Skocz do zawartości

Zdjęcie

Kontakt 14 października 2008

• Zamknięty Temat jest zamknięty
268 odpowiedzi w tym temacie

Aramroth.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

O, przypomniałem sobie, że 17 października 2007 mieliśmy wejść na wyższy poziom egzystencji duchowej i uaktywnić swoje astralne ciała, wewnętrzne oczy i inne duchowe rzeczy o mądrze i mistycznie brzmiących nazwach, przez co bylibyśmy gotowi do oświecenia w roku 2012.

No i?
  • 0

FCrimson.
  • Tematów: 20
  • Artykułów: 3
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

aspekt Nr 3

pomijamy go, ale jeśli właśnie leżymy na trasie nowobudowanej autostrady, to fajnie że ktoś się nad nami pochyli i nas przeniesie ;)

chyba że wówczas doktryna mówi o tym że należy właśnie zanihilować bez pytania, w końcu mieliśmy 50 lat aby przeczytać to ogłoszenie w biurze Dyrekcji na tablicy w Alfa Centauri

Klasyka przyjacielu, klasyka ;)
  • 0

Termometr.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Moi drodzy nie bardzo w to wierze ze sie pjawią ale na wszelki wypadek zatankuję auto do pełna kupie 2 zgrzewki wody mineralnej i kilka zniczy (teraz promocje).

nie wiem dla czego ale bardzo kolazy mi sie z tym wydazeniem te kilka wersów:

motłoch gapi sie zdziwiony,
nowej szuka podniety
cywilizacyja wroga z innej planety

pozdrawiam
  • 0

thewake.
  • Tematów: 10
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Aramroth to z 17 nastym Pazdziernikiem 2007 to przyznam Ci ze to co napisales jest prawda bo to sie stalo - w okresie od wrzesnia do listopada zaobserwowalem wiele przebudzen swiadomosci - otoz moje samo sie zaczelo pod koniec wrzesnia. Wiec jednak wszytsko jest wporzadku
  • 0

Pyziak.
  • Tematów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

A co powiecie na takie wielkie STFU w tym temacie do 14 października? Bo w tym tempie do tego dnia będziemy mieli z 25 stron bzdetów i wypowiedzi typu:

a) ja chcę, żeby przylecieli.
b) na pewno nie przylecą.
c) na pewno przylecą.
d) jeśli przylecą to:
-zabiją nas
-będą pokojowo nastawieni
-USA zniszczy ich 'nukami' (jeśli ktoś nie umie pisać w swoim ojczystym języku i nie wie, że język polski też ma odpowiednik tego słowa; jest to bomba nuklearna)
-reptilianie zatuszują całą sprawę

Coś ominąłem, czy podsumowałem ten temat?
  • 0

sechmet.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Aramroth to z 17 nastym Pazdziernikiem 2007 to przyznam Ci ze to co napisales jest prawda bo to sie stalo - w okresie od wrzesnia do listopada zaobserwowalem wiele przebudzen swiadomosci - otoz moje samo sie zaczelo pod koniec wrzesnia. Wiec jednak wszytsko jest wporzadku

http://www.agoodman....nsciousness.pdf

sąsiad mojego dobrego znajomego... tak sobie wklejam.. ;)
  • 0

iniside.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Obcy którzy poruszją sie poprzez przestrzeń kosmiczną tak, że można ich obserwować troche to ekhm, nie prawdopodobne w obliczy tych wszystkich obseracji gdzie ich pojazdy sie rozplywają w powietrzu :P .
  • 0

Cahir.
  • Tematów: 74
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

A co powiecie na takie wielkie STFU w tym temacie do 14 października? Bo w tym tempie do tego dnia będziemy mieli z 25 stron bzdetów i wypowiedzi typu:

a) ja chcę, żeby przylecieli.
b) na pewno nie przylecą.
c) na pewno przylecą.
d) jeśli przylecą to:
-zabiją nas
-będą pokojowo nastawieni
-USA zniszczy ich 'nukami' (jeśli ktoś nie umie pisać w swoim ojczystym języku i nie wie, że język polski też ma odpowiednik tego słowa; jest to bomba nuklearna)
-reptilianie zatuszują całą sprawę

Coś ominąłem, czy podsumowałem ten temat?

Ominąłeś jedną ważną rzecz. Jeśli nic się nie zdarzy, a się nie zdarzy, to pojawi się wytłumaczenie, o pomyłce w kalendarzu, przesunięciach itp. i powstanie nowa data :P

Bardzo szkoda, ze magiczne wydarzenia 14 października będą tak samo prawdziwe jak te z 1. No ale zawsze można poczekać, ten magiczny dreszczyk emocji :lol nutka niepewności..
  • 0

sechmet.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Obcy którzy poruszją sie poprzez przestrzeń kosmiczną tak, że można ich obserwować troche to ekhm, nie prawdopodobne w obliczy tych wszystkich obseracji gdzie ich pojazdy sie rozplywają w powietrzu :P .

jeśli masz na mysli glitche na google earth, to najdziwniejsze jest że są bardzo duże, są od kilkunastu godzin, praktycznie NIE zmieniają swojej pozycji

interpretacja :

satelita na obszarze 1/2 obiegu kuli ziemskiej NIE przekazuje danych, przekazuje dane nie nadające się do użytku, LUB przekazuje dane które pokazują coś czego nasze oczy zobaczyć nie powinny.

Inne satelity przecinające trajektorię glitcha szerokości około 2100 - 2600 km (zależnie od położenia) na długości kilkunastu tysięcy kilometrów (taki masz ciemny kwadrat) też nie przekazują niczego ;) lub patrz wyżej

taka mała anomalia, na pewno znajdzie się jakaś elegancka brzytwa okhama :D aby nam wyjaśnić że to wybuchł gaz ziemny składowany miliony lat na bagnach

hint : TABLE

(?)

ps - blossom przekazała wyraźnie, nadchodzimy niezależnie od tego czy jesteście gotowi, 14.10 i data nie ulega zmianie, koniec kropka.

dyskusja na poziomie zamieszczonym powyżej w zakresie zmian dat, miejsc, nukowania mnie naprawdę irytuje

jeśli przeprowadzony zostanie atak 200-megatonowymi bombami z kilku atomowych okrętów podwodnych to dowiecie się w wiadomościach że wybuchła 3 wojna światowa ze złymi marsjanami i macie biec po karabiny aby rzucać się z nimi na statki obcych.

mam nadzieję że wtedy zapalicie fajkę pokoju, i zastanowicie się nad tym w jaki sposób nie wykonać rozkazu płynącego od "najjaśniejszego słońca" i zrobić wszystko co w Waszej mocy aby istoty wokół Was nie dały się wciągnąć w podobne szaleństwo

ps - radek ma taką "słoneczną twarz" :D

pps - pozwolę sobie zarzucić linka do glitchy z nocy - sprawdzcie jak to teraz wygląda sami - google earth to mały darmowy program

http://10-14-08.blogspot.com/
  • 0

AlienGrey.

I know

• Tematów: 78
  • Artykułów: 5
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

A co powiecie na takie wielkie STFU w tym temacie do 14 października? (...)

Dobitnie to określiłeś ;)
Też o tym myślałem, temat zamykam, otworzę go 13 października, w przypadku pojawienia się nowych informacji, bardzo proszę o kontakt po przez PW ;)

Na prośbę jednego z sup.modów otwieram temat, uprzedzam jednak, że głupie wpisy będą kasowane i ewentualnie nagradzanie, jeśli macie coś pisać, to bardzo proszę o pisanie konkretów, a nie tekstów typu "ja w to wierze".
  • 0

#146 Gość_CriticalErr0r

Gość_CriticalErr0r.

Napisano

to całe zamieszanie jest przez panią blossom godchild, tak sobie
po youtubie skacze i natrafiłem na

The Galactic Federation Of Money!
http://pl.youtube.com/watch?v=PYTVfbU5fMI&feature=related

chętnie przeproszę za ten filmik, po 14 pazdziernika, jesli to co mówi okaże się prawdą, ale sądze
że nie będe musiał :)
  • 0

Millowisck.
  • Tematów: 8
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

to całe zamieszanie jest przez panią blossom godchild, tak sobie
po youtubie skacze i natrafiłem na

The Galactic Federation Of Money!
KOD
http://pl.youtube.co...feature=related

Mam wrażenie że to wiele wyjaśnia. Jeszcze 6 dni, szkoda że te wszystkie wielkie wydarzenia przez swoją liczebność występowania już nie dają takiego dreszczyku emocji jak dawniej.

http://facet.wp.pl/k...,wiadomosc.html <- Jakieś powiązanie ?
  • 0

Viranis.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie wiem jakim cudem ten channeling zdobył taki rozgłos, przecież Pani Blossom, nie powiedziała jeszcze nic co dobitnie udowadnia, że ma kontakt z obcymi cywilizacjami. Sama treść mnie jakoś specjalnie nie przekonuje. Ale w sumie to się zgadza z tematem w którym są przedstawione wizję szamana. Na razie uważam, że to bajka. Potwierdzenia innych channeligowców przywodzą mi na myśl stojącego guru, któremu słudzy potakują na każde słowo ;). Jeśli to się naprawdę zdarzy zaczynam wierzyć w 2012.
  • 0

rewolucjonalista.
  • Tematów: 28
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Apo5 nie data śmierci, tylko kontaktu, a śmierć i kontakt to zupełnie inne rzeczy.

14 października przewiduje dwa scenariusze na dzień dzisiejszy, jeden z nich to pojawienie się obcego statku, wokół planety, i poinformowanie mediów o tym incydencie. Czyli 14 październik to prawda, zobaczymy statek kosmiczny, tylko ciekawi mnie jedno pytanie, czy to będzie naprawdę inna cywilizacja czy jakaś operacja spiskowców, dotycząca świata. Nie wiem, kto w to uwierzy, obca cywilizacja, która przyleci, będzie musiała mieć konkretny argument, aby przekonać nas do siebie, bo człowiek nie uwierzy w coś, czego nie zauważy. Drugi scenariusz, jest jednak najbardziej prawdopodobny - nic się nie stanie, a pani Blossom powie, że nie mogli przylecieć bo musieli coś innego zrobić, albo inną historyjkę. Najlepszym pomysłem dotyczącym tego zdarzenia, jest czekanie na niego, pozdrawiam.
  • 0

AlienGrey.

I know

• Tematów: 78
  • Artykułów: 5
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

I zgodnie z moją zapowiedzą, wszystkie posty nie wnoszące nic do tematu, od mojego ostatniego posta do TEGO zostały usunięte.

Następne posty nie wnoszące nic do tematu będę od razu nagradzał i kasował, bez ostrzeżeń, bez zastanowienia.

edit 9.10.08
Użytkownicy AndiDVB, sechmet oraz frosti otrzymali ostrzeżenia zgodnie z moją zapowiedzią.
(blokada możliwości postowania na 24 godziny jako bonus)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych