Napisano 08.06.2006 - 21:32
Napisano 09.06.2006 - 09:10
Chodziło mi o to co napisałem w nastepnym zdaniu: Zauważ że strony z których sam korzystasz są dostępne po zalogowaniu albo oświadczeniu o pełnoleniości i tak samo trzeba postępować i tutaj.
Tu można wejść bez logowania ani oświadczenia pełnoletności.
Napisano 09.06.2006 - 10:45
Napisano 09.06.2006 - 15:35
rozwalasz mnie....
Może nawet roczne dziecko człowieku ale nie ma już niebezpieczeństwa odpowiedzialności karnej za treści zmieszczone na forum. Wiedz że zgodnie z polskim prawem za treści odpowiadają zarówno użytkownicy jak i własciciele forum.
Poza tym uważam twoje komentarze za stronnicze. Od stycznia do czerwca 2006 w samym tylko Bagdadzie zginęło 6 tys. osób! I to nie amerykanie ich zabili ale właśnie terroryści i fanatycy religijni. Nie powinno się tego pomijać pisząc o Iraku. Sam napisałeś, że "Manipulacja odbiera ludziom zdolność zauważenia "wpadek", elementów nie pasujących do całości" wiec też nie pomijaj wątków które nie pasują do twojej całości bo to też manipulacja.
w sytuacji w której zamieszczasz jakiś materiał opatrzony odpowiednim komentarzem/analizą to jest ok ale w sytuacji w której wrzucaś coś bez słowa komentarza albo w ogóle nie związanego z tematem (cały czas nie mam pojęcia co ze spiskiem mają wspólnego drastyczne zdjęcia martwych dzieci albo pieśni wojenne islamistów) to jest to nieuzasadniona propaganda/okrucieństwo etc.
Napisano 10.06.2006 - 09:30
Napisano 10.06.2006 - 21:19
Ufff to się naczytałem. Od siebie napiszę tak: nic nigdy nie jest czarne albo białe, jakkolwiek sprawa terroryzmu może być faktycznie ogromnym spiskiem. Ja osobiście uważam, że nim JEST. Co do pokazywania drastycznych zdjęć to chodzi chyba o to żeby pokazać do czego prowadzi przemoc i wojna. Kiedyś czytałem, że ludzie którzy zobaczyli do czego może doprowadzić np wypadek samochodowy(pokazywanie zwłok) bardziej szanują życie. Co innego jest zobaczyć okrutne sceny w komercyjnym filmie, czy grze a co innego zobaczyć to w rzeczywistości. A pieśni chyba mają pokazać jacy ci ludzie są i co nimi kieruje czyż nie? Takie jest moje zdanie i nikt się nie musi z nim zgadzać.
Napisano 11.06.2006 - 15:30
Napisano 11.06.2006 - 15:43
Al-Kaida grozi atakami, które "wstrząsną wrogiem"
Napisano 12.06.2006 - 15:35
Napisano 12.06.2006 - 18:59
Napisano 12.06.2006 - 19:10
Powiem krotko.
Postuluje natychmiastowe usuniecie tego tematu!
Jak ktos jest chory psychicznie i lubi ogladac pozabijanych ludzi to niech szuka ujscia dla swoich dawiacji gdzie indziej. Co z tego, ze napisaliscie ostrzezenie?!? Dla mlodych ludzi z jeszcze nie do konca uksztaltowana psychika takie ostrzezenie dziala jak plachta na byka a tresci moga byc dalece destrukcyjne...
Naprawde niech administratorzy sie zastanowia, bo taki temat moze miec swoje konsekwenc
Napisano 12.06.2006 - 20:03
Napisano 12.06.2006 - 20:25
W twoim glosie odczowam bijaca fascynacje zeby nie napisac fanatyzm tym tematem, co biorac pod uwage Twoj wiek powinno dac bardzo do myslenia Administratorom.
Inna sprawa to fakt, ze niektore linki to jawne propagowanie TERRORYZMU...
Pomijajac juz to wszystko, uwazam, ze taki temat jest zdecydowanie za ciezki jak na ta strone.
Aha jeszcze wracajac do tych pogladow. Roztrzasanie tematu czy Islamski terroryzm to fikcja, propaganda itp to jedna bajka a pokazywanie takich scen(tutaj) to juz zupelnie co innego.
Moze i marny ze mnie psycholog ale do niektorych spraw nie trzeba byc psychologiem, aby stwierdzic ze maja one zly wplyw na psychike. Ogladanie taki scen na okraglo prowadzi do oswojenia sie z takimi obrazami i z czasem czlowiek reaguje na to jak na cos normalnego. Jakie moga byc tego konsekwencje - dopowiedz sobie...(taki dobry z Ciebie psycholog)
Ty nie widzisz ile ludzi codziennie ginie z rak tych wykolejencow???
Napisano 12.06.2006 - 20:41
Napisano 12.06.2006 - 20:41
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych