niestety ufo nie jest moją specjalnością, ale tego akurat jestem ciekawa.
Napisano 16.10.2008 - 00:04
Napisano 16.10.2008 - 08:10
....Piktogramy to moga byc takie hmm tablice pamiątkowe kazdy se zostawia w ich jezyku i dla nich to nic nowego cos co kazdy zna i dla niego to zwyczajne nudne.
Napisano 17.02.2009 - 22:42
- Przy takim fatygowaniu sie by nas odwiedzic, nie zostawiaja nam zadnego przekazu, badz informacji skad przybywaja. Sa tu goscmi (nieproszonymi) i dobre maniery tez powinny byc im nieobce.
Napisano 17.02.2009 - 23:30
Napisano 18.02.2009 - 02:50
Jakby naprawdę chcieli coś zamanifestować, to zapewniam cię, że wyglądałoby to inaczej.- Ich ukazywanie sie nam jest manifestacja swojej obecnosci, która nie wiadomo co chca osiagnac
Zależy o kim mowa. O tych z Biblii (Elohim), czy o innych (też po części z Biblii)?- Na pewno juz maja o nas wszystkie interesujace ich informacje, przy technice pozwalajacej na pokonywanie bezkresnych odleglosci w niewyobrazalnie krótkim czasie
Jak to nie?? Wystarczy poszukać: książka pt. "Przesłanie od przybyszów z kosmosu"- Przy takim fatygowaniu sie by nas odwiedzic, nie zostawiaja nam zadnego przekazu, badz informacji skad przybywaja.
Ziemia to nie jest NASZA planeta, my na niej tylko żyjemy, nie mam aktu własności. To tak jakbyś pojechał na weekend gdzieś do lasu, a jakiś gość by przyszedł z okolicy i by powiedział "wypad stąd, nikt cie tu nie zapraszał". Normalne zachowanie?- Sa tu goscmi (nieproszonymi) i dobre maniery tez powinny byc im nieobce.
Przekaz jest w wyżej podanej książce. Kręgi zbożowe raczej podchodzą pod "znaki na niebie i ziemi".- Jezeli ich sprawka sa kregi zbozowe, to taki przekaz nie jest zrozumialy. Mogliby w prosty i w 100% jasny sposób przekazac nam informacje o sobie
Po części zgodne z prawdą, ale TYLKO po części.Ufoludki przedstawia sie najczesciej jako zielone istoty o skosnych oczach, z reguly nizsze od przecietnego czlowieka.
Bo??Musieliby zyc na planecie, na której nie ma zróznicowania ras.
Pewnie, że mogą.Czy moga wykorzystywac do swych podrózy oddzialywania natychmiastowe?
Napisano 19.02.2009 - 07:04
Napisano 19.02.2009 - 08:29
(...) sądzę, [...] że to nie jest nasza planeta, ale pozwalają nam na niej żyć.
Czemu? Nie wiem.
Napisano 20.02.2009 - 07:28
(...) sądzę, [...] że to nie jest nasza planeta, ale pozwalają nam na niej żyć.
Czemu? Nie wiem.
Czemu?
Równie dobrze mrówki mogłyby powiedzieć, że to ich planeta.
Tak samo jak np. z blokiem mieszkalnym, jeden mieszkaniec nie powie, że to jego planeta, ponieważ mieszka w nim kilkadziesiąt innych rodzin.
Napisano 01.03.2009 - 20:34
Napisano 12.09.2010 - 12:52
Napisano 16.10.2010 - 18:36
Napisano 18.10.2010 - 15:07
Napisano 18.10.2010 - 21:55
W sumie to nie chciałem się wtrącać, ale skoro już tu jestem...Moim zdaniem kosmici (nie UFO, bo to oznacza Niezidentyfikowany Obiekt Latający, czyli nawet jakiś nieznany tobie gatunek latającego owada
) raczej nie chcą zrobić ludzkości krzywdy. Dlaczego tak sądzę? Ponieważ gdyby chcieli to zrobić, już dawno by się to stało. (...)
Przejdźmy dalej. Skoro nie chcą zrobić nam krzywdy (zabić), to czego chcą? Zniewolić? Wątpliwe (powód taki sam jak wyżej). (..)
Napisano 20.10.2010 - 20:43
Napisano 03.11.2010 - 23:34
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych