Artus1989 napisał
Uważam, że może tak być jak mówisz, jednak czy nie uważasz, że wiele osób od chennelingów itp. ryzykuje swoją całą reputacją?
Bardzo ciekawe. Chanelingi itp. powiadasz. Nie sądzisz jednak że ta dziedzina zdaje się byc mistrzowska w bajerowaniu? Nie musisz więc się obawiac upadku 'swoich' autorytetów. Jakoś wybrną.
Artus1989 napisałDodatkowo zauważ, że inne dość znane media również potwierdziły tą datę, nigdy wcześniej nie mieliśmy tak dokładnego terminu ukazania się obcych, z tak wielu różnych źródeł.
Proszę o rozwinięcie wątku 'znane media'. Ja nie trafiłem na informacje o tym ani w telewizji, ani w radiu, ani w prasie. Przyznaję że mogłem coś przeoczyc. Staram się jednak byc na bierząco w temacie 'informacje z kraju i zagranicy'.
A co do słów Indoctrine to odnoszę wrażenie że są to moje słowa![]()
I nie chodzi tutaj o sceptycyzm lecz o tradycjonalizm. Rewelacje tego typu zawsze będą rewelacjami. Tak było kiedyś. Tak jest teraz i tak będzie aż do momentu w którym to przestanie byc istotne lub stanie się oczywiste.
Mistrzostwo w bajerowaniu osiągnął TVN, CNN, GW i parę innych "wiarygodnych" źródeł "niezależnej" informacji, myślę, że w tym względzie są nie do pobicia. Ta data 14 października to będzie taki test, jeżeli wszystko wypali tak jak trzeba zawierzę jeszcze bardziej osobom które kontaktują się z obcymi i przesyłają nam informacje od nich, jeżeli jednak będzie to wielka klapa to stanę się bardzo sceptyczny co do tej formy komunikacji z przybyszami z kosmosu.

"znane media" czyli medium które się kontaktuję z obcymi, wiele różnych znanych osób odpowiedzialnych za chennelingi potwierdziły datę 14 września