Napisano 27.08.2008 - 20:01
Napisano 27.08.2008 - 21:10
Napisano 27.08.2008 - 21:43
Napisano 28.08.2008 - 06:26
Napisano 28.08.2008 - 08:38
Napisano 28.08.2008 - 10:46
Ale nikt nie zasugerował innego czysto logicznego rozwiązania które jest najbardziej prawdopodobne, a mianowicie są to jakieś sygnały ze sfery nieświadomości przedmówcy (psychologiem nie jestem).
Napisano 28.08.2008 - 12:12
No skoro są to rzekomo głosy słyszalne wyłącznie dla niego (niewydawane przez koty sąsiadów itp itd.) to masz rację istnienie osobistego ducha jest dużo bardziej prawdopodobne...To zdecydowanie nie jest czysto logiczne rozwiązanie, które jest najbardziej prawdopodobne.
No i niby autor tematu przez pół roku ogranicza swój sen do minimum, chyba by wspomniał o tym nieprawdaż ?Ja też kiedyś słyszałam dziwne głosy, głównie szepty.. a było to z powodu braku snu.
Napisano 28.08.2008 - 17:14
istnienie osobistego ducha jest dużo bardziej prawdopodobne...
No i niby autor tematu przez pół roku ogranicza swój sen do minimum, chyba by wspomniał o tym nieprawdaż ?
Napisano 28.08.2008 - 17:38
A fe od razu shizofrenia, może brak lub nadmiar jakiegoś hormonu ? Zła dieta ? Opary jakiegoś specyfiku ? Możliwości są tysiące.to wszystko wskazuje na schizofrenię.
Fakt też czasem słyszę (ale ja potrzebuję wódki) ! Tylko jak występuje to przez dłuższe okresy czasu i nikt inny tego nie słyszy to to już przestaje być normalne.Słyszenie głosów jest 'prawie' normalne.
Napisano 29.08.2008 - 17:11
Napisano 29.08.2008 - 17:45
PowinszowaćWyobraźcie sobie ze PRACUJE i mam dziewczyne
Ty zacząłeś. Chciałeś wyjaśnień otrzymałeś kilka. Chciałeś pochwalić -> idź do Nautilusa oni lubią tanią sensację.z którą wole miło spędzać czas niż psuc oczy na kompie.
Ktoś Cię obraził ? Nie zauważyłem... Sugerowanie schizofrenii lub halucynacji to zaraz obraza ? Przepraszam, ale moim zdaniem nie. Choroby, zatrucie itp. TO JEST NORMALNE ! Wszelkie sugestie wynikają z troski.Po drugie denerwują mnie wasze posty... Jesli macie mnie wkurzac to nie pisac wogole !!!
To rozumiem. Ale pamiętaj każdy komu się przydarzy jakiś omam, słyszy głosy - wydaje mu się, że słyszy jest naprawdęPo trzecie Wiem co słysze i wiem czego nie słysze mam wyobraźnie jak każdy z nas tutaj
No skoro już masz swoją wersję i w nią wierzysz to nie jesteśmy do niczego potrzebni.ale wiem co jest prawdziwe a co nie i w co wierzyc a w co nie
No jasne, nie musisz więc czego oczekujesz? Że powiemy. "Ojej to straszne." Mamy egzorcyzmy zaproponować ?Mam nadzieje ze dotarło to do was bo nie mam zamiaru powtarzac...
Napisano 29.08.2008 - 19:55
Trudno, nikt Cię na siłe przy kompie nie trzyma. Faktycznie, szkoda Twoich oczu.Drodzy Państwo Mądralińscy...
Wyobraźcie sobie ze PRACUJE i mam dziewczyne z którą wole miło spędzać czas niż psuc oczy na kompie.
Nie powtarzaj. Najlepiej wcale tu nie zaglądaj. Osiągnąleś swój cej - wywyłałeś dyskusję. Zabawka działa. Teraz pobaw się inną.Mam nadzieje ze dotarło to do was bo nie mam zamiaru powtarzac...
Napisano 30.08.2008 - 16:35
Napisano 30.08.2008 - 17:28
Napisano 30.08.2008 - 18:22
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych