Napisano 14.10.2008 - 10:01
Napisano 14.10.2008 - 10:02
Napisano 14.10.2008 - 11:06
Napisano 14.10.2008 - 11:19
Napisano 14.10.2008 - 12:27
Z tego co pamietam bog stworzyl czlowieka a potem zwierzeta, wiec jednak jest podzial jezeli patrzac na to pod katem filozoficznym. Nazywajac kogosc zwierzem, nie odnosisz sie do niego z szacunkiem, przynajmniej takie jest moje zdanie.r3vo, wszyscy ludzie są zwierzętami, to jest fakt. Człowiek to nazwa gatunku tak jak pies czy kot. Jeśli poczułeś się urażony tym, że nazwałem Cię zwierzęciem to twój problem, że nie potrafisz pogodzić się z prawdą.
Jak chcesz zobaczyć jak wyglądam, to poszukaj w temacie z fotkami użytkowników, a jak chcesz poznać moje nazwisko, to zapytaj.
Napisano 14.10.2008 - 12:44
Takie jest Twoje zdanie i masz do niego prawo tak, jak ja mam prawo do zgania całkowicie odmiennego.Nazywajac kogosc zwierzem, nie odnosisz sie do niego z szacunkiem, przynajmniej takie jest moje zdanie.
Napisano 14.10.2008 - 13:22
Idac tym tokiem myslenia, nie ma obciachowych rzeczy , bo widzisz dla mnie podobnie jak dla Ciebie wiara w kosciol i ojca rydzyka jest obciachem, ale jakby sie uprzec to inni maja prawo miec swoje zdanie, ktore np. nie uwaza, ze wiara w kosciol jest chocby w najmniejszym stopniu obciachowa.Takie jest Twoje zdanie i masz do niego prawo tak, jak ja mam prawo do zgania całkowicie odmiennego.Nazywajac kogosc zwierzem, nie odnosisz sie do niego z szacunkiem, przynajmniej takie jest moje zdanie.
Napisano 14.10.2008 - 13:55
Takie jest Twoje zdanie i masz do niego prawo tak, jak ja mam prawo do zgania całkowicie odmiennego.Nazywajac kogosc zwierzem, nie odnosisz sie do niego z szacunkiem, przynajmniej takie jest moje zdanie.
Przed powstaniem człowieka istniały pierwotniaki, które ewoluowały. Były dinozaury, potem coraz większe i inteligentniejsze ssaki, aż w końcu powstało zwierze zwące się człowiekiem.
Napisano 14.10.2008 - 16:12
Dokładnie tak jest. Dla mnie obciachem jest słuchanie disco-polo, nadmiar różu (na obu płciach), wydawanie setek złoty na prostytutki etcetera.Idac tym tokiem myslenia, nie ma obciachowych rzeczy biggrin3.gif, bo widzisz dla mnie podobnie jak dla Ciebie wiara w kosciol i ojca rydzyka jest obciachem, ale jakby sie uprzec to inni maja prawo miec swoje zdanie, ktore np. nie uwaza, ze wiara w kosciol jest chocby w najmniejszym stopniu obciachowa.
Żadnym mięchem nie rzuciłem.Wszystko tak naprawde zalezy od tolerancji i szacunku do drugiego czlowieka, skoro doszedles do wniosku, ze jestesmy zwierzetami i to, ze zwracanie sie do kogos pod tym imieniem nie wydaje ci sie obrazliwe nie upowaznia cie do rzucania miechem smile2.gif
Zgadzam się i nawet to napisałem.wiara w wyzszosc, bogow obojetnie jacy by to nie byli nie sa ani troche obciachowe.
Brakujące ogniwo żyje, ma się dobrze i zwiemy je Wielka Stopą (dla mniej kumatych, to był żart)aczkolwiek nie zapominajmy o brakującym ogniwie...
Napisano 14.10.2008 - 16:24
Ta decyzja jest bezpodstawna. Cofam warna i urlop.
Człowieku, ciężko inaczej odpowiadać na olbrzymią prowokację tudzież fanatyczne zaślepienie, niż drwiną bądź ignorancją, wszak wypowiedzi w formie wypracowania i tak w ogromnej większości są ignorowane.
Wszystko w granicach rozsądku. Jeżeli ktoś mi wmawia, że to bóg dał mi rozum... no wybacz.
Pozdrawiam urlopowiczów .
Napisano 15.10.2008 - 15:49
Komunikat: Confident i zbyszek11 otrzymują 3 dni urlopu za obrażanie i prowokowanie innych użytkowników.
Ta decyzja jest bezpodstawna. Cofam warna i urlop.
Napisano 16.10.2008 - 17:25
Napisano 16.10.2008 - 17:30
"Ta decyzja jest bezpodstawna. Cofam warna i urlop."
Wielki Eury czuwa . Urlop dla obydwu stron albo dla nikogo.
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych