Skocz do zawartości

Zdjęcie

Kontakt 14 października 2008

• Zamknięty Temat jest zamknięty
268 odpowiedzi w tym temacie

Rockmenka85.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Pamiętajmy o tym ,że będą u nas przez trzy dni.A manifestacja nie będzie nad jednym krajem,tylko będą się przemieszczać co jakiś czas,żeby jak najwięcej ludzi doświadczyło manifestacji.Taki jest plan.
Więc USA niech się nie cieszą wyłącznością ''imprezy z kosmosu'' hehe.
  • 0

sechmet.
  • Tematów: 2
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Pamiętajmy o tym ,że będą u nas przez trzy dni.
Więc USA niech się nie cieszą wyłącznością ''imprezy z kosmosu'' hehe.

półkula POŁUDNIOWA - czyli może Nowa Zelandia może Brazylia może Australia

I dalej uważam że należy informację puścić w obieg możliwie szeroko, bo wszystkie scenariusze są możliwe
  • 0

kalokja.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jestem pewny na 100 % że się nic nie stanie i bardzo się dziwie że osobom które myślą, że jakiś statek się pojawi, było już wiele takich dat i terminów kontaktów i nic się nie sprawdziło.
  • 0

Buger.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie będzie tylko na półkuli południowej bo jest napisane że maja przelecieć nad każdym narodem ale czy to prawda to raczej wątpię albo nic się nie wydarzy albo tylko rzekomo w US i A
  • 0

thewake.
  • Tematów: 10
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

jeszcze 14 dni :)
  • 0

Pyziak.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

jeśli ICH statek przyleci i US albo ktoś inny go spróbuje zniszczyć nukami nad miastem

Ty tak na poważnie? :o To nie jest gra komputerowa, gdzie po odpaleniu atomówki w 40 sekund znika skażenie wywołane jej wybuchem. :) Zastanów się trochę, zanim coś napiszesz.
  • 0

Darecki.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

To jest mój pierwszy post,ale często czytałem to forum przed zarejestrowaniem się.
Co do tej daty i manifestacji obcego obiektu to napiszę tak :
Przeczytałem troszkę informacji na ten temat oraz obejrzałem filmik na YouTube jak Blossom coś tam nawija o tej dacie i myślę że kobieta nie robiła by z siebie pośmiewiska na cały świat...

Na tej stronie : http://www.vismaya-m...z_2008_cz1.html
przeczytałem coś takiego : Galaktyczna Federacja Światła prosi aby nie oczekiwać na ta datę – 14 paź. 2008 r.
Jeśli nastąpią zmiany energii można się spodziewać wydarzenia od 15 października do
1 lutego 2009 r. Federacja wybierze najbardziej korzystny dzień dla planety.
  • 0

AndiDVB.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

te wszystkie nazwy w tych przeslaniach to jakby opieraly sie na odcinkach Star Gate

chyba ze te seriale biora tatchnienia z sieci
  • 0

iniside.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Kolejna wyssana z palca data. Ja wam mowie ze kontakt bedzie 2222.12.22 No co, tez prawdopodbne.
Albo ze bedzie 2008.10.16 ha!.
Ogolnie, ciekawi mnie jak powstało tu 8 stron. To znaczy rozumiem ze wiekszosc sie podnieca, ze wkoncu zobaczy prawdziwego obcego. Jak mi 14 kosmita nie spadnie na leb, to pewnie nawet nie bede pamietal, ze cos sie niby miało wydarzyć...
  • 0

thewake.
  • Tematów: 10
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

co bedzie to bedzie :) w sumie racja bo zbyt mocno powoduje ze nie dostrzezemy tego co naprawde bedzie istotne:)
  • 0

sechmet.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

co bedzie to bedzie :) w sumie racja bo zbyt mocno powoduje ze nie dostrzezemy tego co naprawde bedzie istotne:)

I thought it kind of interesting that the Hubble suddenly quit sending data and pictures just this recently, also. No chance at any long range photo-ops and the mission on hold out of nowhere after they made such a big fuss that NASA has two shuttles on the launch pad. Just in case. In case of what? Contact?

odpowiadając na Wasze posty - NIE, nikt nie mówi o innym terminie

14.10 = 14 October = 14 pażdziernik, data NIE ULEGA ZMIANIE. nie wszystko co piszą w sieci to prawda

co do mojego scenariusza

http://pl.youtube.co...h?v=8JfufxHZB7U

***Closely watch events during September 22 through 27 2008 for hints as to what to expect on October 7 2008... Although the predictions are not specific, "The Event" is expected to be as significant as the events of 9/11.***

Pakistani President almost assassinated in hotel suicide truck bombing; $700 BILLION DOLLAR BAILOUT PLAN! U.S. CITIZENS ANGRY. Iranian president: "American empire in the world is reaching the end of its road". FBI investigating Fannie Mae, Freddie Mac, AIG, and Lehman Brothers for Mortgage Fraud. Congress revolts against Cheney, he's "lost credibility"; McCain announces suspension of campaign. BUSH DELCARES MARTIAL LAW (not on news... on CSPAN) BILL NOT PASSED ON MONDAY BY HOUSE, BIGGEST POINT DROP IN HISTORY FOR DOW- 777 POINTS...

- October 7 2008 to February 19 2008- high emotion in U.S. Market crash? Terrorist attack?

- Something with a lot of 'military' aspect to it on October 15th, or thereabout. --not in video MARTIAL LAW?

- U.S. dollar possibly collapsing by mid November 2008...

póki co doskonale przewidziane

PS - jak ktoś kwestionuje predykcje web-bota to niech chociaż poczyta zanim odpisze, bo serio nie chcę wyjaśniać i uzasadniać na jakiej to działa zasadzie ;)
  • 0

SapereAude.
  • Tematów: 6
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja pewnie tak jak spora częśc forumowiczów - mam nadzieję, że to się stanie, lecz sceptycznie do tego podchodzę. iiizziii ;)
  • 0

mortyr.
  • Tematów: 46
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

web-bot mówi o militarnej aktywności w okolicach 7 października, związanej z jakimiś wydarzeniami - niewykluczone akty terroru (tak, ten sam który przewidział obecny kryzys finansowy)

to abyście teraz, nie jutro nie za tydzień przesłali te linki i informacje do znajomych. jeśli ICH statek przyleci i US albo ktoś inny go spróbuje zniszczyć nukami nad miastem, miasto przestanie istnieć i wybuchnie panika.

sieć może przestać działać, telefony też kiedyś przestały działać

Powtórzę jeszcze raz to co napisałem wcześniej. Efekt EMP.
To jest najlepszy czas na atak na USA i Europę, dla tych, którzy bali się nuklearnej odpowiedzi.
Dane które zostały ujawnione wraz z raportem Komisji EMP dla Kongresu wyszły na światło dzienne.
Tłumaczę ten raport na język polski. Mam już 10 z 19 stron. Skończę w ciągu najbliższych dni.

Ten raport umożliwia widzenie naszej cywilizacji z punktu widzenia Goliata, który może zostać powalony przez małego Dawida.

Wystarczy też zerknąć na wiadomości:

Rosyjska demonstracja siły u brzegów USA
Grupa rosyjskich okrętów z Floty Północnej opuściła bazę w Siewieromorsku na Morzu Barentsa i udała się na manewry do Wenezueli.
http://news.money.pl...9,0,371871.html

Rosyjskie bombowce wylądowały w Wenezueli
Dwa rosyjskie bombowce strategiczne Tu-160 wylądowały w Wenezueli - poinformowały w środę rosyjskie media, powołując się na resort obrony.
http://news.money.pl...6,0,369338.html

.... i połączyć to z informacjami o rozwoju przez Rosję broni EMP o nazwie "NIKA", a także z ogłoszonym kilka dni temu planem budowy elektrowni atomowych w Wenezueli, a także z tym:

Rosyjskie manewry z Chavezem. To już zimna wojna?

Okręty rosyjskiej marynarki wojennej z ponad tysiącami marynarzy będą uczestniczyć we wspólnych manewrach z okrętami Wenezueli na wodach Morza Karaibskiego.
Jak podaje wenezuelski dziennik Vea, manewry miałyby odbyć się w dniach 10-14 listopada na wodach terytorialnych Wenezueli. Gazeta przewiduje udział w nich co najmniej czterech rosyjskich okrętów wojennych.
http://news.money.pl...6,0,366838.html

Rosjanie będą bronić wenezuelskich lotnisk

Rzecznik prasowy rosyjskiego MSZ Andriej Niestierienko zapowiedział, że do końca roku na jednym z lotnisk Wenezueli zostanie rozmieszczony rosyjski system lotniczej obrony przed łodziami podwodnymi.
Rzecznik nie uściślił ile samolotów znajdzie się w Wenezueli oraz na jak długi okres. Według dyplomaty, do końca roku do południowoamerykańskiego kraju przypłynie też grupa rosyjskich okrętów na czele z atomowym krążownikiem rakietowym Piotr Wielki .

http://news.money.pl...8,0,367794.html

Powiem wam teraz pewną powtarzaną od wieków sentencję: "Najlepszą Obroną Jest Atak".
Komisja ds. EMP twierdzi, że USA są w tej chwili bezbronne wobec tej broni.
Każda antena i kabel staje się przekaźnikiem impulsu EMP.
Dlatego stworzono plan ochronny, który ma być wprowadzany w ciągu najbliższych 5 lat.
Więc teraz jest najlepszy moment na pokonanie USA, gdy ma ogromną piętę Achillesową.
  • 0

sechmet.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

kurcze przecież jeśli coś się wydarzy to nie będą obcy tylko bildenbergowie,ale wszyscy będą oglądać sztuczne ognie i nikt nie zauważy kieszonkowca

gra toczy się o stawkę znacznie wyższą. czy chcesz linka do web-bota na październik ?

no dobrze, sam Ci poszukam:

http://pl.youtube.co...h?v=8JfufxHZB7U

- October 7 2008 to February 19 2008- high emotion in U.S. Market crash? Terrorist attack?

- Something with a lot of 'military' aspect to it on October 15th, or thereabout. --not in video MARTIAL LAW?

- U.S. dollar possibly collapsing by mid November 2008...

- Likely eathquake in Pacific Northwest around December 10th, with another one December 12th.

myśleć ! ;) i pamiętaj:

- zawsze noś ze sobą ręcznik
- palec trzeba poślinić aby dobrze określić kierunek kolejnego autostopu
- zakładanie papierowego worka na głowę raczej NIE pomoże

i najważniejsze

- DON'T PANIC !!

;) klasyka gatunku. przecież powaga nie zwalnia nas od obowiązku poczucia humoru
  • 0

#120 Gość_radoslaw

Gość_radoslaw.

Napisano

Jako wytrawny znawca tematu pozwolę sobie na parę słów od serca na temat 14 października...
Tak krótko i na temat - rację mają niestety sceptycy którzy twierdzą że nic się nie wydarzy.
Nie wynika to jednak z faktu że Federacja Światła to wymysł grupki napalonych ufologów, jak zapewne będą 15 paźdz twierdzić sceptycy.
Do tych którzy będą tego dnia zaopatrzeni w niezbędne produkty z niecierpliwością spoglądać w niebo - poczytajcie trochę więcej na temat Federacji, albo pooglądajcie Star Treka jeśli nie lubicie czytać - pierwszą dyrektywą jest nieingerencja w niżej rozwinięte cywilizacje. Pierwszy kontakt z nimi odbędzie się na nasze zaproszenie, świadomość całej ludzkości musi do tego dorosnąć - w przeciwnym razie byłby to gwałt na świadomości ludzkości i coś takiego mogą zrobić jedynie cywilizacje negatywne lub Ci Którzy Zaaranżowali WTC I KTÓRYM GRUNT SIĘ POD NOGAMI PALI.
Jak wiemy świadomość jeszcze często gęsto raczkuje, więc trochę sobie poczekamy zanim z chłopakami z Pleyad czy Andromedy wypijemy piwko. Nie tak długo jednak jak myślą sceptycy - teraz świdomość rozwija się w tempie wykładniczym, a to cholernie szybko :mrgreen:
Na koniec dodam że najbliższy miesiąc jest bardzo ważny dla naszej przyszłości jako ludzkości - jeśli przeżyjemy go bez zamachów w USA i odbędą się tam wybory będziemy na dobrej drodze do skoku w następną gęstość :lol3:
Pozdrawiam ciepło
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych