Skocz do zawartości

Zdjęcie

Wielkie przedstawienie

• Please log in to reply
18 replies to this topic

Y2K12.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

avallah, jeżeli oczekujesz jakiegoś niepodważalnego dowodu to się nie doczekasz. Możesz od razu skasować swoje konto na tym forum, bo takiego dowodu nigdy nie będzie. Nie dlatego, że go nie ma, ale poprostu musiałbyś sam taki dowód odnaleźć, sam do niego dojść. Musiałbyś pracować w jakiejś tajnej bazie albo na wysokim szczeblu agencji wywiadowczej i posiadać upoważnienie do najtajniejszych materiałów. Tutaj ludzie przychodzą snuć domysły i łączyć fakty, które na pozór nie mają nic wspólnego.

Z kolei co do protestów w związku z Kodeksem Żyiweniowym, to nie mam pojęcia co w nim będzie nakazane, ale wiem jedno. Nawet jeśli nakazywałby jeść ludziom trawe i dał bylejakie uzasadnienie, nawet jeśli dziesiątki specjalistów trąbiłyby, że to głupota to ludzie i tak by się podporządkowali. Nie wierzysz? Spójrz na krk i chrześcijaństwo, są bez sensu, absurdalne, zdegenerowane i chore, a ludzie pomimo to twardo wierzą, w Polsce mamy 89% katolików, którzy nie wiedzą w co wierzą, ale robią to bo tak trzeba!!? Spójrz na oszustwo z efektem cieplarnianym, a przy tym terrorystyczną pseudoekologiczną organizacją greenpeace, nikomu nie przyjdzie nawet twierdzić, że ludzie tak naprawde nie mają z tym nic wspólnego, a ziemia wiele jeszcze przetrzyma. Albo weźmy taki eksperyment Milgrama, http://www.eioba.pl/...ryment_milgrama.

Jeżeli przygotujesz jakiekolwiek kłamstwo w miare dobrze, to ludzie w nie uwierzą, nawet jeżeli mieliby dowody przed nosem mówiące jaka jest prawda!! Ludzie na codzień są poddawani sprytnym technikom manipulacji, jak idziesz do sklepu, jak oglądasz wiadomości, jak idziesz do pracy itd. Jedni manipulują dla zysku, inni dla władzy i jeszcze z setkę powodów się znajdzie.

Panowie, nie ma się co obawiać, jeżeli nawet to będzie jakaś wielka mistyfikacja, będą nam chcieli wszczepić chipy, sprzedać jakimś kosmitom czy każą nam czcić latajacego potwora spaghetti to się nie przejmujcie. W takich chwilach znajdźcie sobie spokojne miejsce i medytujcie, a odpowiedzi przyjdą same ;) .

Pozdro
  • 0

avallach.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

avallah, jeżeli oczekujesz jakiegoś niepodważalnego dowodu to się nie doczekasz.

Po to je założyłem, żeby sprawdzić jakie fakty/arguymenty/dowody mają w swoim ręku fani zjawisk paranormalnych, od początku spodziewałem się, że jest ich mało, ale, że jest tak źle to nie przypuszczałem.

Spójrz na krk i chrześcijaństwo, są bez sensu, absurdalne, zdegenerowane i chore,

Oooo dobre... Nie, żebym twierdził, że wszyscy księża to świętoszki...

a ludzie pomimo to twardo wierzą, w Polsce mamy 89% katolików, którzy nie wiedzą w co wierzą, ale robią to bo tak trzeba!!?

Robią tak bo ich tak nauczono za dziecka... Za PRL-u kościół był jakby sposobem sprzeciwu i podejrzewam, że to zostało. Teraz mamy 50% wierzących niepraktykujących i daję głowę, że w następnym pokoleniu te 50% zmieni się w ateistów.

Spójrz na oszustwo z efektem cieplarnianym,

Tu trzeba badań... Bo efekt istnieje i gazy cieplarniane istnieją i kiedyś mogą nam dopiec... Nie wiadomo kiedy.

a przy tym terrorystyczną pseudoekologiczną organizacją greenpeace,

Też drani nie lubię...

ziemia wiele jeszcze przetrzyma.

masz rację wycinajmy lasy i nie sadźmy nowych i zwiększmy emisję gazów cieplarnianych...

Jeżeli przygotujesz jakiekolwiek kłamstwo w miare dobrze, to ludzie w nie uwierzą,

Dupa tam dupa

nawet jeżeli mieliby dowody przed nosem mówiące jaka jest prawda

Patrz to forum i wiara w Nibiru 2012 i resztę. Masz rację... zwracam honor. Ludzie w byle jakie brednie uwierzą...
  • 0

Opiart.
  • Tematów: 7
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

"Nie wydaje się wam to niesamowitym zbiegiem okoliczności?"

Wydaje.

Naprawdę wierzysz że wyświetlą ci na niebie jakieś tam obrazy które cię otumanią?
Jeśli tak to zabezpiecz się w dobre okulary i zatyczki do uszu...tego sprytne tajne agencje nie przewidziały x|

Nie będzie można powstrzymać tego dźwięku ponieważ on omija ucho i wędruje prosto do mózgu!
A będą też fale, które wpłyną na twój mózg, będą cię otumaniać.
To wszystko jest technologią z XXI wieku.
  • 0

markgubi.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

avallah, jeżeli oczekujesz jakiegoś niepodważalnego dowodu to się nie doczekasz.

Po to je założyłem, żeby sprawdzić jakie fakty/arguymenty/dowody mają w swoim ręku fani zjawisk paranormalnych, od początku spodziewałem się, że jest ich mało, ale, że jest tak źle to nie przypuszczałem.

Spójrz na krk i chrześcijaństwo, są bez sensu, absurdalne, zdegenerowane i chore,

Oooo dobre... Nie, żebym twierdził, że wszyscy księża to świętoszki...

a ludzie pomimo to twardo wierzą, w Polsce mamy 89% katolików, którzy nie wiedzą w co wierzą, ale robią to bo tak trzeba!!?

Robią tak bo ich tak nauczono za dziecka... Za PRL-u kościół był jakby sposobem sprzeciwu i podejrzewam, że to zostało. Teraz mamy 50% wierzących niepraktykujących i daję głowę, że w następnym pokoleniu te 50% zmieni się w ateistów.

Spójrz na oszustwo z efektem cieplarnianym,

Tu trzeba badań... Bo efekt istnieje i gazy cieplarniane istnieją i kiedyś mogą nam dopiec... Nie wiadomo kiedy.

a przy tym terrorystyczną pseudoekologiczną organizacją greenpeace,

Też drani nie lubię...

ziemia wiele jeszcze przetrzyma.

masz rację wycinajmy lasy i nie sadźmy nowych i zwiększmy emisję gazów cieplarnianych...

Jeżeli przygotujesz jakiekolwiek kłamstwo w miare dobrze, to ludzie w nie uwierzą,

Dupa tam dupa

nawet jeżeli mieliby dowody przed nosem mówiące jaka jest prawda

Patrz to forum i wiara w Nibiru 2012 i resztę. Masz rację... zwracam honor. Ludzie w byle jakie brednie uwierzą...

nie wiem czy mozna te fakty mieszac ale zwracam uwagę na nasze Polskie podwórko. wybory, premierem zostaje człowiek który o dziwo w 1992 razem z drugim pseudobohaterem obalił demokrację, a mimo to ludzie go wybierają. tylko dlatego że z naszych podatków i dla ekipy której taki stan rzeczy się opłaca manipulują przez posiadanie dobrego PR. aby ludziom wmówić nie trzeba technologi kosmicznej, dwa trzy kanały telewizyjne które pomogą ci w sianiu propagandy. taka ciemnota jak nasza krajowa łyknie wszystko.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych