OK, mój 1szy post tutaj i od razu z grubej rury
1. Tu macie linka do fajnego filmiku od Portugesza, polecam - krótki a w szczegółach filmu message w oryginale
http://pl.youtube.co...h?v=Ud_U76RbX_s2. Tu macie wersję od Redux, od niezłego freaka

channelowane przez inne źródło - evil MUST be punished
http://pl.youtube.co...h?v=Ug4yyO7OFC8 - magenta pixie robi ładne wideo do medytacji, chociaż nie zgadzam się ze wszystkimi szczegółami
3. a TU znajdziecie wywiad z Blossom, jest pewna tego co mówi i osobiście wierzę jej "wewnętrznej prawdzie" - na pewno nie jest osobą która miałaby jakiekolwiek problemy ze sobą i na pewno nie kłamie ani nie chce $$, miała wątpliwości i przekaz puściła po ponad 2 miesiącach od momentu pierwszego "przesłania"
http://uk.youtube.co...h?v=SFyK2N4RG_onieco historii. filmiki znalazłem w sieci po 7 nocach snów o dobrych szarakach i żołnierzach zabijających ludzi. budziłem się z krzykiem, a nie zwykłem - aż Moja Śliczna miała do mnie w końcu tyle pytań że zanim jej odpowiedziałem postanowiłem zobaczyć czy ktoś nie wie czegoś co mogłoby rzucić nieco światła na moje sny... i znalazłem, poszukałem, wiele osób wiele przekazów, wiele błędnych i nie do końca prawdziwych wersji
nieco rzeczywistości:
homeland brigade rozpoczyna dzisiaj służbę w US, po raz 1szy od 230 lat wojsko pilnować ma porządku na ulicach USA. są znakomicie przygotowani, broń subsoniczna na transporterach opancerzonych, 3 lata działali w iraku.
web-bot mówi o militarnej aktywności w okolicach 7 października, związanej z jakimiś wydarzeniami - niewykluczone akty terroru (tak, ten sam który przewidział obecny kryzys finansowy)
w Cap Canaveral 10.10 miał startować statek kosmiczny, ba, nawet stoi drugi gotowy do lotu (opisane jako rescue mission) - pierwszy raz w historii stoją tam 2 GOTOWE DO STARTU statki. podobno start przełożono na 14.10, zobaczymy
nie wiem nic o ewentualnych stanach alertu w naszych siłach zbrojnych, ale zakładam że ktoś z Was może cos o tym wiedzieć - jeśli macie takie informacje to śmiało - w najgorszym razie zrobicie z siebie megadebili - tak jak ja teraz
do rzeczy
TO O CO CHCĘ WAS PROSIĆ
to abyście teraz, nie jutro nie za tydzień przesłali te linki i informacje do znajomych. jeśli ICH statek przyleci i US albo ktoś inny go spróbuje zniszczyć nukami nad miastem, miasto przestanie istnieć i wybuchnie panika. możliwe są akty terroru wewnętrznego (chyba wiecie co mam na myśli) w celu wywołania paniki. sieć może przestać działać, telefony też kiedyś przestały działać i ja pamiętam te czasy, Wy może nie - ale ja tak. czyli czas na komunikację jest TERAZ.
pierwsze 3 dni powinny wyjaśnić wszystko. czyli zapasy jedzonka, alkohol i co kto lubi proszę sobie przygotować na 3 dni

no i kilka świeczek - zawsze to przyjemniej "spędzać wieczory" przy świecach

niż po ciemku
OK, wiem że stawiacie 0,000000000000000000000001% szansy że to prawda
ale jeśli to prawda, to wiecie już CO może się wydarzyć. naświetliłem Wam nieco...
a tu link do Mike'a Quinsey -
http://www.treeofthe...ike_Quinsey.htmznajdziecie tam jak poszukacie proste słowa : "goverments will re-form or resign"
JEŚLI to wszystko się wydarzy, wówczas Wasze słowa mogą dać wiele innym. Czeka nas kilka dni chaosu i niebezpieczeństwa związanego z działalnością wewnętrzną (czyli ze strony ludzi).
ICH intencje są właściwe
ale, nie wiemy co NASI kombinują. ps - to nie żaden blubim, ani żadna inna sprawka naszych.
aby uniknąć negatywnych konsekwencji tych ydarzeń konieczne jest aby ludzie wiedzieli co może mieć miejsce. najwyżej się wygłupicie, trudno. albo może komuś ocalicie życie..
ps - dziwi mnie że temat jest zakopany głęboko. czy Moderatorzy nie chcą jednak MIMO wszystko umieścić linków do filmów wraz z przekazem na 1szej stronie z info że oczywiście to wszystko może być nieprawdą i zmyśloną historyjką, ale jednak informacja wydaje się być dostatecznie ważna aby jej nadać status bardzo ważnej ? wiem że w razie niewydarzenia się niczego uznane to zostanie za faux-pas i wtopę na maxa, ale mimo wszystko - chodzi o informację której waga może (jeśli cokolwiek się jednak wydarzy) dać BARDZO WIELE dobrego innym