedzi w tym temacie

limonka.
  • Tematów: 29
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

I co, już po wszystkim? Wyjątkowo dobrze się dziś czuję, to pewnie ta brama... byle do 2012 ;] czego to sekty nie wymyślą, hihi
  • 0

Tao.
  • Tematów: 11
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Może ta brama ma się otwożyć przez ten akcelelator LHC. Było o tym na VRP (jakieś obawy, że może czarną dziure stwożyć). W końcu dziś miało być pierwsze uruchomienie, ale bez obaw. przesuneli na 10 września.

Na tej strone jest licznk odliczający do pierwszego uruchomienia: http://www.nap-gov.pl/news.php
  • 0

KriSSnt.
  • Tematów: 9
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Już można się śmiać ,czy to o jakiejś konkretnej godzinie się otworzy? Pewnie o 8:08... po południu ;]
  • 0

FraBle.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

To się ma otworzyć w nocy z piątku na sobotę... jakoś gdzieś tak pisało, więc cierpliwości jeszcze nam się coś stanie ;) Jeszcze dostaniemy super moce...
  • 0

Argentum.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

"o matko jedyna" tylko tyle powiedziałem jak to przeczytałem, nawiedzeni ludzie :D
no cóż, takie artykuły zmuszeni będziemy znosić jeszcze przez przez 4 lata:

09.09.09
10.10.10
11.11.11
12.12.12

W pierwsze trzy daty nie wierzę. Ale 12.12.2012 ? Coś mi przy tym zaświtało, a wam ? Aha którego grudnia ma być ten"zapowiedziany" koniec świata?Bo już nie pamiętam?
  • 0

Ill.

Nawigator

• Tematów: 40
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Już mniejsza o te daty :) Jeśli ktoś nie dysponuje telewizorem (jak ja i to celowo) i chce sobie transmisję obejrzeć to tu:
>>klik<<
O 13:30 można zasiadać i oglądać.
  • 0

ariene.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Przez nową furtkę będzie wlewać się Energia Chrystusowa.

Ludzie zawsze i wszędzie widzą Chrystusa xD Ha! nawet jest o Sfinksie... gdyby to miało jescze jakiś sens...
Gratuluję wyobraźni sekciarzy... ach, dziś przecież jeszcze są te igrzyska, to też da się z tym połączyć i wyjdzie taka mała irracjonalna historyjka dla małych dzieci :D

Aha którego grudnia ma być ten"zapowiedziany" koniec świata?Bo już nie pamiętam?

21.12.2012 :)
  • 0

FraBle.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie no, 888 jest dla tego bo to jakaś liczba Boska, czy coś w tym stylu. Dlatego się tym tak podniecają.

JA CHCE SUPER MOCE!!! ]:->

EDIT:

21.12.2012

To ja myślę że się pomylili w obliczeniach i poczekamy jeszcze 100 lat, bo wtedy ładna data wyjdzie.

21.12.2112

Miłośnicy dat chyba nie zwrócili na to uwagę :D
  • 0

Vaherem.
  • Tematów: 9
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

będzie bombowo

W Gruzji już jest.

Łeb mi pęka. To pewnie energia solarna powiększa mi mózg. A widzieliście transmijse otwarcia Igrzysk? Putin był okropnie spocony pod pachami. To pewnie też ta energia solarna.
  • 0

SapereAude.
  • Tematów: 6
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Temu kto to wymyślił chyba ostro przygrzało i za długo gołymi oczami w słońce patrzył, pewnie przez to 2 słońca potem widział...
  • 0

Ill.

Nawigator

• Tematów: 40
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Spokojnie, spokojnie. To jeszcze nie teraz miało być, ale w nocy, więc cierpliwości. Jeśli rzeczywiście do czegoś dojdzie, to raczej o super mocach można zapomnieć, bo będą to energie innego typu. Nie nagrzebią nam w mózgach, ale bardziej skatalizują zmiany sposobu myślenia i postrzegania świata, by ludzie w końcu myśleć zaczęli...

A widzieliście transmijse otwarcia Igrzysk? Putin był okropnie spocony pod pahami. To pewnie też ta energia solarna.

No widziałem. Ponoć było ze 30 stopni i do tego cholernie wilgotno. Nic dziwnego, że się spocił
  • 0

#42 Gość_Piotor92

Gość_Piotor92.
  • Tematów: 0

Napisano

No puki co to nieżle się zaczęła ta olimpiada. Katastrofa kolejowa i konflikt w Gruzji... :/
  • 0

darokrol.
  • Tematów: 10
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Spokojnie, spokojnie. To jeszcze nie teraz miało być, ale w nocy, więc cierpliwości. Jeśli rzeczywiście do czegoś dojdzie, to raczej o super mocach można zapomnieć, bo będą to energie innego typu. Nie nagrzebią nam w mózgach, ale bardziej skatalizują zmiany sposobu myślenia i postrzegania świata, by ludzie w końcu myśleć zaczęli...

a no tak, oczywiście oświecenia doznają tylko ci wierzący w takie głupoty, a ja znowu nie :(
  • 0

Alpha lyr.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A ta WIESŁAWA autorka tekstu jestem ciekawa, skąd czerpała natchnienie pisząc ten tekst. Skąd w ogóle on się wziął ? :) :)
  • 0

Y2K12.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Przyglądając się dyskusjom na tym i podobnych forach zaobserwowałem, że przeważnie tym co chcą w coś uwierzyć przeważnie niewiele trzeba. Takie pobierzne informacje czy cukierkowe bzdety i taka osoba już ma ochotę szukać bramy do innej rzeczywistości, otwierać umysł (jakby to była puszka) na inne stany świadomości, gęstości, wymiary... o_0. Z kolei Ci tzw. sceptycznie nastawieni odwiedzają paradoksalnie dziesięć razy więcej stronek i zbierają o wiele więcej informacji, tylko dlaczego? Po to żeby jeszcze bardziej nie wierzyć? (a da się tak w ogóle?) Czy może chcieliby uwierzyć ale potrzebują niezbitych dowodów, tak więc to poprostu większa ostrożność z ich strony (taki biblijny niewierny Tomasz). Znam prawdziwych sceptyków i te osoby przeważnie są poprostu ignorantami, czyli nic nie wiedzą i nie chcą wiedzieć. Zostaje jescze jedna opcja, może te osoby poprostu czerpią sadystyczną przyjemność z odbierania innym nadziei? Kto to wie?
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych