A tak swoją drogą, to teraz jest kolejka Aquili, tak? I on ma jeszcze 5,5 dnia na odpowiedź, a po jego odpowiedzi będę mieć tydzień na następnego posta, czy może mam tydzień od wczoraj? Pytam, bo zdaje mi się, że nie do końca rozumiem zasady tych forumowych debat... A może to ja mam teraz napisać wszystkie pięć postów, a Aquila będzie dopiero wtedy odpowiadał? A czy nie byłoby to trochę nie fair? Inne debaty prowadzone są jak dyskusje - na przemian wymiana argumentów obu stron "konfliktu". Denerwuję się, że A. nie odpowiada, spodziewałem się z jego strony szybkiego kontrataku, w końcu chciał "szybką debatę", a tu cisza, jak przed burzą, więc takie dziwne myśli mi przychodzą :-/
Qliphoth ---> obecnie trwa tak jakby Twój tydzień (na umieszczenie posta). Aquila na umieszczenie swojego ma tydzień kolejny. Jednakże jak to już niejednokrotnie w praktyce bywało, przeciwnicy umieszczali swoje posty praktycznie bezpośrednio po postach rywala (dzień lub dwa po). Sprawiało to, że debata toczyła się szybciej i bardziej naturalnym (bardziej spontanicznym) rytmem.
Umówmy się na razie, że ja doprecyzuję zasady i przedstawię je do zatwierdzenia adminowi. Faktycznie bowiem wytworzyło się pewne pole do ich dowolnego interpretowania.
Acha i bardzo ważne! Debaty to wymiany argumentów (tylko oczywiście w poszerzonym zakresie) naprzemiennie między graczami. Dlatego poczekaj na post Aquili (ma jeszcze sporo czasu), by to miało sens. Kolejne posty uczestników mają być przecież w założeniu
reakcją na wypowiedzi rywali. Ma to chociaż trochę sprawiać wrażenie
wymiany poglądów, a nie 'dziad swoje baba swoje'.
W razie pytań, pisz do mnie na PW i przeglądnij sobie inne debaty

Pozdrawiam i powodzenia oczywiście!
!!!! I jeszcze jedno, bo zauważyłam, że niektórzy mają z tym problem: Tutaj KOMENTUJEMY debatę do, której link podany jest w pierwszym poście i stronimy od potoku argumentów własnych, bo inaczej psujemy innym zabawę, grę i w ogóle sprawiamy, że debata robi się do bani. dziękuję
!!!!