Terroryści są jak najbardziej zagrożeniem.
Fanatycy islamscy chca powołania swojego kalifatu, z zacofanym światopoglądem, chorą moralnością, zalegalizowaną pedofilią..
I nie mów o prawach człowieka łamanych przez USA itp, jeśli jednocześnie nie dostrzegasz, że ci "bojownicy" chcą państwa gdzie te prawa będą jeszcze bardziej łamane.
Nie wiem nic o pedofilii, natomiast są doniesienia o tym, że żołnierze USA zgwałcili w Iraku 11 letnią dziewczynkę...
Powiedz mi jedno... czy ty naprawdę myślisz, że np. w Polsce mamy demokrację?
Jak to jest, że 80% społeczeństwa chce przywrócenia kary śmierci, 70% było przeciwko wysłaniu wojsk do Iraku, a ONI (politycy) i tak zrobili to co chcieli.
Masz klapki na oczach, nie widzisz, że to co leci w mediach jest propagandą "Władz".
Tak samo jest w USA, pewien koleś na forum (z USA) powiedział, że już większość
amerykanów nie wierzy w doniesienia z CNN.
Teraz wszystko zmierza w jednym kierunku - chodzi o całkowitą kontrolę nad obywatelami... - będą wiedzieli o tobie wszystko, nawet kiedy wychodzisz do łazienki..
W USA wszystkie rozmowy zagraniczne są rejestrowane.
Teraz demokracja stanie się nowym reżimem totalitarnym, bo ograniczą wszystkie twoje prawa do minimum.
Terroryści - byli, są i będą - bo na świecie jest bieda, wyobcowanie i niesprawiedliwość.
Państwo z Kalifatem - tego nigdy nie będzie, bo to nie jest ich cel, to tylko idea, tak jak
dla poetów arkadia.
Pomyśl - w jednym z afrykańskich krajów jest koleś, który zabił setki tysięcy ludzi i twierdzi, że jest nowym Chrystusem - dzieci walczą w jego armii - pomyśl co z nich wyrośnie... - oto dowód, że to nie religia jest zła, tylko niektórzy ludzie.
Uczeni z USA twierdzą, że obecne działania różnych rządów na świecie spowodują tylko jeszcze gorsze ataki i wojny.
Któregoś dnia wyjrzysz przez okno i zobaczysz atomowy grzybek.
I to będzie efekt mądrości polityków, którzy wysyłają upośledzonych umysłowo osiłków, zamiast pomocy humanitarnej.
Wierzę, że tym światem tak naprawdę rządzi jakaś elita np. Iluminati - to oni stoją za tym wszystkim, i ogłupiają ludzi, żeby się zrzekali swoich praw obywatelskich w imię walki z terrorystami, którzy nigdy nie znikną... a wiesz dlaczego?
Bo terroryzm jest sposobem walki.
Terroryści to nie ufoludki z marsa - zabijemy je i będzie po krzyku. To są ludzie i terrorystą może zostać każdy.
To jest walka z cieniem. Od razu można sobie wybić z głowy walkę zbrojną.
Najgorszy terroryzm to ten państwowy uprawiany przez rządy USA, Izraela, Rosji, i wielu innych krajów...
I na koniec jeszcze jedno - wiesz z czym się kojarzy teraz słowo "amerykanin" w laickiej
Turcji - 70% turków kojarzy je ze słowem "gwałt".a amerykanie kojarzą się tam z niemoralną pijaną dziczą.
Gdybym był amerykaninem , to bym chyba rozpętał rewolucję w celu obalenia tego mafijnego rządu Busha.
Obejrzyj sobie "Farenheita 9.11" - kto pracowal kiedyś dla Busha - obecny prezydent Afganistanu - Hamid Karzaj. To są rządy kolesiów. Oni wywołują wojny, rzeby obsadzić rządy swoimi ludżmi. Jeszcze raz powtarzam -
badania naukowe prowadzone przez kompetentnych badaczy dowodzą, że islamscy "terroryści" prowadzą swoje ataki, bo się mszczą.
Jeśli nie będą mieli za co się mścić, to to przestaną atakować z taką zaciekłością i grożba zostanie zażegnana.
Uwierz mi na słowo - To Prawda - ci ludzie prowadzili rozmowy z kandydatami na zamachowców samobójców - ci ludzie przyznawali, że chcą tylko zemsty.
Obecność wojska powoduje eskację konfliktu - tego chce polityczna elita rządząca światem.
To jest ten nowy porządek świata - całkowita kontrola.
I powiem jeszcze jedno - znam ludzi, którzy pracowali kiedyś z byłym prezydentem RP
niejakim Olkiem K. i z wieloma innymi ludżmi z póżniejszej elity z SLD.
Oni mówią, że to są zwykli alkocholicy i patałachy i ja im wierzę, bo też miałem z tymi gośćmi do czynienia na pewnym przyjęciu dla VIP-ów. Te pijaki wzięły mnie za agenta służb specjalnych. U władzy są ludzie niekompetentni - banda wymoczków.
I ty myślisz że oni dbają o nasze bezpieczeństwo ?
I ty myślisz, że naprawdę zagrażają nam terroryści ? - oni są nieświadomymi wykonawcami planów bandy szalonych agentów CIA, magnatów przemysłowych i polityków.