Napisano 22.11.2008 - 18:46
Napisano 22.11.2008 - 19:23
Napisano 22.11.2008 - 19:43
Napisano 22.11.2008 - 20:12
Sam do niego wskakujesz. Powielając poglądy jakiejś grupy chcąc nie chcąc upodabniasz się do niej, a przynajmniej tak jesteś postrzegany, np. warchole kojarzą się z Samoobroną RP.
Napisano 22.11.2008 - 20:27
Napisano 22.11.2008 - 20:44
Mnie potrącił samochód , stratował koń , zeskoczyłem z motoru wypadki rowerowe z udziałem drzew to kij , w nocy wywróciłem sie kajakiem na rwącej rzece , dostałem kijem w głowe od dresów .. nigdy nic mi sie nie stało - zupełnie nic .
Cud ?
Nie łącze tego z Bogiem , tak było i tyle .
Napisano 22.11.2008 - 20:55
Napisano 22.11.2008 - 21:47
Napisano 22.11.2008 - 22:39
Katole to fani Wisły, jacyś "innowiercy" to fani Legi. Oni się będą napierdzielać między sobą na meczach. Ja i ateiści jesteśmy tacy, co nam mecze są obojętne. Możemy ogladać a nawet kibicować jednej z drużyn, ale nie przejmiemy się żadna przegrana i na pewno nie będziemy nikogo atakować.A co ma robić niewierzący jak nie negować wiarę? To tak jakby fan Wisły nie negował "zajebistości" Legi.
wyobrazam sobie ze jedni i drudzy siedza na stadionie obok siebie - ciezkie do pojecia dla "ateisty" ?
A co to takiego?to od tej pory bedziesz dla mnie szatanista : ]
Napisano 22.11.2008 - 23:32
Tak na serio to chrzanicie jak banda potłuczonych nastolatków którzy przechodzą właśnie okres buntu. W takich momentach chciałbym aby wróciła jakaś inkwizycja buehehehehehehhehehe zdjąłbym miecz ze ściany i poodcinałbym wam głowy dla jakiegoś krwawego boga.
ps. Papercat, Inspiring - mialem w swoim zyciu do czynienia z cudami, z ozdrowieniami - mialem tego nie pisac - ale jakie to ma znaczenie ?
Napisano 23.11.2008 - 11:22
Napisano 23.11.2008 - 11:46
Inspiring
Don Corleone ludzie boją się uświadomić sobie że to prawda ..
Niektórzy po prostu sobie z tym nie radzą , a gdy ktoś próbuje im o tym powiedzieć płaczą i łapią się wszystkich argumentów by temu zaprzeczyć .. - to jest prawdziwa perełka panie inspirujący. Może jeśli mi pomożesz to wstanę na nogi i dalej pójdzie z góry.
Mój "Bóg" niczego mi nie nakazuje, Szanuję go i dziękuję z własnej woli za to co mam ; ]
Kiedy część z was zrozumie że pseudoateizm który prezentujecie to w rzeczywistości Antyklerykalizm i Antykatolicyzm ?
Kilka plakatów w metrze to nic z oblepaniem miast plakatami "świadectwa" Dziwisza, nowymi kościołami co kilometr i 30 metrowymi pomnikami Chrystusa Króla przy drogach...Polska wink2.gif
CYTAT(Papercat @ 17.11.2008, 23:04) *
Masz chyba jakieś problemy z ateizmem, Confident, bo, kiedy tylko pojawi się jakaś wypowiedź przeciw Bogu, zaraz atakujesz autora. worried1.gif
Po prostu wyśmiewam sprawy śmieszne.
Napisano 23.11.2008 - 12:24
Żal mi was, żal jak jasna cholera. Każdy może sobie wierzyć lub nie, mam to głęboko w nosie. Ale ten wasz cholerny narcyzm po prostu mnie dobija. Jesteście ubodzy, nie posiadacie żadnej kultury a jednak chrzanicie cały czas ze wy widzicie więcej i lepsi jesteście. Nie jestem pewien czy Bóg istnieje ale jeśli tak to chciałbym się z wami spotkać tam po drugiej stronie, chodźby w piekle i brechtać się z was że racja jest MOJA! Wy z racji tego że nie wierzycie w nic nie możecie nawet mieć nadziei na to.
Napisano 23.11.2008 - 12:48
Mam przez to rozumieć, że nie pozwalasz? Cieszę się z tego, nawet nie wiesz jak bardzo. Z tego co piszesz wynika, że nie ograniczasz się jedynie do pisania na forum - może przedstawisz nam w jaki sposób propagujesz szeroko rozumianą normalność, człowieczeństwo, zwycięstwo nauki nad religią i zabobonami? Chętnie poczytam Chciałbym zwrócić uwagę na to, że czym innym jest atakowanie, a czym innym konstruktywna krytyka. I ja muszę się wam przyznać, że nie mam zielonego pojęcia co jest po śmierci, czy Bóg istnieje, czy nie. Jakoś nie jestem w 100% przekonany do swoich poglądów.Powiem szczerze, że do subkultury emo nie należę. Rozumiem, że w imię bogatej kultury mamy pozwalać na debilizm w narodzie, zabobony itp., pozwalać na morderstwa w Azji i dziewiczych zakątkach Ziemi na tle religijnym, tylko aby na naszej "przewspaniałej" planetce było rozmaicie i bogato w różnorakie kultury?
Napisano 23.11.2008 - 13:28
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych