Napisano 22.10.2008 - 08:21
Napisano 22.10.2008 - 09:42
W interesie tych ludzi nasze ukazanie zostało zmniejszone/opóźnione na krótki okres do momentu kiedy oni bedą bardziej zdolni do zaakceptowania.
Napisano 22.10.2008 - 21:05
Napisano 23.10.2008 - 08:09
Napisano 23.10.2008 - 09:50
Napisano 23.10.2008 - 10:06
Napisano 23.10.2008 - 10:25
Napisano 23.10.2008 - 11:06
Napisano 23.10.2008 - 11:31
z drugiej strony zbytnia głębia prowadzi do schizofrenii (jak udowodnic komus kto w cos mocno wierzy ze jest oszustem czy ze sie myli ?)
i widać że nie trafiłeś w swoim życiu na takie zdarzenia jakie są udziałem innych, rozumiem że grenlandii tez nie widziałeś - czy cokolwiek zmienia fakt że widzieli ją inni ?co do motywacji Pani Blossom - ani ja ani Ty chyba nie potrafimy okreslic czym sie ta Pani kieruje - wiem tylko tyle ze pojawiali sie juz roznej masci ludzie i naciagacze i gleboko wierzacy w to co mowia. Byla epidemia na szare ludziki, teraz jest na jaszczuro-ludzi itd. Spotkalem sie z channelingami od istot pozaziemskich jak i zwyklych dusz.
pragmatyka kazałaby ci wziąć rok temu kredyt we frankach - wierzysz jakiejś pragmatyce ? ja kieruję się logiką, to znacznie bardziej twórczeNie jest w zasadzie istotne czy pani Blossom prowadzi majspejsa (notabene zbieznosc nazwa dosc ciekawa;]), czy nawet ma na nim swoje konto czy robi taka sama robote na swoim blogu, spotkaniach autorskich itp. Istotne jest ze nie pozostaje to bez wydzwieku medialnego, szumu - a pragmatyka pokazuje ze ida za tym pieniadze ...
dobrze, teraz zastanów się - skoro rzeczywistość jest minimum 11-wymiarowa, a Ty kierując się swoja wiedzą trafiasz na zdarzenia które dowodzą tego, że niektóre jej aspekty w zakresie postrzegalnej rzeczywistości wykraczają poza 3-wymiarowe metody poznawcze, to czy winne są zdarzenia czy sposób ich interpretacji ? i tylko proszę nie zaprzeczaj że sam nie jesteś pełen ciekawości, o co w tym wszystkim chodzi ?Jeszcze raz podkreslam - nie neguje tej Pani - po prostu glosno sie zastanawiam nad wieloma mozliwosciami
Napisano 23.10.2008 - 11:58
Napisano 23.10.2008 - 12:17
mathematics is a language of nature
skoro metody matematyczne dowiodły iż niemożliwe jest przedstawienie zjawisk świata kwantowego w przestrzeni mniej niż N-wymiarowej, gdzie N >= 11, to na Twoich barkach leży udowodnienie mi, że jest inaczej (skoro potrafisz to ciesz się, dostaniesz Nobla!)
i widać że nie trafiłeś w swoim życiu na takie zdarzenia jakie są udziałem innych, rozumiem że grenlandii tez nie widziałeś - czy cokolwiek zmienia fakt że widzieli ją inni ?
pragmatyka kazałaby ci wziąć rok temu kredyt we frankach - wierzysz jakiejś pragmatyce ? ja kieruję się logiką, to znacznie bardziej twórcze
dobrze, teraz zastanów się - skoro rzeczywistość jest minimum 11-wymiarowa, a Ty kierując się swoja wiedzą trafiasz na zdarzenia które dowodzą tego, że niektóre jej aspekty w zakresie postrzegalnej rzeczywistości wykraczają poza 3-wymiarowe metody poznawcze, to czy winne są zdarzenia czy sposób ich interpretacji ? i tylko proszę nie zaprzeczaj że sam nie jesteś pełen ciekawości, o co w tym wszystkim chodzi ?
ps - logika kazałaby jej stworzyć jakąś mętną wizję czegoś co dałoby jej dużo kasy, np. otworzyć biuro pośrednictwa finansowego
rok temu to byłby niezły interes
Napisano 23.10.2008 - 12:29
Napisano 23.10.2008 - 12:49
-- cut -- Lub przynajmniej wskazać jakieś sensowne źródło?
Napisano 23.10.2008 - 12:50
Napisano 23.10.2008 - 13:26
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych