Napisano 18.10.2008 - 08:32
Napisano 18.10.2008 - 11:09
Napisano 18.10.2008 - 11:37
Kolejny, który zwęszył kasę?Jest nowa informacja mowiaca, ze masowe ladowania na Ziemi beda mialy miejsce 11 listopada 2008. Wiadomosc zostala otrzymana przez channelingowca - Keenya Mcnamara i pochodzi od Istnienia St Germain, ktore mowi jako grupa istnien.
Napisano 18.10.2008 - 12:23
ja jestem dowodem. nie spałem przez 21 dni, a psychiatra powiedział mi że jestem książkowym przykładem i rozmawiał ze mną prawie 2 godziny, publiczny i za darmo, na koniec podziękował i powiedział że to była przyjemność
comprende?
Napisano 18.10.2008 - 15:17
Napisano 18.10.2008 - 15:32
*Wiecie że Salusa to Planeta W "Diunie" Herberta? biggrin4.gif*
Napisano 18.10.2008 - 15:38
Napisano 18.10.2008 - 15:39
Napisano 18.10.2008 - 17:28
Może wymienisz te szczeble ? To nie jest większość 2/3 sejmowej aby cokolwiek przyjąć, emituje się to co chce zarząd. I tyle. Ciemny lud łyknie wszystko, oczywiscie dla dobrego imienia stacji dba się o jakość materiałów, ale bez przesady...Staram się doceniać użytkowników VRP, jednak trudno mi uwierzyć, że bez odpowiedniego sprzętu, bez odpowiedniej - fachowej wiedzy, a co najważniejsze bez wieloletniego, czasem kilkudziesięcioletniego doświadczenia potrafią rozszyfrować podróbkę, a jakieś matołki w TV puszczają to jako oryginał. Bo przecież z materiałem filmowym mają pierwszy raz do czynienia.
Czy zdajesz sobie sprawę jakie szczeble decyzyjne musi przejść materiał, zanim zostanie zatwierdzony do emisji?
Odwracasz jak zwykle sytuację i podajesz specyficzną możliwość, której skala jest przez Ciebie przesadzona i nazbyt rozdmuchana bez wnikania w szczegóły czy ktoś coś preparuje czy nie.Podoba mi się porównanie.
Może uwierzył bym, że nawałnicę spreparowano, gdybym nie widział zerwanego dachu u kolegi. Ale pewnie telewidzowie takie nagrania też preparują.
nie wtrącam z żadnymi argumentami, bo nie chce mi się o tym na nowo czytać i wnikać, ale na którymś z portali ukazał się artykuł o facecie co się przyznał. Analiza zdjęć mówią jednogłośnei (nie te z Nautilusa - choć i ten stracil zaufanie do zdarzenia ze Zdanów)Może coś mnie ominęło, a są jakieś niezaprzeczalne dowody, że to fals?
Napisano 18.10.2008 - 21:51
Napisano 18.10.2008 - 23:10
W cytacie, który przytoczyłaś istotą rzeczy była fachowość ludzi pracujących przy materiałach nadesłanych, do tego sprzęt i doświadczenie.Może wymienisz te szczeble ? To nie jest większość 2/3 sejmowej aby cokolwiek przyjąć, emituje się to co chce zarząd. I tyle. Ciemny lud łyknie wszystko, oczywiscie dla dobrego imienia stacji dba się o jakość materiałów, ale bez przesady...
Jednak jeśli pragniesz się zagłębić w sam proces decyzyjny, to poszukaj informacji na ten ten temat.Bardzo przepraszam, ale to Ty użyłaś takiego porównania. To oczywiste, że nikt nie sprawdza autentyczności filmów ze zjawiskami atmosferycznymi, wiedząc, że takie zjawiska występują. Jednak śmiem twierdzić, że przy tak niecodziennym zjawisku jak sfilmowany spodek latający materiał jest poddawany wnikliwej analizie.Odwracasz jak zwykle sytuację i podajesz specyficzną możliwość, której skala jest przez Ciebie przesadzona i nazbyt rozdmuchana bez wnikania w szczegóły czy ktoś coś preparuje czy nie.
Jeśli taki materiał porównujesz do zjawiska atmosferycznego, twierdząc, że nikt tego nie analizuje, to nie dziw się, że wyśmiewam takie stanowisko.
I co z tymi "miskami", masz jakieś niezaprzeczalne dowody, czy tylko coś tam słyszałaś?
Napisano 19.10.2008 - 00:54
No właśnie.Jak dla mnie to czyste bzdury... Jaki ma sens informowanie o swoim przybyciu przez obcych, gdy taka informacja nawet nie dociera do 1% wszystkich ludzi na Ziemi...
Napisano 19.10.2008 - 07:38
No właśnie.Jak dla mnie to czyste bzdury... Jaki ma sens informowanie o swoim przybyciu przez obcych, gdy taka informacja nawet nie dociera do 1% wszystkich ludzi na Ziemi...
Dlaczego owi kosmici nie nadadzą jednoczesnej multiczęstotliwościowej transmisji we wszystkich światowych mediach telewizyjnych i radiowych? Coś w stylu: "Za godzinę przylatujemy. Uwierzcie w to - dostrójcie swoją duszę do odpowiedniego poziomu wibracji i oczekujcie".
Nie wiem jak reszta, ale mnie dałoby to wiele do myślenia.![]()
Napisano 19.10.2008 - 09:58
Napisano 19.10.2008 - 11:09
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych