Skocz do zawartości

Zdjęcie

Gruzja vs. Rosja

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
655 odpowiedzi w tym temacie

above.
  • Tematów: 46
  • Artykułów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

źle się dzieje na tym świecie, ten konflikt to totalna pomylka szczegolnie ze odbywaja sie igrzyska olimpijskie ... oby jak najszybciej to sie skonczylo, oczywiscie na drodze pokojowej.
  • 0

FraBle.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

na tvn24 Kaczy coś powiedział, może ktoś to streścić?
  • 0

Millowisck.
  • Tematów: 8
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Czyli z tą flotą to w ogóle nic pewnego, dowiemy się pewnie jak dotrze na miejsce o ile płynie teraz, wszystko się zaczyna rozkręcać powoli, ale najlepiej byłoby żeby ten konflikt się szybko skończył, szkoda cywilów . . .
  • 0

Rukius.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie tylko cywilów...
  • 0

Bomaw.
  • Tematów: 9
  • Artykułów: 2
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

na tvn24 Kaczy coś powiedział, może ktoś to streścić?

Całego przemówienia nie słuchałem, ale Kaczyński domaga się od zachodu odpowiedzi na to co się dzieje, bo na razie rzucają tylko puste słowa.
Jak pojawi się zapis to go tutaj zamieszczę.
  • 0

WaterFox.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Kaczyński szaleje. Domaga się stanowczej odpowiedzi ze strony zachodu, czegoś więcej niż puste słowa. Zaraz pewnie pojawią zapisy z tej wypowiedzi
  • 0

mylo.

Altair

• Tematów: 83
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Szkoda ludzi. :P Żołnierz też człowiek. Wątpie czy USA przeprowadzi jakąś otwarą akcję.
daro weź "ić stond" trolliszczu. :P Osobiście znam lepsze sposoby rozrywki, niż wcielanie mnie do armii z powodu wojny światowej.
  • 0

kuki.
  • Tematów: 34
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Jestem ciekawy decyzji USA. George Bush zawsze krzyczał , że "Usa nigdy nie zostawią swoich sojuszników w potrzebie" teraz zobaczymy ile są warte słowa Yankesa. Sami się postawili pod ścianą ale to da nam odpowiedź jak bardzo Polska może w przyszłości liczyć na pomoc USA w razie potrzeby.
  • 0

mylo.

Altair

• Tematów: 83
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

kuki będąc prezydentem USA zaryzykowałbyś wojne światową dla małego kraju leżącego na uboczu? :P
  • 0

Razzy.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Korzysci moglyby byc spore , zalozenie swoich baz wojskowych w Gruzji , przy samej granicy z Rosja. Oraz mieli by oko na Iran i jego atomowe zapedy.

e@
Aha, w takim razie przepraszam xD , mimo wszystko ciekawa sytuacja , poniewaz stacjonuje tam ponad 1000 amerykanow - narazie nie angazuja sie. Ciekawe co sie stanie , jezeli kilku z nich "zginie przypadkowo" w czasie wymiany ognia , lub bombardowan.
  • 0

Romczyn.
  • Tematów: 76
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Właśnie, ja to już pisałem. Nie będzie WŚ z powodu jakiejś tam Osetii.
PS
@up oni już tam mają bazę x]
  • 0

#147 Gość_Alucard

Gość_Alucard.

Napisano

16:35 Niemiecki wiceminister spraw zagranicznych: Gruzja złamała zawieszenie broni z 1992 roku i międzynarodowe prawo atakując Osetię. Dlatego reakcja Rosji jest całkowicie uzasadniona.

dziennik.pl
  • 0

tatik.
  • Tematów: 291
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Kaczyński szaleje. Domaga się stanowczej odpowiedzi ze strony zachodu, czegoś więcej niż puste słowa.

Pisałem kilka godzin wcześniej że Kaczyński siodła swojego konia do ataku....Rosja nie szuka terrorystów, lecz załatwia swoje sprawy rozstawiając pionki na szachownicy bardzo rozsądnie. Opinia publiczna będzie po stronie Rosji, pat jest wykluczony.
  • 0

Razzy.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Co ciekawe , powiedzial ze jest to wspolne stanowisko 4 panstw przy-baltyckich (Litwa,Łotwa,Estonia no i Polska) - choc bylo to do przewidzenia :P
  • 0

thavenix.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Właśnie, ja to już pisałem. Nie będzie WŚ z powodu jakiejś tam Osetii.
PS
@up oni już tam mają bazę x]

chciałem przypomnieć iz powodem wybuchu I WŚ było jedno morderstwo... więc "jakaś tam Osetia" jest wystarczajacym IMO powodem :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych