Napisano
27.08.2008 - 14:00
Aidil. Musisz kierować umiarem dopasowywać się do tego co kreują inni gracze ale gdy tyko możesz staraj się wymyślać nowe wątki lub sposoby rozwiązania postawionych przeze mnie, lub graczy problemów. Fallout to pewnego rodzaju uniwersum. Jeżeli chodzi o wyobraźnie to ograniczają cię tylko ramy świata Fallouta. To znaczy że nie możesz wprowadzić do gry elementów nie zgodnych z tym światem np. jednorożców lub wróżek. Tak samo gdy np. gracze znajdują się w podróży a ty jesteś z nimi to nie możesz napisać że np. robisz zakupy. Innych ograniczeń nie ma. Tutaj może się już rozwijać twoja wobraźnia.
--
ps. Co do twoich pytań, jeśli chodzi o formę. Mężczyzna to mechanizm PROSTY. Lubi gdy zadaje się mu pytania w sposób prosty. Jednoznaczny. Bez miejsca na interpretacje. Więc proszę cię, pisz do mnie jak do faceta a nie kobiety. Np. Typowy styl kobiety do męrzczyzny: Hmm, pięknie bym wyglądała w nowej karmazynowej sukience, lae jest taka droga...(tutaj się nie kończy) Prawidłowy styl do męrzczyzny: Kup mi nową sukienkę.
Dziękuje.