Napisano 04.10.2008 - 13:53
Napisano 04.10.2008 - 14:00
Napisano 04.10.2008 - 14:03
Napisano 04.10.2008 - 14:04
Napisano 04.10.2008 - 14:05
Napisano 04.10.2008 - 14:30
Napisano 04.10.2008 - 14:34
NA TYM BIALYM KOMPLETNIE NIC NIE WIDAC!
Ten portal kocha się za jego niepowtarzalną atmosferę a teraz to wygląda jak nie wiem co. najpierw blue skin a teraz to? przesadzasz. gdzie zniknął mój ukochany portal i shoutbox, a już miałem przesłać dotację
Drogi Adminie dlaczego tak to wszystko "zbielało"? Bardzo męczy oczy, lepsze byly stare kolory, jeśli chcecie odświeżyć szatę forum to proponuje najpierw lekturę lub samemu sprawdzić co po 10 min robi taka "poświata". Chyba, ze ten zabieg miał to na celu aby przebywać tu jak najkrócej
ja chce spowrotem ten kilmat! wczesniej bylo lepiej...
Jest zbyt przejrzyście- apeluję o przywrócenie przytulności.
Mam nadzieję, że wróci wszystko do normy... chociaż jakieś małe zabiegi kosmetyczne poprzednim skinom by się przydały... ale po co zmieniać całkowicie coś co zdało już egzamin?
Mi się najbardziej podobał styl "Dark". Teraz całe forum straciło klimat.
Nawet fajnie to wygląda, na pewno trzeba się będzie przyzwyczaic, ale wszystko mi raczej szyciej śmiga
Również muszę powiedzieć, że ten nowy styl działa destruktywnie na klimat na forum. I działa źle na oczy
Co to jest to jasne?!
Nie da się patrzeć co dopiero czytać, tak po oczach bije.
Ten chłopak gapiący się w okno przypomina mi reklame PKP.
OK, to ja ponarzekam. Ale nie dużo. Ciemny styl był lepszy. Ten bije po oczach. A logo wygląda jak reklama PKP.
A czemu nikt nie wpadł na pomysł by zrobić lekki ale i ciemny styl?Ten styl psuje już klimat i na dłuższą metę nie da się patrzeć
Mam nadzieję,że ten styl lite to tylko przejściowa faza prac nad forum,bo na dłuższą metę to będzie niestety nie do przyjęcia.
Osobiście uważam, że logotyp Paranormalne.pl jest mistrzostwem.
A po przeczytaniu kilku postów i napisaniu tego, mam już ochotę forum wyłączyć, bo oczy się męczą (bardzo niedobrze)
Będę okropnie nieoryginalny. Nowy wygląd forum nie jest zbyt odpowiedni dla miejsca tego pokroju, białe prostokąciki biją po oczach
Podoba mi się, tylko troszeczkę za jasno. ^^
Wygląd mi się nie podoba. Moim zdaniem jest za bardzo 'plastikowy', w oczy rzuca się też facet patrzący przez okno (nijak to się ma do tematyki forum) czarna czcionka na białym tle to coś za czym szczególnie nie przepadam, poza tym mój wzrok tego nie wytrzymuje. Forum straciło na przejrzystości, być może na rzecz szybkości działania. Jestem na nie.
za jasno, za duzo kontrastu x-face1.gif ale pomysl na ten styl 5/5 ! tylko za jasno ! po 3min czytania mam dosc
Też powiem jak inni, niestety styl jest za bardzo jasny i bolą oczy, prosił bym o zmianę tego stylu na bardziej ciemniejszy, a te logo może być, ja tam nie zwracam na nie dużej uwagi. Ale za jasno.. Najlepiej jak byś wrócił to jakiegoś ciemniejszego stylu, albo zmodyfikował ten.
Masakra co to w ogóle jest ? Administratorze przywróć stary layout !
Ja powiem tylko tyle, że oczy mnie pieką.
a mi się podoba
Od kiedy pamiętam był wybór między stylem jasnym i ciemnym. I tak powinno pozostać. Jednak ku mojemu ubolewaniu Eury postanowił połączyć oba style i wyszło... niedobrze. Nie podoba mi się wygląd ramek, kontrast powodujący ból oczu, "reklama PKP". Jeszcze nigdy nie tęskniłem tak mocno za dark blue.
Napisano 04.10.2008 - 14:54
Napisano 04.10.2008 - 14:58
Napisano 04.10.2008 - 15:26
0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych