Skocz do zawartości

Zdjęcie

Kontakt 14 października 2008

• Zamknięty Temat jest zamknięty
268 odpowiedzi w tym temacie

profundi.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jak ktos juz pisal wczesniej, jest to zbyt dokladne i precyzyjne by bylo zwyklym errorem. Aczkolwiek zmieniana formacja robi spore wrazenie :P
  • 0

Matt'.
  • Tematów: 10
  • Artykułów: 3
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Nawet jak to zwykły błąd to i tak wygląda to ciekawie :D

Dołączona grafika
Antarktyda 14:00
  • 0

Darth X.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zauważyłem, że oprócz zmiany położenia zmienia się również kształt i rozmiar tego czegoś.
Ktoś wie może jakie jest oficjalne wyjaśnienie Google? Jeśli to błąd, to czemu przez tyle dni nikt go nie poprawił?
A tak w ogóle to możemy już zaczynać patrzeć w niebo, bo z tego co wiem, była mowa o +/- 3 dniach, a do 14 zostały właśnie trzy dni.
Tak czy inaczej, jeśli nie przylecą przestaję wierzyć channelingowcom i oczekiwać z wytęsknieniem 2012 roku, a portale o zjawiskach paranormalnych będę omijał szerokim łukiem.
  • 0

אוּרִיאֵל.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A tak w ogóle to możemy już zaczynać patrzeć w niebo, bo z tego co wiem, była mowa o +/- 3 dniach, a do 14 zostały właśnie trzy dni.

Nie chodziło o to że około 14 się pokaże +/- 3 dni tylko że pokaże się 14 i będzie widoczny przez kolejne 3 dni!
a co do tego Google Earth to ciekawa sprawa
  • 0

gomp.
  • Tematów: 24
  • Artykułów: 16
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

No a na północy to wygląda jak dwa wcześniejsze trójkąty połączone w jeden. Sam nie wiem. Może mógłby sie ktoś pobawić w porównanie wielkości pierwszego trójkąta z tymi aktualnymi?
Dołączona grafika
  • 0

Śledziu.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ale zastanówmy się ;)

Parę postów wcześniej ktoś napisał ze ten "błąd" to od 2 października występuje,wiec o ile byłby błędem to chyba Google by już to do tego czasu naprawiło lub wprowadziło jakieś korekty itp. o ile jest taka możliwość oczywiscie Na dodatek to jest błąd który przemieszcza się inteligentnie bo przeciez dziobem na przód.Nie chce tu nic insynuować ale czy ktoś wcześniej zauważał posobne błędy w Google earth? chodzi mi o błędy aż na taka skale bo zdecydowanie mniejszych już nie raz dochodziło
  • 0

gomp.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

A może ma ktoś jakieś ,,błędy" Z 2 października? Bo jeżeli ten trójkąt byłby dajmy na to nad Australią albo Nową Zelandią to wiadomo że już by huczało, a jeżeli był i nie huczy to przynajmniej wiadomo że to error. Bo w tym momęcie to chyba tylko jacyś eskimosi z dalekiej północy mogą to zweryfikować ^^
  • 0

Santeri.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A nie sądzicie że to jakieś "biegunowe zniekształcenie"? Sam nie wiem jak to racjonalnie wytłumaczyć ale to że ja tego nie potrafię nie znaczy jeszcze że to statek kosmiczny (a dokładniej statki bo są chyba 2 czy 3 nie?)
  • 0

Darth X.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Cos bylo mowione, ze statek ma 'niewidzialny plaszcz' czy cos takiego... Ale to chyba najglupsza teoria ^^'

Niby dlaczego? Nad urządzeniami maskującymi pracuje się już od kilku lat (podobno stworzono niewidzialny samochód), więc dlaczego zaawansowani technologicznie, wielowymiarowi kosmici mieliby czegoś takiego nie posiadać?

Co do Google, to z drugiej strony, jeśli byłoby to coś związanego z kosmitami, to prawdopodobnie postaraliby się to ukryć, jako organizacja współpracująca z rządami (pamiętacie ten wycięty fragment nieba, gdzie miało być Nibiru?)
  • 0

Tao.
  • Tematów: 11
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie ma już "objektu" nad Grenlandią. Jest tylko dziura w chmurach koło południowego bieguna. Dam zdjęcie:

Dołączona grafika[/URL][/img]
  • 0

gomp.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Niby dlaczego? Nad urządzeniami maskującymi pracuje się już od kilku lat (podobno stworzono niewidzialny samochód), więc dlaczego zaawansowani technologicznie, wielowymiarowi kosmici mieliby czegoś takiego nie posiadać?

Ten ,,nie widzialny płaszcz" miałbyć tarczą ochraniającą ich przed ewentualną agresją z naszej strony.

Jeżeli chodzi o google to cokolwiek to było to żadnego z obiektów już nie widać :P Czyli czekamy nadal ^^
  • 0

gomp.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Zgadnijcie co... Nasze trójkąty znowu się pojawiły nad północną kanadą. Zdecydowanie bardziej na zachód niż wcześniej.

Dołączona grafika
  • 0

AlienGrey.

I know

• Tematów: 78
  • Artykułów: 5
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Ja nie wiem, tak ciężko trzymać się jednego głównego wątku??
To nie jest temat o chemtrailsach, ps3, nba i innych tego typu podobnych bzdetach.

PS:
ok 20 postów odbiegających od tematu zostało usuniętych.
  • 0

AdamJ.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jeżeli "to coś" pojawiło się nad zamieszkałymi terenami to cały świat by już o tym trąbił. Ludzie w Kanadzie mają chyba kamery?
  • 0

Alpha lyr.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja jednak mimo że wcześniejszy post usunięto zapytam, czemu robicie innych użytkowników w konia ? nie można na wszystko patrzeć przez pryzmat teorii spiskowych albo doktryn politycznych, nie róbcie tutaj ciemnogrodu bo z boku wygląda to naprawde zabawnie.
Dam sobie uciąć głowę że jest to błąd przy sklejaniu tekstur Ziemia się obraca a zdjęcia robione są w lekkich odstępach czasu stąd możliwe przesunięcie i glitche niektórych tekstur, dlatego tak twierdzę bo widziałam już wiele takich errorków żeby teraz kilku podjaranych userów robiło mnie w balon. Nie grajcie na naiwności innych.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych