nowy filmik Blossom, w którym tłumaczy swoje zachowanie i całą sytuacje...
zródło : http://10-14-08.blogspot.com/
coś mi się wydaje ,że wytłumaczyła się całkiem ok..i kto wie...kto wie czy coś jeszcze ciekawego się nie zdarzy
![;]](https://www.paranormalne.pl/public/style_emoticons/default/smile5.gif)
Napisano 16.10.2008 - 12:09
Napisano 16.10.2008 - 12:33
Odniosłem takie wrażenie jak przy poprzednich filmach i wywiadach. Wydaje się być szczera...coś mi się wydaje ,że wytłumaczyła się całkiem ok..i kto wie...kto wie czy coś jeszcze ciekawego się nie zdarzy smile5.gif
Napisano 16.10.2008 - 12:38
Napisano 16.10.2008 - 12:41
Napisano 16.10.2008 - 12:46
Napisano 16.10.2008 - 12:57
wytlumaczyla sie ok - dżizus ileż można wałkować ten temat
ja czekam na kolejną datę - i kolejne "tłum(an)y" odliczające dni i godziny
JEŚLI UFO PRZYLECI na ziemię to na pewno bez udziału ludzi pokroju Blossom ani innych magicznych wojowników międzygwiezdnych podróżników
Napisano 16.10.2008 - 13:28
Napisano 16.10.2008 - 13:31
Napisano 16.10.2008 - 13:31
wszystko to gadanie bzdur uwierzyliscie i teraz macie wierzcie dalej
Czekam i nie tylko ja na oficjalny przekaz od Federacjii mam nadzieje ,że usłyszymy jakąś odpowiedz lub też dzieją się jakieś działania w sprawie kontaktu "kontaktu"myślicie ,że w dalszym ciągu jest to przygotowywane i możemy spodziewać się czegoś ciekawego w przeciągu dni/tygodni.. co myślicie ?
Napisano 16.10.2008 - 13:33
Napisano 16.10.2008 - 13:38
Nie wiem jak można uwierzyć aktorce
wszystko to gadanie bzdur uwierzyliscie i teraz macie wierzcie dalej
znakomity głos w dyskusji
wstęp, rozwinięcie i zakończenie![]()
a wszystko w łanlajnerze
Dziękujemy za to że podzieliłes się swoimi unikalnymi wnioskami, popierając je masą dowodów i wierzeń. Twoja dogłębna analiza rzuciła masę światła na naszą głupotę. Raz jeszcze dziękujemy![]()
------------>> edit2addCzekam i nie tylko ja na oficjalny przekaz od Federacjii mam nadzieje ,że usłyszymy jakąś odpowiedz lub też dzieją się jakieś działania w sprawie kontaktu "kontaktu"myślicie ,że w dalszym ciągu jest to przygotowywane i możemy spodziewać się czegoś ciekawego w przeciągu dni/tygodni.. co myślicie ?
nie, nie będzie już więcej przekazów, możemy iść o zakład - nie od Niej... teraz juz ona sama nie uwierzy w nic co jej powiedzą, czyli nie puści dalej piłeczki
teraz kolej na Ich ruch - ciekawość i cierpliwość - to nas czeka
Napisano 16.10.2008 - 13:47
Napisano 16.10.2008 - 13:47
Mysle że nie bo ciągłe przygotowanie rodzi efekt całkowicie odwrotny do oczekiwanego. Kolejna nieudana próba, kolejna bujda, teraz więcej ludzi jest pewnych że kontakt nie nastąpi. Zostawiają oni przez takich szamanów jak Blossom temat obcych cywilizacji i nic ich już nie rusza.myślicie ,że w dalszym ciągu jest to przygotowywane i możemy spodziewać się czegoś ciekawego w przeciągu dni/tygodni.. co myślicie ?
Napisano 16.10.2008 - 13:48
Sechmet ja jednak myślę ,że gdyby dostała przekaz od federacji na pewno by go oddała publice,po co miała by dusić to w sobie ? już nie ma nic do stracenia, a może tylko zyskać złamane zaufanie...
Napisano 16.10.2008 - 13:57
W interesie tych ludzi nasze ukazanie zostało zmniejszone/opóźnione na krótki okres do momentu kiedy oni bedą bardziej zdolni do zaakceptowania.
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych