no wiesz jak dla niektórych racjonalne myślenie jest bzdurą...
Jest możliwością, że tak jak mówiłeś wysłali oni kapsuły z bakteriami i materiałem genetycznym, ale ta teoria póki co jest mniej prawdopodobna od tego, że aminokwasy i bakterie powstały bez zewnętrznej pomocy...
A Mars jest planetą zagadką, więc twoje odwoływanie się do niego jest takim podawaniem przykładu, który raczej konkretnym przykładem nie jest (domyślam się, że nie jesteś specjalistą od Marsa i przemian które na nim miały miejsce.) i to odwoływanie jest takim rzuceniem bylejakigo przykładu.
Ciekawą teorią jest to, że pas ateroidów kiedyś był planetą. Planeta Nazywała się "Faeton" (możesz poszukać na Wikipedii) i są różne teorie jego rozpadnięcia, od tego że rozpadła się pod wpływem grawitacji Jowisza, do tego że została zniszczona podczas wojny domowej mieszkańców (trochę chora teoria, no ale może tobie się spodoba)
Brak emocji u obcych?? (trochę głupie, a nawet okropnie głupie) To uniemożliwia im przekazywanie informacji między osobnikami i uniemożliwia powstanie społeczeństwa, przez co uniemożliwa osiągnięcia wiedzy technicznej i spełnienia twojej wcześniejszej teori.
Brak odruchu odsunięcia ręki od ognia ?? A prosze bardzo niech się mu ta ręka (czy co on tam ma) spali, albo lepiej niech cały się spali i spalą się w ten sposób wszyscy kosmitkowie... Według ciebie jak oni mają przetrwać bez podstawowych odruchów zapewniających przetrwanie (może jeszcze twierdzisz, że nie mają instynktu samozachowawczego ?? )

, ale mi ręce opadły jak przeczytałem twój post

.
Ja może jestem hańbą tego forum, ale ty i ludzie tobie podobni są hańbą ludzkości. Zachowujesz się jak tzw "dziecko neo" pisząc jakieś pierdoły i wysuwając teorie na temat taki, o którym jak widać nie masz zielonego pojęcia, oraz wysyłająć kilka buziek pod rząd. Twój mózg chyba za bardzo się napromieniował podczas pobytu w Zonie

(walnij se wódki jest dobra na promieniowanie

)
Poza tym forum jest po to żeby podyskutować i podzielić się informacjami, ani wyzywać się

, więc @#@#^%&@$ na drzewo

.
Poza tym łajno byka może być przydatne (nie tylko jako nawóz), bo amerykanie mają czujniki na amoniak wytwarzany w ludzkim pocie, a łajno byka też wytwarza amoniak i może służyć za zmyłkę
No i kurcze znowu zbaczam z temtem bo muszę tłumaczyć jakiemuś mułowi, że to co wypisuje nie ma sensu
Muszę spadać,jak wrócę to zedytuje posta i dorzuce coś już na ten prawidłowy temat