Tak, to jest reklama, czyli łamanie regulaminu. Proponowałbym zamknąć ten temat...EDIT: Aha, a tak BTW czy to przypadkiem nie jest reklama, czyli łamanie regulaminu?
Napisano 09.11.2008 - 19:25
Tak, to jest reklama, czyli łamanie regulaminu. Proponowałbym zamknąć ten temat...EDIT: Aha, a tak BTW czy to przypadkiem nie jest reklama, czyli łamanie regulaminu?
Napisano 09.11.2008 - 19:26
Napisano 09.11.2008 - 19:30
Mam nadzieje że tyczy się to też innych istot na Ziemi. Miejmy nadzieje, że nie jest to kolejny przejaw hipokryzji. Ale chyba jest.Zabić kogoś, kto nie może się bronić jest największym skurwysyństwem na tej ziemi.
Można by się sprzeczać czy płód to dziecko. Choćby dlatego, że przecież na jajko nie mówimy pisklę? To czemu mamy mówić na płód dziecko?Dla ciebie zabijając dziecko, nie krzywdzisz go?
Napisano 09.11.2008 - 19:35
Jak mi bóg miły nigdy nie widziałem krzyczącego płodu. Lol.Postrzępionych,rozerwanych ciał dzieci wołajacych: chcę żyć?
Napisano 09.11.2008 - 19:50
Mam nadzieje że tyczy się to też innych istot na Ziemi. Miejmy nadzieje, że nie jest to kolejny przejaw hipokryzji. Ale chyba jest.
To czemu mamy mówić na płód dziecko?
Napisano 09.11.2008 - 19:58
Wkońcu to wina kobiety, że została zgwałcona. Czemu na tej petycji nie można zagłosować na nie?
Napisano 09.11.2008 - 20:05
Napisano 09.11.2008 - 20:06
Napisano 09.11.2008 - 20:07
Moim zdaniem urodzenie dzieci niechcianych będzie tylko dla nich nieszczęściem i kościół jak jest taki miłosierny powinien zezwolić na aborcję, aby nie krzywdzić tych dzieci.
Niech one zadecudują co będzie dla nich szczęściem a co nie. Ciekawe kto będzie w stanie zabić 16 letnie dziecko, które mówi "Chce żyć". Wtedy już nie da rady prawda? Zabić kogoś, kto nie może się bronić jest największym skurwysyństwem na tej ziemi. Dla ciebie zabijając dziecko, nie krzywdzisz go? To że ma matke pijaczke, zezwala na to że możesz go zabić? Absolutnie nie, i zamiast pieprzyć że kościół robi źle, niech policja wreszcie weźmie się za te patologiczne rodziny, niech obserwują kliniki w których dochodzi do aborcjii itp. To jest sprawa priotytetowa, tak samo jak pedofilia.
Napisano 09.11.2008 - 20:15
Napisano 09.11.2008 - 20:18
Znowu te katolickie wynurzenia;(...
Już raz napisałam ci posta w którym opisując twoje zachowanie jednoczenie pytam sie co ci do tego?
Napisano 09.11.2008 - 20:22
A widziałeś kiedyś człowieka zabijającego bezbronne zwierze? Bo ja tak. Nie chodziło mi tu o aborcje przeprowadzoną przez dany gatunek na tym samym gatunku. I tak - Zabijając małpe w ciąży zabijesz małpe i płód jeśli ją zabijesz długo przed porodem.Nie widziałem nigdy małpy, przeprowadzającej aborcje na innej małpie. A szkoda, na pewno byłby to ciekawy widok. Nie zmienia to faktu, że jak zabijesz np. samice małpy w ciąży, to zabijasz dwie małpy. Prościej się tego wytłumaczyć nie da.
Czyli jajko nazywajmy kurą (bo najpewniej kiedyś nią będzie). Małe dziewczynki nazywajmy kobietami (bo kiedyś nią będzie). A siebie nazywajmy zwłokami (bo też kiedyś nimi będziemy). I tak, zabija się inną osobe - 16latek jest już ukształtowany i widzi świat swoimi własnymi oczami, a płód nie.Przepraszam bardzo, może dlatego że za pare miesięcy z tego płodu będzie niemowlak. Więc co to jest, jak nie dziecko? Co to za różnica czy zabijesz człowieka (płód) w wieku 1 tygodnia, czy w wieku 16 lat? Czy zabijasz inną osobe?
Zrozum, że ziarno nie jest w pełni ukształtowaną rośliną. To samo jest z płodem i człowiekiem. Trudno to zrozumieć?To jest tak samo, jakbym zabijał ludzi bo są mali. Więc dużych zostawiamy, a małych wybijamy. Tak samo jest z płodem. Wprowadzacie podział "We wczesnym stanie rozwoju zabijamy, a w późnym nie". Żałosne. Zróbcie też tak, żeby zabijać każdy płód na świecie. Ciekawe czego będzie się zmniejszać populacja. Ludzi? A no właśnie. Więc czym jest płód? Troche logiki.
Napisano 09.11.2008 - 20:26
Nie widziałem nigdy małpy, przeprowadzającej aborcje na innej małpie.
Napisano 09.11.2008 - 20:31
Napisano 09.11.2008 - 20:32
A widziałeś kiedyś człowieka zabijającego bezbronne zwierze? Bo ja tak.
Zabijając małpe w ciąży zabijesz małpe i płód jeśli ją zabijesz długo przed porodem.
Czyli jajko nazywajmy kurą (bo najpewniej kiedyś nią będzie).
Zrozum, że ziarno nie jest w pełni ukształtowaną rośliną. To samo jest z płodem i człowiekiem. Trudno to zrozumieć?
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych