Napisano 15.10.2008 - 17:14
Napisano 15.10.2008 - 17:24
Napisano 15.10.2008 - 17:47
Napisano 15.10.2008 - 17:51
Ten filmik to już chyba na eurosporcie nawet leciał Widze że na bloga blossom można wejść tylko trzeba podać gmaila. UUU niestety gmail nie styka dalej blokda ;/aaa i co w Rosji pojawiło sie UFO ! film z dobrym zoomem !
http://pl.youtube.co...h?v=Rlsbfol5va0
Napisano 15.10.2008 - 17:54
Napisano 15.10.2008 - 18:06
Napisano 15.10.2008 - 18:11
Chyba nie uważasz że w ciągu tych kilku ostatnich godzin zycia teorii, może stać się coś przełomowego ? Nikomu nie chce się już gonić króliczka, króliczek został złapany.poczekajcie do końca 15go zanim zaczniecie dokonywać linczu i polowania na czarownice
wiem, wszyscy kochają igrzyska (chociaż mnie to niespecjalnie kręci), ale aby być w zgodzie z sobą lepiej poczekajcie z wydawaniem sądów (jak lubicie?) do końca 15go, czyli dzisiaj, na całej ziemi (czyli realnie dla nas do 8 rano chyba?? poprawić mnie proszę jak się mylę)
koniec, kropka. możecie sobie wierzyć w króliczki z muchami, bieliznę triumfa i święty pejczyk, nic mi do tego. ale aby oddać sprawę jasno, nie możecie linczować kogoś na podstawie własnych - póki co - domysłów. info że 15go do końca dnia pokazało się DAWNO DAWNO temu, sam je widziałem na stronach gdzieś (strony przecież można zmieniać i edytować, nie wiem gdzie teraz to leży?)
czyli czeka Was nerwowe obgryzanie paznokci u stóp do jutrzejszego ranka tyle w temacie dla mnie
Napisano 15.10.2008 - 18:18
Nikomu nie chce się już gonić króliczka, króliczek został złapany.
Napisano 15.10.2008 - 18:19
Napisano 15.10.2008 - 18:25
Zablokował on możliwość komentowania wpisów na blogu poniważ trolle internetowe w ten sposób przynoszą na tą strone złe emocje i powstrzymują w ten kosmitów od ujawnienia się biggrin3.gif
Napisano 15.10.2008 - 18:42
Nie ma czegoś takiego może dziś może jutro, może za rok, jak nie za rok to poczekajmy jeszcze troche. Była mowa każdy się przekonał i tyle, nieuczciwe jest naciąganie wątku na siłę w stylu "jeszcze nic nie jest stracone, poczekajmy" - to przecież oszukiwanie samego siebie.Nikomu nie chce się już gonić króliczka, króliczek został złapany.
tak jak scjentyści ?
Napisano 15.10.2008 - 18:53
Napisano 15.10.2008 - 18:55
ale tamat poleciał. 2dni i 13 stron . Jak jutro nie pojawi się UFO to idziemy do pani blossom prosić o odszkodowanie
Jakie odszkodowanie ?...
Przecież wiadomo że się nic nie stanie, proste i logiczne:
Jak by jakaś obca cywilizacja miała nas odwiedzić to na pewno nie dawali by głupich sygnałów, a w szczególności nie komunikowali by się z taką starą Kopą która trzeźwo nie myśli..
Napisano 15.10.2008 - 18:55
Nie poważne jest również myślenie że obcy nie kontaktują się z nami bo nie jesteśmy gotowi, to czysta fantastyka że niby oni odczuwają emocje, skąd to się wzięło ?? Przyjęło się jakieś dziwne myślenie i usprawiedliwia się nim wszystkie niepowodzenia, może obce cywilizacje nie wiedzą o nas tak samo jak my nie jesteśmy świadomi innych ?
Z pewnością do kontaktu kiedyś dojdzie, technologia pójdzie wprzód i umozliwi poszukiwania zycia w znacznie szerszym spektrum, ale nie dzisiaj i nie dlatego ze jesteśmy niegotowi - to jakiś absurd.
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych