Skocz do zawartości

Zdjęcie

Wielkie przedstawienie

• Please log in to reply
18 replies to this topic

Ill.

Nawigator

• Tematów: 40
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Wiem, że o tym już było, ale nie wiem, czy ktoś już to zauważył. Nie wróżę tez końca świata, nie jestem wróżką...
To mój pierwszy temat, bądźcie wyrozumiali...

Chciałbym, abyście to obejrzeli: link oraz to : link

Jaki wyciągniecie wniosek?

Czyżby projekt BlueBeam, HAARP oraz chemtrails były ze sobą powiązane?
Każdy z tych elementów wydaje się być składową jakiegoś wielkiego planu, wielkiego widowiska, które nijak nie będzie nas miało "rozerwać".

chemtrails -> "ekran" (na forum)
HAARP -> "dźwięk" za pomocą zaawansowanej techniki kontroli umysłu (przykładowy link)
Blue Beam -> projektor (na forum)

Wiele źródeł o NWO mówi nie tylko o stworzeniu światowego rządu, ale też o jednej religii.
Czy program "Agenda 21" mówiący m.in. o redukcji liczby ludności (opisany w "Esoteric Agenda") jest także częścią tego "planu" ??
Co z Mapą Gomberga?
W 2009 roku ma zostać wprowadzony "Codex Alimentarius" (dokument, który ma narzucić sposób odżywiania się), który składniki odżywcze uznaje za trucizny.
Przyszły rok to także rok astronomii.
Dołączona grafika

Czyżby wypełniała się Apokalipsa, która mówi, że 3,5 roku przed końcem świata ma nadejść Antychryst i władać 1260 dni? Jeżeli "końcem" jest 21 grudnia 2012, to czego się spodziewać 23 czerwca 2009 roku?? To data przesilenia letniego, nocy świętojańskiej, zwanej też "nocą kupały".

Wg wikipedii:
"Jednak wyraz "kupała" pochodzi najpewniej z indoeuropejskiego pierwiastka "kump", oznaczającego grupę, gromadę, zbiorowość, z którego wywodzą się słowa takie jak kupa, skupić, kupić (w sensie "gromadzić")."
źródełko

Gromadzić?
Nie trzeba przypominać, że ta noc jest uważana przez pogan za wręcz magiczną

Nie wydaje się wam to niesamowitym zbiegiem okoliczności?

Oceńcie sami.
  • 0

Cher.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

"Nie wydaje się wam to niesamowitym zbiegiem okoliczności?"

Wydaje.

Naprawdę wierzysz że wyświetlą ci na niebie jakieś tam obrazy które cię otumanią?
Jeśli tak to zabezpiecz się w dobre okulary i zatyczki do uszu...tego sprytne tajne agencje nie przewidziały x|
  • 0

#3 Gość_radoslaw

Gość_radoslaw.
  • Tematów: 0

Napisano

Illurico prorokiem nie jestem, ale:
-chemtrailsy, Haarp i Blue Beam są ze sobą powiązane.
- w Kodex Alimenyaialus witaminy to trucizna a wszelkie żarcie dla bydła/ludzi musi koniecznie zostać prześwietlone jakimś jak najbardziej szkodliwym dla człowieków promieniowaniem
- z antychrystem to nie wiem, nie znam gościa :mrgreen:
Generalnie wydawało mi się że chłopaki z NWO zawalają terminy, ale sądząc po tempie upadania banków w USA zaczynają odrabiać straty.
Następne parę miesięcy może być ciekawe.
pozdrawiam ciepło
  • 0

herbee.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Może coś jest na rzeczy z tymi projektami a przekonamy się, być może, wcześniej niż myślimy, tutaj dj_cinex przedstawia ciekawą rzecz związaną z rzekomą manifestacją obcej cywilizacji, która ma nastąpić 14 października tego roku
  • 0

#5 Gość_radoslaw

Gość_radoslaw.

Napisano

Dzięki Herbee!
Pierwsze info na temat 14 paż było jakoś mało wierygodne, ale teraz wygląda to na poważniejszą imprezkę.
4 tygodnie czekania, ale będzie warto:)
pozdrawiam
  • 0

above.
  • Tematów: 46
  • Artykułów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

podobalo mi sie stwierdzenie, przez ta panią od broni '' we have technology, which [...]'' :o
  • 0

blindcrow.
  • Tematów: 6
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

jaki przekaz waszym zdaniem ,ma być pokazany w największym kinie świata ----" nie bójcie się przybyliśmy by was ocalić, wskażemy wam ludzi którzy wprowadza was w nową świetlaną drogę dla całej ludzkości...."

czy
" nadszedł czas poznania prawdy i osiągnięcia wyższej formy bytu , bez bólu i głodu bez władzy i cierpienia ,czas transformacji -najbliższe 4 dni to dni transformacji ,pozbywając się teraz swych ciał fizycznych dostąpicie przywileju życia obok nas z naszą wiedzą i miłością , jeśli postanowicie jednak zachować ludzkie ciała , dokonacie żywota i nie dane wam będzie przeobrazić się , nie poznacie nas "

co wy na to? a może ktoś ma inny pomysł na scenariusz tej mega produkcji ?
  • 0

frosti.
  • Tematów: 3
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Naprawdę wierzysz że wyświetlą ci na niebie jakieś tam obrazy które cię otumanią?
Jeśli tak to zabezpiecz się w dobre okulary i zatyczki do uszu...tego sprytne tajne agencje nie przewidziały dead4.gif

Ja obawiam się, że otumanią stada baran(k)ów i każą im powszczepiać sobie mikrochipy, a każdego kto odmówi przyjęcia Nowego Porządku Świata spalić na stosie.
  • 0

avallach.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie wydaje się wam to niesamowitym zbiegiem okoliczności?

Śmiałe tezy stawiasz... Ta sugerowana koncepcja jest prawie niemożliwa.

Więc tak... odnośnie mapy Gomberga. Niemcy toczyły wojnę z ZSRR i oczywistym było, że nie mają wielkich szans na zwycięstwo. Nie przewidziano wkroczenia USA do Europy co pokazuje wyraźnie granica Francusko-Niemiecka. Integracja europejska ? To nie nowa koncepcja. Nic dziwnego, że pozostałe niepodległe kraje Europy się zjednoczyły..
Ogólnie nie widać w niej nic szczególnego. Wszystkiego można było się spodziewać i nic dziwnego, że taka mapa powstała. Jak widać słabo odpowiadała rzeczywistości.

Codex Alimentarius - normy i standardy żywności - sugerujesz, że zostaną w sposób znaczący zmodyfikowane, by unicestwić sporo ludzi, lub namieszać im w głowach? Nie nie rozumiem tego.. I co się stanie, wszyscy ludzie, którzy hodują jedzenie we własnym ogródku zostaną rozstrzelani ? Wszyscy producenci żywności nie chcący dosypać halucynków, arszeniku lub nie chcący usuwać jakichś ważnych białek mają zostać rozstrzelani ? Nikt nie zaprotestuje ?

HAARP ma imitować zjawiska wywoływane w atmosferze przez słońce, słońce nie wywołuje trzęsień ziemi. (dobra przyznaję się piłem herbatę kiedy o tym mówili)

Telekineza - no cóż nie sądzę by dało się to doprowadzić do perfekcji. Nie jesteśmy identyczni i charakterystyki naszych mózgów też nie są. Coś co zadziała na jedną osobę nie zadziała na resztę.

chemtrails - no jak oglądam fotki to wygląda to jak zanieczyszczenia pozostałe po samolotach ? Choćby nie wiem jak je uformowali to nie przekona mnie to... No przecież co by niby mieli zrobić ? Odpowiednik zacieku z mydła na szybie lub Jezusa na grzance ?

Wiele źródeł o NWO mówi nie tylko o stworzeniu światowego rządu, ale też o jednej religii.

Jedna religia szczerze mówiąc nie pogniewałbym się :) Można to osiągnąć prościej rozwijając współpracę ekonomiczną albo zasponsorować kogo trzeba i za 200 lat wszędzie będzie islam :)

Nie... jakoś to mało wiarygodne.
  • 0

Vorbis.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Uważaj avallach żebyś nie obudził się z ręką w nocniku.
  • 0

avallach.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Vorbis: chcesz mnie zastraszyć, czy jakieś dowody dasz ? W złego wilka już nie wierzę na słowo.
  • 0

Vorbis.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Chodzi mi tylko o to, że nie wszystko jest takie kolorowe jak Ci się wydaje.
  • 0

blindcrow.
  • Tematów: 6
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

właśnie przed chwilką pisałem post na innym temacie , i tak mi coś zatrybiło ze może te tematy traktują o tym samym-mam na myśli temat związany z 14.X.08
  • 0

Cthulhu.
  • Tematów: 13
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

właśnie przed chwilką pisałem post na innym temacie , i tak mi coś zatrybiło ze może te tematy traktują o tym samym-mam na myśli temat związany z 14.X.08

W tych linkach co podawałem w tym drugim temacie była właśnie mowa o tym, że to może być rządowy projekt Blue Beam :)
  • 0

avallach.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Chodzi mi tylko o to, że nie wszystko jest takie kolorowe jak Ci się wydaje.

Ty chyba żartujesz, czy ja napisałem, że świat jest kolorowy ? Wojny, głód, przemoc terroryści z Ameryki, terroryści z Bliskiego Wschodu, terroryści z Izraela, terroryści komuniści Chińscy, zatrute powietrze, skorumpowani politycy, widmo Eurabii, widmo dzikiej liberalizacji, widmo komunizacji (ok to akurat joke), widmo putinizacji, widmo radio-maryjazacji, widmo pandemii, widmo podwyżek cen po wprowadzeniu Euro, szerzący się dekadentyzm, łajdactwo i zeszmacenie, droga benzyna, topniejące bieguny, wycinane lasy i do tego k***** deszcz pada!!!

///- sorry za offtop
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych