Od kilkunastu lat nurtuje mnie jeden problem... jak się rano budzę, to nie pamiętam żadnego snu. A w ciągu tych kilkunastu lat miałem 3 bardzo realistyczne sny i tylko te zapamiętałem.
1. Sen (dwa tygodnie przed 11.09.2001):Widzę dwa bliżniaczo podobne wieżowce, z których wydobywają się kłęby gęstego czarnego dymu... jestem ponad nimi i nagle słyszę dwa słowa dobiegające ze wszystkich stron świata
"Bliżniaki" i "Manhattan"... i obudziłem się.
11.09.2001r. zobaczyłem w jednej ze stacji telewizyjnych film z kamery umieszczonej w śmigłowcu, który leci nad płonącymi wieżami WTC. to był ten sam kadr, który widziałem...
tzn. że przyśnił mi się obraz z kamery, 2 tygodnie przed rozpoczęciem nagrania..
jak to jest możliwe...?
I jeszcze jedno -
ja wcześniej przed 11 września 2001r. nie wiedziałem, że w NY na Manhattanie stoją dwa identyczne wieżowce WTC.2. Sen (prawie 7 lat temu):
Stoję przed kościołem w kształcie gigantycznego krzyża, a za chwilę on zmienia swój
kształt na kościół z kopułą. Znalazłem kilka lat póżniej artykuł w gazecie i tam były przedstawione projekty budowy tej świątyni Opatrzności w Warszawie - oto jeden z nich, identyczny jak w moim śnie:
tego drugiego nie mogę znależć teraz w Necie, ale on jest nieaktualny, bo to był pierwotny
plan, który właśnie zakładał budowę świątyni w kształcie krzyża.
W czasie tego snu nagle znalazłem się wewnątrz świątyni i zobaczyłem otaczające mnie tłumy ludzi i jakiegoś ważnego kapłana...
i nagle dostrzegam bombę, i krzyczę do ludzi, żeby uciekali...
tłum rusza w stronę wyjścia, kapłan przewraca się, a ja znajduję się nagle na zewnątrz i widzę, jak potężna eksplozja niszczy świątynię..
3. Sen (około 7 lat temu):
Jestem na ulicy w Warszawie, dookoła obce wojska okupacyjne - wyglądają na rosyjskie,
łapią cywilów i rozstrzeliwują, dookoła płonące domy.
Mnie też prowadzą pod mur,
patrzę na niebo, a tam ogromny obiekt zbliżający się do ziemi, 5 krotnie większy od księżyca, widać też księżyc tuż obok... budzę się.
[ Dodano: 2006-05-19, 13:13 ]Czy ktoś miał podobne sny w tym samym temacie - nowa okupacja Polski przez Ruskich,
Świątynia Opatrzności i zamachy w Polsce ?