Skocz do zawartości

Zdjęcie

Homoseksualiści w szkołach

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
152 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Homoseksualiści w szkołach (134 użytkowników oddało głos)

Czy chciał(a)byś żeby twoim nauczycielem był homoseksualista?

1. Tak, a czemu nie? (67 głosów [50.00%])

Procent z głosów: 50.00%

2. Tak, będzie się z kogo nabijać na lekcjach (10 głosów [7.46%])

Procent z głosów: 7.46%

3. Nie, po moim trupie (40 głosów [29.85%])

Procent z głosów: 29.85%

4. Nie wiem (17 głosów [12.69%])

Procent z głosów: 12.69%

Czy chciał(a)abyś posłać dziecko do szkoły gdzie nauczycielem jest homoseksualista?

1. Tak. (41 głosów [30.60%])

Procent z głosów: 30.60%

2. Tak, jeśli to nie transwestyta (27 głosów [20.15%])

Procent z głosów: 20.15%

3. Nie, to pewnie pedofil (10 głosów [7.46%])

Procent z głosów: 7.46%

4. Nie, po prostu nie (40 głosów [29.85%])

Procent z głosów: 29.85%

5. Nie mam zdania (16 głosów [11.94%])

Procent z głosów: 11.94%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

judas666.
  • Tematów: 12
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Jeżeli uznajesz homoseksualizm za naturalny, bo służy naturze do zmniejszania populacji, to za naturalną musisz uznać i pedofilię (dzieci też nie są płodne), zoofilię, nekrofilię, gerontofilię czy szereg innych zboczeń uniemożliwiających prokreację.

Homoseksualizm jest naturalny, bo występuje w naturze. Ludzie wymyślili pojęcia takie jak zło, dobro, normalność, miłość. Nie można zgodnie z naturą ocenić, że coś jest złe albo nienormalne, bo te pojęcia są wytworem ludzkiego umysłu, tylko i wyłącznie. Dla organizmu nienormalne i złe jest coś, z czym ten organizm źle się czuje.
Nie przypominam sobie żebym gdziekolwiek widział jak jakieś zwierze uprawia seks z młodym lub martwym przedstawicielem dowolnego gatunku. Czy gerontofilia występuje w przyrodzie nie wiem, ale podejrzewam, że można tak powiedzieć i nie widzę w tym nic złego. Jak się staruszkowi wbrew naturze dożyło tych 80 lat to przecież tez ma prawo czuć się dobrze.

Przestajemy leczyć bezpłodność, bo już nie jest chorobą i w związku z tym lekarze, którzy twierdzą że jest uleczalna są "bezpłodnściofobami"? Skreślamy dżumę z listy chorób?

Znowu zaczynasz mi wkładać do ust.

Masz czarno na białym napisane, dlaczego WHO było nieobiektywne, działało ideologicznie i że są przesłanki ku temu, ażeby z decyzją organizacji się nie zgadzać. Wystarczy przeczytać...

Masz też czarno na buałym napisane wyniki badań WHO. Dlaczego one są mniej wiarygodne niż historyjki o ich nieobiektywności? A może lekarze którzy byli przeciwni skreślenia homoseksualizmu z listy chorób po prostu homoseksualistów nienawidzili i wiedzieli, że przez to mogą stracić argument? Ale takiej możliwości nigdy do siebie nie weźmiesz.

Że schizofrenia jest normą, nie chorobą tylko np. "odmiennym stanem osobowości", czymś zupełnie naturalnym?

Tak. Chyba było nawet na tym forum.

Heteroseksualizm też istnieje od początku ludzkości, tak samo jak grypa, tężec, paranoja, schizofrenia, a jakoś nikt nie uważa tego za chorobę. Dziwne nie?

Bo nie jest chorobą tylko orientacją seksualną tak samo jak homoseksualizm.
  • 0

Asieńka.

Wiedźma

• Tematów: 28
  • Artykułów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Ja proponuję nie odbiegać od tematu. O homoseksualizmie dużo jest już na forum, prosiła bym o pisanie postów z uzasadnieniem dlaczego głosowałem/am, właśnie tak i tak.
  • 0

blindcrow.
  • Tematów: 6
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

przepraszam autorkę ale ankieta , przypomina mi głupią reklamę telewizyjną .
Co to za pytania , co ma do tego szkolą?
homoseksualizm dotyczy społeczeństwa ogólnie nie w jakimś zawężonym kontekście .
uważam ze homofobia to objaw nietolerancji i głupoty, nie obchodzi mnie,kto ma jakie skłonność, to sprawa osobista,homoseksualizm jest naturalny w takim samym stopniu co heteroseksualizm.
A takie ankiety,dolewają oliwy do ognia, na pytanie kilka postów wyżej ,odpowiadam TAK HOMOSEKSUALIZM JEST NATURALNY,TAK JAK ODDYCHANIE,JEDZENIE A NAWET ZABIJANIE.

w ankiecie nie brałem udziału ponieważ uważam ze jest głupia i uczestnictwo w niej jest podsycaniem homofobii innych

PS
Czemu by nie zamienić w ankiecie homoseksualizmu na -rudy,kulawy,łysy,muzułmanin,starzec,etc.
ja jednak proponował bym aby zadać pytanie -czy dobry pedagog może być inny niż większość,czy ci to przeszkadza?????
  • 0

Kaiochin.
  • Tematów: 36
  • Artykułów: 8
Reputacja

Napisano

porównywać grypę do homosexualizmu? litości :P co dalej? Może homosexualizm przyczynia się do zmian klimatycznych i powiększania dziury ozonowej? Dajcie spokój :P Zacytuję w tym momencie Setha MacFarlane:

''Jeśli masz coś przeciwko homoseksualizmowi... to no cóż... jesteś jak Hitler''
  • 0

blindcrow.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ha ha ha -masz ciut racji,homoseksualizm bez wątpienia przyczynia się do powiększenia dziury
  • 0

Avion.
  • Tematów: 18
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

przepraszam autorkę ale ankieta , przypomina mi głupią reklamę telewizyjną .
Co to za pytania , co ma do tego szkolą?
Czemu by nie zamienić w ankiecie homoseksualizmu na -rudy,kulawy,łysy,muzułmanin,starzec,etc.

A no właśnie, dlaczego szkoła. Nie bez powodu. Hm.. jak to wytłumaczyć. Bardzo wielu ludzi którzy są przeciwko homoseksualizmowi (murzynami, afro-amerykanami, transwestytami itp.) przelewa te poglądy na swoje dzieci. Pod tym względem wybierają np. szkoły a nawet przychodnie. Taki rodzic, nie chciałby, żeby jego dziecko uczyło się tam gdzie jego nauczyciel jest homoseksualistą (u większości ludzi pojawia się wtedy czerwona lampka - pewnie pedofil, zboczeniec, psychol, morderca). Każdy rodzic, chce aby jego dziecko było bezpieczne, nawet w szkole (w dzisiejszych czasach to tak średnio wychodzi).
Wiem, chaotycznie to wyszło. Trudno mi to wytłumaczyć.
  • 0

Trajan.
  • Tematów: 3
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

@Aidil

Jeśli przyjmiemy że natura człowieka jest co najmniej dwubiegunowa, to homoseksualizm jest naturalny, tak jak naturalne jest to, że jest płeć męska i płeć żeńska.
Bywa tak ze przejawia się bardziej natura żeńska innym razem męska.
Co ciekawe to przesilenie w jedna lub druga stronę możne być zmienne, i bywa zmienne w zależności od wieku. Po prostu każdy i to każdy ma naturę męską i kobieca w tym samym czasie.

Są w naturze takie stworzenia, o których można powiedzieć, że ich natura jest dwubiegunowa, są to obojnaki, np. ślimaki, które w zależności od okoliczności mogą zmieniać płeć. Człowiek nie należy do tej grupy, gdyby bylo inaczej moglibyśmy zmieniać płeć jak ślimaki. :) Tymczasem zmiana płci u człowieka nie jest możliwa, nawet operacja zmiany płci pomimo szumnej nazwy jest jedynie modyfikacją ciała polegającym na maksymalnym upodobnieniu do płci innej niż dotychczasowa, ale np. taka osoba przez całe życie musi przyjmować hormony, żeby "oszukać" swoje ciało, inaczej naturalnie - "samo z siebie" - cechy płciowe jakich chciałaby się pozbyć, by powracały.

Poza tym szykuj się na oskarżenie o "homofobię", bo sugerowanie, że homoseksualizm można zmienić to przecież faszyzm, nazizm, rasizm, wszelka nienawiść i w ogóle :P

@judas666

Homoseksualizm jest naturalny, bo występuje w naturze.

Wśród zwierząt występuje stosunkowo powszechnie kanibalizm, zdarza się kazirodztwo, niektóre gatunki małp zabijają sąsiednie stada tylko i wyłącznie dla czystej przyjemności płynącej z zabijania (nie zabierają im nawet zgromadzonego pożywienia). Pedofilia czy nekrofilia występują u ludzi, którzy wszakże też są częścią natury, ergo - e zjawiska występują w naturze. Gdyby przyjąć Twoją tezę za prawdziwą to praktycznie wszystko należałoby uznać za naturalne, od kanibalizmu, poprzez mordowanie dla zabawy i psychopatycznych morderców, po wszelkie zaburzenia seksualne, byłby to czytelny absurd, dlatego Twoją tezę należy stanowczo odrzucić.

Ludzie wymyślili pojęcia takie jak zło, dobro, normalność, miłość.

Miłość występuje wśród wielu gatunków zwierząt, zwierzęta rozróżniają także dobro i zło, potrafią zdobyć się na altruizm, mogą tępić jednostki postępujące "źle", potrafią powracać na groby zmarłych (słonie). Mają silne poczucie instynktu, więc tępią zachowania nienaturalne. Dlatego Twoja opinia jest sprzeczna z rzeczywistością.

POnadto powracam po raz kolejny do funkcji seksualności - czyli prokreacji i przedłużenia gatunku. Tylko i wyłacznie po to istnieje seksualność, żeby mogły rodzić się następne pokolenia, wszelkie inne aspekty seksualności są jedynie pochodną funkcji pierwotnej. W tym kontekście nie da się uznać homoseksualizmu za jakąkolwiek normę, więc pozostaje Wam jedynie zamknąć oczy na rzeczywistość.

Znowu zaczynasz mi wkładać do ust.

Żadnych słów nie wkładam w Twoje usta. Próbuję Ci jedynie unaocznić, że podchodzisz niekonsekwentnie do własnych twierdzeń. Gdybyś poważnie i konsekwentnie traktował przesłanki od jakich wychodzisz i swoją metodologię to musiałbyś uznać wiele przykładów, które opisałem powyżej, choćby z brunetkami, czy "przemiłym" pedofilem. Skoro jednak tego nie robisz oznacza to, że po prostu bardzo chcesz wierzyć (bo jest to wiara, a nie podparte argumentami przekonanie), że homoseksualizm jest normalny. Wszelkie uzasadnienia jakie wymyślasz mają charakter wtórny, tworzysz je sobie, żeby jakoś legitymizować Twoją wiarę w naturalność homoseksualizmu, ale nie podchodzisz do nich konsekwentnie, gdy już spełnią tą swoją pierwotną rolę jaką dla nich wyznaczyłeś. Przejrzyj na oczy!

Masz też czarno na buałym napisane wyniki badań WHO. Dlaczego one są mniej wiarygodne niż historyjki o ich nieobiektywności? A może lekarze którzy byli przeciwni skreślenia homoseksualizmu z listy chorób po prostu homoseksualistów nienawidzili i wiedzieli, że przez to mogą stracić argument? Ale takiej możliwości nigdy do siebie nie weźmiesz.

WHO to organizacja przy ONZ, jako organizacja nie przeprowadza żadnych badań, swoją decyzję WHO podjęło po decyzji Amerykańskiego Towarzystwa Psychiatrycznego, które czerpie wyniki badań od psychiatrów. Ale biorą oni pod uwagę jedynie takie opinie, jakie są im wygodne. Rzesza lekarzy twierdzi, że homoseksualizm jest chorobą, nie jest naturalny a nawet jest możliwe jego leczenie, ale ich opinie jako "nieprawomyślne" i "niesłuszne" nie są w ogóle brane pod uwagę. Przecież żyją ludzie wyleczeni z homoseksualizmu, w USA zrzeszyli się nawet we własną organizację, ale ich istnienie jest cierniem w oku ideologów, którzy nie chcą dopuścić do siebie myśli, że homoseksualizm nie jest naturalny. I Ty podążasz tym samym szlakiem.

Tak. Chyba było nawet na tym forum.

No to powodzenia... Przestajemy więc leczyć schizofreników, na pewno będą bardzo szczęśliwi...

@Kaiochin

porównywać grypę do homosexualizmu? litości tongue1.gif co dalej? Może homosexualizm przyczynia się do zmian klimatycznych i powiększania dziury ozonowej?

Chcesz mi powiedzieć, że tyle rozumiesz z tego co napisałem???? :o No bez jaj...

Zacytuję w tym momencie Setha MacFarlane:

''Jeśli masz coś przeciwko homoseksualizmowi... to no cóż... jesteś jak Hitler''

Raczej prymitywny epitet. Widzę, że masz "dużo" do powiedzenia jak na kogoś, kto magis amica veritas, pogratulować! Istnieje ponoć taka prawidłowość, że jeżeli dyskusja na grupie dyskusyjnej przedłuża się, to ktoś w końcu wyskoczy z porównaniem adwersarza do Hitlera, na niektórych grupach dyskusyjnych wprowadzano kiedyś nawet zasadę, że ten kto to zrobi zostaje uznany za przegranego w dyskusji.
  • 0

CrAxMaN.
  • Tematów: 18
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie wiem już po raz który apeluję o przywrócenie słowu "tolerancja" jego autentyczne znaczenie. Homoseksualiści są w Polsce powszechnie tolerowani, nikt ich nie morduje, nie napada dzień w dzień, nie płoną na stosach, nie są usuwani poza nawias społecześńtwa itd. [...]

Nie są usuwani poza nawias społeczeństwa ?!?

Tak się składa, że pracowałem kiedyś z człowiekiem, który był dość lubiany przez załogę. W momencie kiedy się wydało, że jest gejem - koniec. Chamskie docinki na każdym kroku, wyzywanie od ciot, pedałów. Wyzywanie tego FACETA imieniem Madzia. Naloty kadry kierowniczej - nieuzasadnione karanie przez brak premii. Szkoda słów.
Gdyby się prawda nie wydała zaznaczam PRZEZ PRZYPADEK, wiódłby spokojny pracowniczy żywot. oczywiście był tak naciskany (presja psychiczna), że po jakimś czasie sam się zwolnił ... >/

Co do reszty twoich idei NO COMMENT... Homfob zostanie homofobem ... zaślepiony przez materialne ego ....
  • 0

judas666.
  • Tematów: 12
Reputacja

Napisano

po prostu bardzo chcesz wierzyć (bo jest to wiara, a nie podparte argumentami przekonanie), że homoseksualizm jest normalny

W nic nie wierzę i nie uważam, że homoseksualizm jest normalny tylko naturalny.

A wiesz po co jest łechtaczka? Jest ona jedynie po to, żeby sprawiać kobiecie przyjemność. Nie ma udziału w rozmnażaniu. I da się kobiety z niej "wyleczyć". Zakażmy łechtaczki!

Powiedz mi wprost co Ci w homoseksualizmie i homoseksualistach przeszkadza, bo ja tego nie potrafię sobie wyobrazić.
  • 0

blindcrow.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

judas - ja tez nie daje rady sobie tego wyobrazić,jak można chcieć za wszelką cenę leczyć zdrowych i zmieniać innych.to jest buta nic innego.
A na poparcie twoich slow dodam ze w afryce jest plemię,które ma tradycje usuwania łechtaczki kobiecie zamężnej aby odsunąć pokusę zdrady
Pozdrawiam Judasa ciesze się ze są ludzie tak trzeźwo myślący,jak ty

Dołączam się do pytanie Co komu przeszkadza homoseksualizm?tylko mi nie kadzicie o bogu który stworzył i wymaga bo dla mnie to mit,a homoseksualizm to świat realny.
  • 0

Trajan.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

@CrAxMaN

Co do reszty twoich idei NO COMMENT... Homfob zostanie homofobem ... zaślepiony przez materialne ego ....

Zostałem zniszczony merytorycznie. xD "Materialne ego" - no ładnie :D Chyba faktycznie pozostaje Ci już tylko "no comment".

Przykro mi, że nie chcesz na spokojnie i bez emocji przeczytać i zastanowić się nad tym co napisałem i zamiast tego rzucasz "homofobami" na lewo i prawo.

Nie są usuwani poza nawias społeczeństwa ?!?

A znasz jakieś getto dla homoseksualistów? Zabrania im się wchodzić do parków, instytucji publicznych? Są wyjęci spod prawa jak banici w zamierzchłych czasach? Oczywiście, że nie.

@ Judas
Łechtaczka jest po to, żeby seks przynosił przyjemność kobiecie. Seks ma przynosić przyjemnośc po to, żeby był uprawiany. A ma być uprawiany po to, żeby gatunek nie wymarł.

Powiedz mi wprost co Ci w homoseksualizmie i homoseksualistach przeszkadza, bo ja tego nie potrafię sobie wyobraz

Już toi kiedyś wyłożyłem w wątkach w których i z Tobą się spierałem, ale mogę to zrobić po raz kolejny - czemu nie.

Homoseksualiści rozpoczęli ofensywę w przestrzeni publicznej, żądają dla siebie statusu normalności, żądają specjalnych przywilejów w sferze prawa, żądają sankcji karnych dla ludzi, którzy śmią mieć inne zdanie, żądają indoktrynowania dzieci w szkołach. Żądają dekonstrukcji instytucji prawnych i społecznych tylko po to, ażeby uczynić zadość ich partykularnych interesom, chcą naginać do swoich potrzeb resztę społeczeństwa.

Ja natomiast chcę, żeby homoseksualiści zachowywali się jak reszta społeczeństwa, czyli przestali wywlekać swoją odbiegającą od normalności seksualność poza progi swoich domów. Przestali atakować społeczeństwo, prawo i podkopywać jego fundamenty dla swoich potrzeb. W swoich domach niech robią co chcą, jeśli nie chcą się leczyć - to niech się nie leczą, ale niech dla podbudowywania swojej tożsamości nie wmawiają sobie i wszystkim w około, że ich seksualność jest normalna, bo zamykają w ten sposób drogę do normalności tym spośród nich, którzy chcieliby zmienić swoje życie. Nie wspominając już o tym, że prowadzi to do zafałszowania prawdy.

Przy czym homoseksualiści są jedynie elementem szerszego ruchu - rewolucji przeprowadzanej w ramach pomysłu tow. Gramsciego - czyli poprzez niszczenie kultury cywilizacji zachodu. Gramsci uważał, że Marks się pomylił, że to nie byt określa świadomość, a właśnie odwrotnie.Także, żeby można było zaprowadzić komunizm, należy wpierw rozwalić kulturę, prawo, obyczaje itd. cywilizacji zachodu, uniemożliwić zachodowi opór przeciwko "rewolucji", bo tylko w ten sposób można skutecznie zaprowadzić jego "cudowny ustrój". Do Gramsciego doszedł cały peleton rewolucjonistów z roku 1968 jak np. tow. Marcus. Ale wszyscy oni realizują i rozwijają pomysł Gramsciego. W tym celu trzeba osłabić i zniszczyć rodzinę, jako podstawowy nośnik "tradycji burżuazyjnej". I robi się to - jak ujęła pewna hiszpańska działaczka lesbijska - "mam nadzieje, że homoseksualna rodzina stanie się w przyszłości bardziej popularna niż tradycyjna". Po to wymyśla się takie absurdy logiczne jak np. "małżeństwo homoseksualne", po to wprowadza się adopcję dzieci przez pary homo itd.

Po to także osłabia się i podważa związek pomiędzy rodzicami a dziećmi. Wprowadza się między nich instytucję państwa - ale to zostawmy, bo homoseksualistów nie dotyczy.

Przy czym zaznaczam - pewnie większość homoseksualistów nie zdaje sobie sprawy do czego są używani. Są zaledwie "nowym proletariatem", naprawdę wierzą w to, że są prześladowani itd. i że przywileje im się należą. Wielu z nich w celu wzmocnienia swojego samookreślenie nie dopuszcza do siebie myśli, że ich przypadłość może nie być normalna, naturalna, nie chcą słyszeć o tym, że może być uleczalna. Bo to zaburzyło ich samoidentyfikację, koniecznie chcą sądzić, że są w pełni "w porządku". A nikt przecież nie zamierza ich zmuszać do leczenia, niech tylko zdadzą sobie sprawę z własnej sytuacji i nie zakłamują rzeczywistości po to, żeby "czuć się lepiej".

Są zatem jednym z elementów szerszego ruchu, ale elementem bardzo głośnym, agresywnym i coraz bardziej niebezpiecznym. Aktywnie uczestniczą w dławieniu wolności słowa w sferze kultury - poprzez wspieranie opresyjnego dyktatu politycznej poprawności. Co w praktyce kończy się tym, że kto śmie mieć nieprawomyślne poglądy jest np. wyrzucany z pracy (np. w USA). Ludzie boją się wygłaszać swoje opinie, nie dlatego, ze są one nieprawdziwe ale dlatego, że wiedzą że mogą zostać za nie usunięci z dyskursu publicznego, pracy, zostaną zakrzyczani itd. A nawet - i tu dochodzimy do drugiego elementu - mogą trafić za kratki za swoją "homofobię". Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale za wyrażane nawet w bardzo ostrożny sposób, ale "niesłuszne" poglądy zamyka się ludzi do więzienia w rzekomo wolnym, pluralistycznym i demokratycznym świecie zachodu.

A skoro sprawy zaszły już tak daleko, że zamyka się ludzi w więzieniach, to przyszła najwyższa pora, żeby rewolucję, w tym i homoseksualistów powstrzymać. I to właśnie usiłuję robić.
  • 0

blindcrow.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zostaw paranoików w USA w spokoju tam możesz być oskarżony o mobbing lub molestowanie za uśmiech w pracy,bo jakiś/jakaś baran/baranica odbierze go jako awans.Trojan homoseksualizm jest tak groźny ze cale rzesze heteroseksualne zamiast dbać o zachowanie gatunku,dywagują o homoseksualizmie .Piszesz bzdury jesteś homofobem.A getto o które pytasz to małe móżdżki takich jak ty.Co do wcześniejszej wypowiedzi nikt nie zabija homoseksualistów bo to wiąże się z restrykcjami karnymi,ale masa "normalnych"modli się o tym żeby tych"odmieńców"wykasować

Czekam na konkrety-GDZIE WIDZISZ TO STRASZNE ZAGROŻENIE W HOMOSEKSUALIZMIE? -LAKONICZNIE I TREŚCIWIE PROSZĘ-NO CHYBA ZE NIE MA TAKICH ARGUMENTÓW?
  • 0

Trajan.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

@Moderator, jeżeli zagląda - ciekawi mnie czy jako użytkownik tego forum muszę znosić obelgi ze strony innych użytkowników?

@blindcrow
Sankcje karne i śmierć publiczna za publiczne wygłaszanie poglądów sprzecznych z dogmatami politycznej poprawności są domeną zarówno USA jak i Europy. W szeregu krajów na naszym kontynencie ludzie trafiają za kraty za wygłaszanie "nieprawomyślnych" poglądów.

Czekam na konkrety-GDZIE WIDZISZ TO STRASZNE ZAGROŻENIE W HOMOSEKSUALIZMIE? -LAKONICZNIE I TREŚCIWIE PROSZĘ-NO CHYBA ZE NIE MA TAKICH ARGUMENTÓW?

Nie bardzo rozumiem, mam to przedstawić w punktach, od myślników? Czy kilka akapitów tekstu to naprawdę jest tak dużo do czytania? Spróbuj, dasz radę! Jeżeli się nie uda, to daj znać przyjacielu, specjalnie dla Ciebie przygotuję wersję łopatologiczną, bo najważniejsza jest skuteczna komunikacja!
  • 0

blindcrow.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

o tak właśnie chodzi mi o łopatologię zagrożeń ze strony homoseksualizmu
ha ha napisz mi jeszcze przykładowy -dogmatu politycznego -ha ha,co do obelg,to nie chodzi o Ciebie tylko o bzdury jakie podajesz

Jak to moja babcia mawiała;słyszysz pan ze dzwonią ale pan nie masz pojęcia w którym kościele

PS
-doktryna to nie dogmat
-lakonicznie tzn;nie tyrada
-zagrożenia homoseksualizmem to nie głoszenie opinii nie zgodnych z doktrynami politycznymi
-Ot,kilka wytycznych dla twojej łopatologicznej metody-oczekuje na konkrety
  • 0

RainbowBeing.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zagłosowałbym na "Jest mi to obojętne" ;) Argumentacji dość powyżej i jeszcze wyżej a jak ktoś ma ale to niech sobie zrobi rachunek sumienia to w sumie bardzo pożyteczna praktyka KK :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych